بشتابید هاست و ریسلر نامحدود با قیمتی ....

ali-msh

Member
میگم این webmaster هم بد گیری داده به مای میزبان و در کنارش آریان هاستینگ
این کارها چیه webmaster نمیفهمم

morsoltany

Active Member
مشکلی نیست اگر به نظر ایشان کار ما مشکل داره بذار داشته باشه .
من که تا الان مشتری ناراضی نداشتم و چند باری بوده که حتی ساعت 1 شب بهم تماس گرفته شده و سوالی داشتند و من جوابگو بودم
webmaster عزیز من این شعار را در امضای یکی از بچه های همین جا دیدم " سرور امن سروری خاموش است " پس ببین همه سرور ها هک می شن و این را هم بگم که شما به کل سرور قبلی ما نفوذ نکردید من چون مسافرت بودم و دسترسی به کامپیوتر نداشتم وقتی فهمیدم که سرور هک شده فوری خودم را به جایی رساندم و فقط دیدم که چند سایت هک شده و اصلا به سرور اسیب یا ... وارد نشده
طوری که حتی وقتی شما می خواستید سرور را هک کنید سرور به طور اتوماتیک هاست را suspend کرده بود .
من به طور کل بررسی کردم و هیچ مشکلی نبود حتی شما مای میزبان که سایت اصلی بود را هم نتونسته بودید هک کنید
این را هم بگم که شما از طریق هاست توانسته بودید هک کنید اگر واقعا هکر هستید و به نظرتون امنیت ما صفر است بدون هاست هک کنید

webmaster

Member
مشکلی نیست اگر به نظر ایشان کار ما مشکل داره بذار داشته باشه .
من که تا الان مشتری ناراضی نداشتم و چند باری بوده که حتی ساعت 1 شب بهم تماس گرفته شده و سوالی داشتند و من جوابگو بودم
webmaster عزیز من این شعار را در امضای یکی از بچه های همین جا دیدم " سرور امن سروری خاموش است " پس ببین همه سرور ها هک می شن و این را هم بگم که شما به کل سرور قبلی ما نفوذ نکردید من چون مسافرت بودم و دسترسی به کامپیوتر نداشتم وقتی فهمیدم که سرور هک شده فوری خودم را به جایی رساندم و فقط دیدم که چند سایت هک شده و اصلا به سرور اسیب یا ... وارد نشده
طوری که حتی وقتی شما می خواستید سرور را هک کنید سرور به طور اتوماتیک هاست را suspend کرده بود .
من به طور کل بررسی کردم و هیچ مشکلی نبود حتی شما مای میزبان که سایت اصلی بود را هم نتونسته بودید هک کنید
این را هم بگم که شما از طریق هاست توانسته بودید هک کنید اگر واقعا هکر هستید و به نظرتون امنیت ما صفر است بدون هاست هک کنید
کار شما مشکلی نداره و بنده هم قصد خراب کردن بازار یا وجه شما رو به هیچ عنوان ندارم.
بله، " سرور امن سروری خاموش است ". ببینید: http://www.zone-h.org/component/opt...d,43/filter_defacer,DeltahackingSecurityTEAM/
اگر لیست رو مرور کنید میبینید که این چند روز جاهایی مثل isiran - kaspersky - police - 110 - nod32 - norton - tci - causar از روی سرورهای مختلف و حتی اختصاصی به راحتی و بدون داشتن اکانت هک شدند.
هدف از هک کردن چند سایت از روی سرور شمh که در پست های قبلی ذکر شد، فقظ نشان دادن ضعف امنیتی شما بود. حال آنکه براحتی می شد تمام سایت های هاست شده بر روی سرور شما را Deface کرد ...
ما مای میزبان را هک نکردیم برای اینکه وجه شما را خراب نکنیم. آیا واقعاً باید صفحه تغییر کرده سایت خود را ببنید یا همه سایت های روی سرور شما باید هک شوند تا متوجه ضعف امنیتی شوید؟ ما به شما دوستانه ضعف امنیتی را اثبات کردیم.
ما هکر نیستیم و ادعایی هم نداریم و فقط خواستیم به شما ثابت کنیم امنیت فراتر از چیزی هست که ادعا می کنید.
صفحه اول همین پست رو ببینید. گفتید هرکس سرور ما را هک کند 1 گیگ فضای رایگان جایزه می گیرد!
این یعنی ادعای امنیت و تضمین شما برای آن ؟!؟!؟...

آخرین ویرایش:

morsoltany

Active Member
من ادعایی ندارم ولی قبول کنید نسبت به خیلی از سرور ها امنیت ما بهتره

ehsanch

Active Member
من فقط همین را می تونم بگم که سرورم بعد از 20 روز هک شد و نسبت به سرور های دیگر ایرانی خیلی قوی تر است .
در ضمن هک شدن سرور من با داشتن اکانت تست بود که بعضی از سرور ها بدون داشتن اکانت هم می شه هک کرد.
به نظرم سرور من در مقابل امنیت سرافراز بیرون آمد:)
خیلی.....

من حرفی ندارم بزنم.... پر روییم حدی داره

ehsanch

Active Member
ما به خاطر مشکل امنیتی سرور را هم عوض کردیم
مشکل ما کاملا حل شده
و الان داریم روی سرور جدید کار می کنیم .
2 شبانه روز هست که فقط کارمان شده secure کردن سرور
فکر نمی کنم دیگه مشکلی باشه
1- یعنی اون سرور رو نمیشد امن کرد؟
2- مطمئنی ؟
3- شبانه روز ؟ بابا یکم استراحت میکردید...
4- اصولا ...

راستی سرور arianhosting.com را شما چرا زحمت میکشید ؟ خودشون باید امنش کنند.

morsoltany

Active Member
1- یعنی اون سرور رو نمیشد امن کرد؟
2- مطمئنی ؟
3- شبانه روز ؟ بابا یکم استراحت میکردید...
4- اصولا ...

راستی سرور arianhosting.com را شما چرا زحمت میکشید ؟ خودشون باید امنش کنند.

اون سرور یکم مشکل هم داشت از نظر ساپورت دیتا سنتر و ... که ما بهتر دیدیم که سرور را عوض کنیم
اقا من استراحت هم می کنم ولی مشتری برام مهمتره شما هم به جای تیکه انداختن می تونی کار های دیگه بکنی
برای همه ایرانی ها متاسفم

ali-msh

Member
اون سرور یکم مشکل هم داشت از نظر ساپورت دیتا سنتر و ... که ما بهتر دیدیم که سرور را عوض کنیم
اقا من استراحت هم می کنم ولی مشتری برام مهمتره شما هم به جای تیکه انداختن می تونی کار های دیگه بکنی
برای همه ایرانی ها متاسفم

!
24.gif

morsoltany

Active Member

منظورم شما نبودید اخه نمی دونم چرا بعضی ها دوست دارن الکی گیر بدن اگر مشکل این هست که با ارین هاستینگ 1 سرور گرفتیم من فردا یک سرور سفارش می دم .
در ضمن این را هم بگم که الان هر کسی تو این سایت به فکر خودشه که سودی کنه ولی خداییش می ارزه ؟
الان هم که تو ماه محرم هستیم می دونم ربطی نداره ولی ایا امام حسین هم این را دوست داره ؟ شاید من اشتباه می کنم ولی حس می کنم که دوستان از حضور من ناراحت هستن
اقایون اگر دوستان از حضور من در سایت ناراحت هستن بگن من دیگه به این سایت نیام شاید اینطوری باعث خوشحالی دوستان بشم
دوستی که می گی استراحت هم بکنید و تیکه می اندازی می تونی از مشتری هام بپرسی که من تا چه ساعتی بیدار بودم شب ها و صبح ساعت چند ان می شدم که مشکلات اولیه سرور را رفع کنم .
مشکلی نیست برام
هر چی می خواهد دل تنگت بگو...............

آخرین ویرایش:

ali-msh

Member
آقا من که حرفی نزدم
فقط میخواستم ehsanch حواسش رو بیشتر جمع کنه البته میدونم که فقط مزاح کرد و قصد خاصی نداشت

در هر صورت ما وقتی پیشرفت سایتهای ایرانی رو میبینیم لذت میبریم

انشاالله که موفق باشید و با سرور جدید کارتون رو با قدرت بیشتری ادامه بدید

jaberjiji

Member
نه خداییش من حق رو به آقای سلطانی میدم (مای میزبان ) من خیلی وقتا شدم تا ساعت 12 شب بوده که برام خدمت انجام می دادند

ehsanch

Active Member
منظورم شما نبودید اخه نمی دونم چرا بعضی ها دوست دارن الکی گیر بدن اگر مشکل این هست که با ارین هاستینگ 1 سرور گرفتیم من فردا یک سرور سفارش می دم .
در ضمن این را هم بگم که الان هر کسی تو این سایت به فکر خودشه که سودی کنه ولی خداییش می ارزه ؟
الان هم که تو ماه محرم هستیم می دونم ربطی نداره ولی ایا امام حسین هم این را دوست داره ؟ شاید من اشتباه می کنم ولی حس می کنم که دوستان از حضور من ناراحت هستن
اقایون اگر دوستان از حضور من در سایت ناراحت هستن بگن من دیگه به این سایت نیام شاید اینطوری باعث خوشحالی دوستان بشم
دوستی که می گی استراحت هم بکنید و تیکه می اندازی می تونی از مشتری هام بپرسی که من تا چه ساعتی بیدار بودم شب ها و صبح ساعت چند ان می شدم که مشکلات اولیه سرور را رفع کنم .
مشکلی نیست برام
هر چی می خواهد دل تنگت بگو...............
-من الکی گیر ندادم... اهل گیر دادن هم نیستم...
-مشکل اینه که چرا راست و حسینی همه چیزو نمیگی.. از همون اول بگو با اونا سرور گرفتیم
-کافر همه را به کیش خود پندارد
-شما معمولا جوابهایی که میدونی ربطی نداره میدی ؟
-سایت مال من و شما نیست.. هر کی دوست داره میتونه بیاد و باید اینجا اگه چیزی میگه جوابگو باشه.. اگه میخواد جواب نده میتونه تو جاهای خصوصی تر تبلیغ کنه
-تیکه هم به جا باشه خوبه
-یعنی سرور شما صبحها روشن میکنی که مشکلات اولیشو رفع میکنی ؟ یا هر شب مشکل دار میشه که رفع میکنی ؟

آقا من که حرفی نزدم
فقط میخواستم ehsanch حواسش رو بیشتر جمع کنه البته میدونم که فقط مزاح کرد و قصد خاصی نداشت
من مزاح نکردم و حواسم هم انقدر حمع هست که چیزی بگم که جواب نداشته باشه... و قصد خاصی هم داشتم و اون اینکه جواب ... ندید به ملت.

خبر دارم . دارم یک سری تغییرات می دم
خوبه خبر دارید... همینشم کافیه.

دوستان ای من فعلا هک شده ای دی جدید را اعلام می کنم .
!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا