برگزاری میتینگ در شیراز

ایا موافق به برگزاری میتینگ در شیراز هستید

• مجموع رای دهندگان
    26

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
خوب اصولا ثبت در دیتا بیس عالیه ولی یادت نره که هر ثبت نام رو با ایمیل هم ثبت کنی منظورم اینه که با ایمیل هم برای خودت و یا ما ثبت ها رو خبر بدی
در ضمن گرفتن آدرس ایمیل دوستانی که ثبت نام کنند بسیار مهم می باشد برای مراحل بعدی و ارسال فایل های سورس مربوطه ( در صورت نیاز) البته تلفن همراه و یا ثابت هم دلخواه باشه خوبه ...
البته اگه بتونیم اون روز به تعداد افراد سی دی فایلهای مربوطه رو رایت کنیم بدیم که بسیار عالی میشه( پس می بایست همه چز آماده باشه)
در ضمن محل سایت خوبه ولی این که هنوز را نیفتاده و آمارش پایینه ، پس باید تبلیغ بیشتری براش بشه ، که حتما دوستانی که وبسایت و وبلاگ دارند توی این امر کمک خواهند نمود ، یه ساب دامینی توی مایه های FlashSeminar به نظر بنده خوب می باشد.
اگه استقبال بشه می تونیم دامین اختصاصی برای سمینار بگیریم و به صورت حرفه ای به موضوع بپردازیم FlashOnTheIran به طور مثال...

در مورد محلش هم خوبه فکر نکنم بیش از 100 نفر بشیم ( اگه کوچیک تر هم باشه خوبه 50)
در مورد مطالب و محتوا هنوز بحثی نشده ها....
و البته یه پیش نهاد داشتم که بیام و اونجا مثلا یه پروژه آموزشی مثلا AS3 رو به صورت لایو انجام بدیم و البته سورسش هم به یکی از روشهای ایمیلی و یا سی دی و یا بلوتوس و یا ... در اختیار کاربران قرار بدیم !! خوبه !!! (ورک شاپ...)

به هر حال سمینار می بایست ریزه کاری هاش هم قبل از شروع معلوم بشه و در مواردی تقسیم وظایف بشه تا مشکلی در زمان اصلی پیش نیاد- حتی زمان بندی ها و...

برای این موضوع می تونیم یک تایک جدید ایجاد کنیم ویا همین جا در باره اش بحث کنیم...

در ضمن دوستان اگه نظر و ایده دارند بفرمایند....

با آرزوی موفقیت....:rose:

amird

خبرگان انجمن فلش
بسیار عالی بهروز جان
نظریات خوبی هستن.
در مورد سایت ، این سایت جا افتاده است و حدود 2 سال که سرپاست اما چون انجمن اعضاش عوض شدن سایت هم باید عوض بشه واسه همین می گم راه نیفتاده . ایشالا تا هفته دیگه سعی می کنم اکثر قسمت هاش + این فرم ثبت نام سمینار رو توش قرار بدم .
پشینهادت هم خوبه البته به عنوان فقط یکی از بخش های همایش .
در مورد موضوع بیشتر بحث می کنیم .
بازم ممنون از همکاریت

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
بسیار عالی
درباره بخش های دیگر که در نظرتون هست بیشتر بفرمایید ...

موفق و پیروز باشید

amird

خبرگان انجمن فلش
در مورد بخش ها :
1- به نظرم اگر در حد 10 دقیقه بتونیم در ابتدای سمینار فلش رو معرفی کنیم ، خوبه که اونایی هم که نمی دونن فلش چی هست علاقه مند بشن .
2- بعدش همون آموزش لایو AS3
3- توضیحاتی در مورد امکانات جدید و کاربردی CS4 مثل 3D و bone
4- ساخت یه کلیپ ساده اما جالب با استفاده از همون چیزایی که در قسمت 3 توضیح داده میشه که البته باید اینو با همفکری هم کار کنیم . (اینم به صورت لایو)
5- پذیرایی :green:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
بسیار عالی

میشه مرحله پذیرایی رو بین هم انجام داد ، که کسی از تشنگی وسط کار ول نکنه بره
در مرحله آخر فایل های مبوط به مباحث بحث شده در اختیار دوستان قرار بگیره (البته اگه قرار بر این کار باشه)

در مورد مباحث کاربردی می تونیم بحث کنیم ، مثل استفاده از TweenLite و... در پروژه های کاربردی که هم به اکشن اسکریپت مروبط باشه و هم به نسخه جدید CS4 فلش

در مورد کلیپی که مورد نظرته بیشتر توضیح بده ، چه جور کلیپی ... چون اصولا ساخت کلیپ زمان بره به صورت لایو!!!.

در ضمن می تونیم یه کلیپ برای شروع که در اول پخش بشه درست کنیم و در اول اون رو پخش کنیم که توی اون کارهایی که انجام میشه رو به صورت مختصر نمایش بدیم که در اول بتونیم با جذابیت به موضوعات بپردازیم

بنده باز هم ایده دارم که بیان خواهم نمود

در ضمن اگه یک نماد مثلا با تغییراتی کوچک در آرم فلش و .. برای سمینار دست بشه خیلی خوبه که بتونیم توی اضاء برای تبلیغات و توی صفحه ثبت نام قرار بدیم

بعد از سمینار که چند ساعت میشه متونیم به صورت دوستانه هم یه مدت کوتاه در هم جمع بشیم با دوستانی که علاقه منندند و میتینگ کوتاهی داشته باشیم و با یک تیر دو هدف را بزنیم:wink:

و نکته آخری که الان به ذهنم میرسه مشخص شدن سخنرانان و انجام دهنده های پروژه های لایو که در هنگام انجام پروژه یه توضیحات مختصری هم می دهند و فردی برای توضیح اولیه و ... می بایست مشخص بشه....

:green:

موفق و پیروز باشید

arman_p

Member
درود منظورم از سورس،همون آموزش هست دیگه!!!! آخه می دونید ما رعیت های فلش ایرانهنوز کلی چیز ها را باید از سلطان وپادشاه و وزیر ها یاد بگیریم. بیشتر همون بحث اتصال به بانک اطلاعاتی مثل اکسس و اس کیو ال. بعد به نظر من چند کلیپ آماده باید داشته باشیم بعدش رو اونها توضیح بدیم.(منظورم بخش ساخت کلیپ به صورت لایو هست) این طوری،زمان کمتری صرف میشه. در ثانی ما کلا چقدر زمان برای اجرای این سمینار داریم؟ در واقع چقدر وقت داریم؟؟ به نظر من در بخش آخر، هر کی بیاد و دریاره ی پروژه ای که انجام داده و یا می خواد انجام بده توضیح بده. در کل،بخش آخر رو همه انجام بدن و هر کس که مایل هست،بیاد و در مورد یک چیزی صحبت کنه. البته این بخش بعد از اون آموزش های لایو هستا!!!! البته جسارت نشه،به نظر من امیر در مورد کتابش هم یک توضیح بده!!! همه استفاده می کنیم. سپاس

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
در مورد سورس هم سورس رو ارائه میدیم و هم آموزش رو...
شما اختیار دارید رعیت چیه شما سرورید...

البته در مورد لایو زمانش زیاد فرقی نمی کنه ولی نظرتون درسته اگه به صورت فیلم آماده کنیم و توضیح بدیم بهتره و مشکلات مکانی و .. سرعت رو کم نمی کنه و به هر حال لایو یه چیز دیگه است...

حتما بحث اتصال رو هم سعی می کنیم با هم کاری دوستان بیشتر باز کنیم

و صد در صد با این که هر فردی بیاد و درباره موضوعی که مهارت و یا اطلاعات داره حرف بزنه ، به نظر من کاملا آزاد باشه بسیار بهتره ، اینجوری بهره بیشتری هم داره

ما فقط نمی خواهیم چند نفر حرف بزنند ، هدف اینه که هر که حرف بحث توضیحی داره بیاد و بیان کنه ؛ 100 درصد استقبال خواهد شد.

زمانش هم اصولا بین 3 تا 4 ساعت می باشد که در بعضی موارد به دو و یا چند مرحله چند ساعته تقسیم میشه
ولی در این سمینار احتمال زیاد در یک مرحله 3 - 4 ساعته و شاید هم کم تر همه کارها تموم میشه
البته بهتره افرادی که میخواهند در موردی آموزش و .. داشته باشند ، از قبل اعلام کنند تا برنامه ریزی به درستی انجام بشه...

آخرین ویرایش:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

حالا چند نفري شديد ؟؟؟؟

بحث هاش كه داره حرفه اي ميشه بنظر من اصلا گفتگو در مورد DB فقط وقت گيره چونكه هيچ كاربردي نداره البته بنظر من

راستي پذيراييش چيه ؟؟؟ آب معدني :green:

يادش بخير .....

خوب كسي تونست يه فيلمي چيزي البته كم حجم از اين سمينار تهيه كنه تا دوستاني كه نمي تونن بيان هم استفاده كنن !!!!

سعي مي كنم از مرتضي هم يه فيلم در مورد همون كلاس FS گير بيارم و همينجا بزاريم تا دوستان استفاده كنن .

موفق باشيد

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
بنظر من اصلا گفتگو در مورد db فقط وقت گيره چونكه هيچ كاربردي نداره البته بنظر من

خوب شاید از دیدگاهی ولی اگه با amfphp آشنایی داشته باشی نظرت ....
خوب در کل بحث دیتا بیس فقط در مواردی کاربرد داره و شاید خیلی ها اصلا کارشون به این موضوع نخوره و... و در مواردی یه کمی از بحث فلش هم خارج میشه و در مورد amfphp به بحث شی گرا در پی اچ پی ختم میشه....
به هر حال ما در کل ثبت نام و ورود به سایت از طریق فرمی در فلش مد نظرمون هست (برای سمینار) که البته این مورد کاربردی میباشد و سعی می کنیم به as2 هم در سطوحی پرداخته بشه ، چون در ایران بیشتر کاربر داره.... و البته بحث یه مقدار به سمت برنامه نویسی سمت سرور هم کشیده میشه به هر حال.

فیلم در مورد fs رو گیر اوردی حتما بزار مشتاقم ببینم....

در مورد فیلم سمینار هنوز چیزی معلوم نیست ، و در مورد شرکت کننده گان که اونم بعد از ایجاد فرم ثبت نام معلوم میشه و...

به هر حال جای شما رو خالی می کنیم...

amird

خبرگان انجمن فلش
خوب دوستان مثله اینکه خیلی نظریات سازنده دارن و همه نظریات هم خوب و بجا بودند
با بهروز یه سری صحبت انجام دادیم که به زودی نتایجش رو اینجا می ذاریم .
دوستان کسی هست که به نظر خودش چیزی واسه ارائه توی سمینار داشته باشه و بتونه خوب مطرحش کنه ؟؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
Khorzo بسیار موارد عالی میباشد
با مهاجرت از AS2 به AS3 موافق تر هستم و البته به شدت MDM Zinc رو هم دوست دارم مخصوصا نسخه 3

amird

خبرگان انجمن فلش
دوستان تقریبا کارها انجام شده و فقط مونده تاریخش که هفته دیگه مشخص می شه . با شما 2 نفر (بهروز و خرزو) هم که هماهنگی ها رو انجام دادم .
ایشالا که مشکلی پیش نیاد

موفق باشید .

arman_p

Member
درود
هر وقت تاریخ رو اعلام خواستید کنید،فرم رو هم همراهش درست کنید.لطفا
منظورم از پست قبل که گفتم روی بعضی چیز های آماده توضیح داد باشه:
می خوام بگم منظورم اینه که مثلا اگه وقت اوردین،چند تا فلش آماده مثل بعضی بازی ها مانند پازل،بازی با کلمه،شطرنج و... توضیح شفاهی داده باشه. یعنی یک الگوریتم کلی و یا دستورات اساسی در مورد اون ها توضیح داده بشه!!!
بعدش هم اگر میشه یک بنر تبلیغاتی هم درست کنید دیگه:)
یه چند روز قبل از روز سمینار،آمار کسانی که ثبت نام کردن رو بدین.
راستی حواس برام نموند،پس تاریخ کوش.امروز شنبه است.
سپاس

amird

خبرگان انجمن فلش
آرمان جان صبر کن . نگفتم که اول هفته گفتم هفته دیگه که تا 5شنبه رو شامل می شه . در ضمن واسه اون مواردی هم که گفتی تا حدود زیادی برنامه ریزی شده فقط منتظر تاریخ هستیم .
بای ...

arman_p

Member
درود
خوب از 5شنبه هم که گذشت!
هر وقت تاریخ رو اعلام کردید،فرم رو هم بگذارید و آمار تعداد ثبت نام کننده ها رو،تا یک روز قبل از سمینار اعلام کنید تا هرکسی خواست یک چیزی بیاره:green:
در ضمن اگر برنامه ریزی شده،اگر امکان داره موضوعات با کسانی که توضیح می دن رو بگذارید.
یعنی همون جدول زمان بندی و برنامه ریزی رو.
نکته ی دیگه: این که آیا درمورد xml هم توضیح داده بشه،بهتره؟؟
اگه خوبه من می تونم اون پایه ها و اساسش رو توضیح بدم.در یک وقت 15 الی 20 دقیقه ای.
یعنی دقیقا تا قبل از ورودش به فلش.
اگر جا داشتید،من همین xml رو تا قبل از استفاده در فلش توضیح می دم. سطحش هم کاملا مبتدی هست و برای کسانی که اصلا اسم xml رو نشنیده اند.!:lol:
سپاس

amird

خبرگان انجمن فلش
درود
خوب از 5شنبه هم که گذشت!
هر وقت تاریخ رو اعلام کردید،فرم رو هم بگذارید و آمار تعداد ثبت نام کننده ها رو،تا یک روز قبل از سمینار اعلام کنید تا هرکسی خواست یک چیزی بیاره:green:
در ضمن اگر برنامه ریزی شده،اگر امکان داره موضوعات با کسانی که توضیح می دن رو بگذارید.
یعنی همون جدول زمان بندی و برنامه ریزی رو.
نکته ی دیگه: این که آیا درمورد xml هم توضیح داده بشه،بهتره؟؟
اگه خوبه من می تونم اون پایه ها و اساسش رو توضیح بدم.در یک وقت 15 الی 20 دقیقه ای.
یعنی دقیقا تا قبل از ورودش به فلش.
اگر جا داشتید،من همین xml رو تا قبل از استفاده در فلش توضیح می دم. سطحش هم کاملا مبتدی هست و برای کسانی که اصلا اسم xml رو نشنیده اند.!:lol:
سپاس

عمو جون صبر داشته باش من کارامو کردم یه خورد کارای اداری داره که به من مربوط نمی شه و منتظرم تا جواب انا بیا انشاالله تاریخش می شه برای هفته سوم یا چهارم آبان .
این سری که سخنران ها و مظالبشون مشخص شده انشاالله اگر سمینار دیگه ای در کار بود شما هم بیا صحبت کن .
موضوعات هم زمانی که تاریخش اعلام بشه اعلام می شه .

بای ...

arman_p

Member
درود
کی وقتا پر شد؟؟:shock:
تو این تاپیکه که چیزی ننوشته!!!
مگه کسی تلفنی برا خودش وقت رزرو کرده؟؟؟:-?
اگه میشه همون فرم رو بزارید.:rose:
سپاس

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
درود
کی وقتا پر شد؟؟:shock:
تو این تاپیکه که چیزی ننوشته!!!
مگه کسی تلفنی برا خودش وقت رزرو کرده؟؟؟:-?
اگه میشه همون فرم رو بزارید.:rose:
سپاس
نه ، وقت برای سخنران ها رو میگه ، ثبت نام هنوز شروع نشده ، زمان که معلوم بشه فرم در اختیار شما قرار می گیره.
به هر حال این سمینار دو منظوره است و در پایان به میتینگ دوستانه ختم میشه
توی میتینگ برای سمینارهای بعدی برنامه ریزی سطحی میشه و بچه ها با هم بیشتر آشنا میشن

اگه کسی نظر خاصی داره ، می تونه همین جا بگه.

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا