بروشور

omid_p30

Member
این بروشور رو برای دانشگاه خودمون طراحی كردم . البته اگه وقت كنم كاملترش می كنم. از وسط تا میشه.
لطف كنید و ایراداتش رو بگین.

اینم داخل بروشور

2r5693p.jpg

shayanboy

Active Member
در کل خوب شده . رنگ بندی خوبی داره
مخصوصا اون صندقه
آقا امید بهت تبریک می گم خوشگله :paint:
با تشکر
شایان

vahiddesign

Member
سلام !
کار خوبیه ولی خیلی شلوغ شده !
اون انعکاسی که برای جعبه درست کردی رو روش بشتر کار کن چون الان زیاد طبیعی نیست !

alionline1366

Active Member
برای روی بروشور اون انعکاس باکس خو نشده و اون براش زیر نوشته صندوق مهر صدرا رنگش به کار نمیاد و خود نوشته هم استروکش خوب نشده داخل بروشور هم بک سفید نارنجی جالب نشده و مخصوصا اون قسمت که نوشته به علت اینکه روی قسمت سفید هست رنگش عوض شده از خوانایی کار کاسته و جالب نشده و راستی اون فونت نوشته نارنجی دوستان عزیز هم میشه عوض بشه در کل کار بدی نشده فقط با رفع ایراداتش البته از نظر من میتونه بهترم بشه

Morteza76

Member
برای روی بروشور اون انعکاس باکس خو نشده و اون براش زیر نوشته صندوق مهر صدرا رنگش به کار نمیاد و خود نوشته هم استروکش خوب نشده داخل بروشور هم بک سفید نارنجی جالب نشده و مخصوصا اون قسمت که نوشته به علت اینکه روی قسمت سفید هست رنگش عوض شده از خوانایی کار کاسته و جالب نشده و راستی اون فونت نوشته نارنجی دوستان عزیز هم میشه عوض بشه در کل کار بدی نشده فقط با رفع ایراداتش البته از نظر من میتونه بهترم بشه
هرچی تو ذهن من بود علی آقا گفتن دیگه )( همین!

omid_p30

Member
ممنون از همه. فكر مي كردم كه رنگبندي كه انتخاب كردم همه دوست نداشته باشن. چشم سعي مي كنم بهترش كنم . يه سري تغييرات ميدم توش و ميزام همينجا.
ممنون از همگي :rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
کنار اون تغییرات این رو هم بهش اضافه کنی بد نیست ،
معمولا تو بروشور اگه دقت کرده باشی بیشتر از رنگهای با opacity کم استفاده میشه (داخلش رو میگم)
به دلیل اینکه نوشته ها غالب باشن ، چون اصل بروشور برای اصلاع رسانی و پیام رسانی هست...
طراحی هم کمک می کنه به جلب مشتری ،،، ولی نباید طوری باشه که به نوشته غالب باشه
الان ترکیب رنگها بد نیست، ولی غالبه به نوشته ها.

mashreghi

Member
کار زیبایی شده فقط به نظرم نوشته صندوق مهر رضا در پشت جلد بیش از اندازه بزرگ است و رنگ نارنجی روی جلد یک کمی تند شده اگه با یک رنگی مناسب همنشین بشه بهتره و داخل جلد هم رنگ ملایم تری رو طلب می کنه .

Saeed-masih

Member
کنار اون تغییرات این رو هم بهش اضافه کنی بد نیست ،
معمولا تو بروشور اگه دقت کرده باشی بیشتر از رنگهای با opacity کم استفاده میشه (داخلش رو میگم)
به دلیل اینکه نوشته ها غالب باشن ، چون اصل بروشور برای اصلاع رسانی و پیام رسانی هست...
طراحی هم کمک می کنه به جلب مشتری ،،، ولی نباید طوری باشه که به نوشته غالب باشه
الان ترکیب رنگها بد نیست، ولی غالبه به نوشته ها.

موافقم.....
فقط یه کمی با فونتاش مشکل دارم.......
البته ابن نظر منه ها......

memol_515

Active Member
ماي گاد ! شما دانشگاه صدرا درس ميخوني؟ رشته ات چيه؟:دي اسمت چيه؟:دي ورودي چندي؟:دي
مي يه زماني بسيار به اون دانشگاه رفت و آمد داشتم !البته اون زمان، اونجا مخروبه‌اي بيش نبود ! چه پيشرفتي كرده بابا !

آفرين ! خيلي جالب بود !

حالا راجع به كارت...

والا من كلا تركيب رنگ نارنجي و آبي رو دوست ندارم. فكر ميكنم نارنجي با سبز سير، خيلي بهتر دربياد. يا سبز يشمي!
رنگها الان خيلي خشك اند.

بعد اينكه او وسط كار كه قراره تا بشه، شلوغ نشده به نظر خودت؟ به نظر من خيلي شلوغ شده. از جذابيت طرح كم ميكنه.
يه طرح ساده تر بذاري، بهتر بايد بشه.

همين ديگه. چيدمانش خوبه.

اون متن رو هم كه تغيير رنگ ميده، به نظرم بهتر بود از جايي تغير رنگ ميداد، كه دقيقا وسط حروف نبود ! از وسط خطوط اين كار رو بكن. اينجوري تو چاپ هم به مشكل ميخوره !
اما چيدمان خوبه.

موفق باشي

طرح کلیش عالیه اما می خوای برای دانشگاه استفاده کنی یه کم طرح و رنگ هاشو سنگین تر و در خور دانشگاه تون بزن. البته ابن طرح عالیه فقط یه کم باید وقت بذاری تا بهتر بشه.ممنون:rose:

omid_p30

Member
ماي گاد ! شما دانشگاه صدرا درس ميخوني؟ رشته ات چيه؟:دي اسمت چيه؟:دي ورودي چندي؟:دي
مي يه زماني بسيار به اون دانشگاه رفت و آمد داشتم !البته اون زمان، اونجا مخروبه‌اي بيش نبود ! چه پيشرفتي كرده بابا !

آفرين ! خيلي جالب بود !

حالا راجع به كارت...

والا من كلا تركيب رنگ نارنجي و آبي رو دوست ندارم. فكر ميكنم نارنجي با سبز سير، خيلي بهتر دربياد. يا سبز يشمي!
رنگها الان خيلي خشك اند.

بعد اينكه او وسط كار كه قراره تا بشه، شلوغ نشده به نظر خودت؟ به نظر من خيلي شلوغ شده. از جذابيت طرح كم ميكنه.
يه طرح ساده تر بذاري، بهتر بايد بشه.

همين ديگه. چيدمانش خوبه.

اون متن رو هم كه تغيير رنگ ميده، به نظرم بهتر بود از جايي تغير رنگ ميداد، كه دقيقا وسط حروف نبود ! از وسط خطوط اين كار رو بكن. اينجوري تو چاپ هم به مشكل ميخوره !
اما چيدمان خوبه.

موفق باشي

به به پس همشهري در اومديم. شما كجا بودي نبودي؟:)
آره منم گير افتادم تو صدرا . الان كامپيوتر مي خونم كارشناسي . ورودي 85 به سلامتي يه ترم ديگه مونده. تموم ميشه امسال. هنوز هم همون مخروبه اي بيش نيست. البته الان واسه خودش نشريه داره ما هم گير آوردن ول نمي كنن. :shock:
بابا چرا همه با ابن رنگ نارنجي مشكل دارن. :cry: من خودم خيلي دوست ميدارم نارنجي. :-?
در مورد داخل كار هم الان رنگش رو عوض كردم يه كم هم تغييرش دادم طبق نظر نيما :paint:
حاصل اين شد ...

24blvyt.jpg

به قول mbolandnazar اگه وقت بزارم بهتر ميشه . ولي كو وقت:sad:

از بقيه دوستان هم بابت نظرشون متشكرم. :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا