برای هاستینگ .. VPS یا Reseller ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
دوستان برای شروع به کار یه هاستینگ بهتره از سرویس VPS استفاده کنم یا Reseller بگیرم
چون با یکی از این شرکت ها که صحبت میکردم گفتن VPS دردسر داره ! این درسته ؟

دردسر کدوم بیشتر VPS یا Reseller ؟
درد سر VPS چی میتونه باشه که Reseller اون ها رو نداره !؟

با تشکر .

vatanmusic

Well-Known Member
ريسيلر بهتره
اگر خواستي ميتونم بهت ريسيلر باقيمت خوب بدم

mehriz

Active Member
سلامMAHDI-Network دوست عزيز
به نظر من چون شما ميخواهيد اول قدم را در زمينه هاستينگ برداريد از رسيلر استفاده كنيد خيلي راحتريد .
من به شما سرويس نمايندگي ما را پيشنهاد ميكنم . براي مشاهده پلان ها و قيمت به سايت ما مراجعه كنيد.
------------------------------
نيكي هاست WwW.Nikihost.Net
---------------------------------

به نظر من ريسلر ... ما البته نداريم فقط نظرم رو گفتم ... اما هر چي مي گيري لااقل بايد 10 تا مشتري پايه داشته باشي

parsgibit

Member
اكثر اين دوستاني كه اين جا پست دادن ، نظرشون تبليغاتي بود ! و خواستن فروشي داشته باشن [:)]
اما ،
اگر در خودتون توانايي كنترل و مديريت سرور رو مي بينيد ، قطعا وي پي اس با توجه به اين كه دستتون خيلي باز تره ! خيلي بهتره !
اما اگه مي خواين فقط بفروشين !! و بيرن خوب مي تونيد از ريسلر استفاده كنيد ، اما توجه داشته باشيد كه از جا هاي معتبر بگيريد !
نه هر جايي كه 1 هفته سرورش داون ميشه :))) و بيخياله !! [خواستي معرفي مي كنم كيا تو اين انجمن بدرد بخورده سرويساشون ! اما تو پيام خصوصي]
اما در كل ، من بهت هاستينگ هاي خارجي رو واسه ريسلر توصيه مي كنم ، چون مثل اين هاستينگ هاي وطني درگير تحريم و بي سي پنلي نميشن !
توصيه من به شما iweb.com هست ، قيمتش هم نسبت به پلن هاي اين جا خيلي بهتره :)

parsgibit

Member
والا من سايت خودم كه الان رو شير هاست ه آي وبه !
رو سرو رخودم سي پي يو مي خورد ! الان من رو اي وب كه هستم ، هنوز ريسورسم low ه !
مشكل سي پي يويي ندارم !
بعدم ، من از نظر كيفيت خدمات ، بهشون اون جا رو معرفي كردم ! به نظر من به قيمتشم مي ارزه !

MJ Rayaneh

Well-Known Member
ريسيلر بهتره
اگر خواستي ميتونم بهت ريسيلر باقيمت خوب بدم
جناب vatanmusic شما که مدیر این انجمن هستید چرا اینقدر در کنار پاسخ به سوالات، همیشه تبلیغ هاستتون رو میکنید؟
بقیه کاربران عضو معمولی هستند ولی مدیریت شرایطی داره !!!

kitiran

Active Member
سلام
اگه دفعه اولته یا کلا تازه کاری خوب اصلا دوروبر وی پی اس نرو... که سخت میشه برات
ریسلری خوبه اما دقت کن که انتخاب خوبی داشته باشی که بعدا مشتری هات زیاد شدن گرفتار نشی .. ( سرور مطمئن)
البته بحث قیمت هم و بودجه مالی هم جداست که به خاطر همین اکثرا از ریسلری شروع می کنند...
ریسلری یه مزیت داره که دیگه آپدیت و امنیت و آپتایم و کنترل منابع... اینا با تو نیست. و وفقط می فروشی
وی پی اس خوب قدرت بالا تر داره آزادی و استقلال عمل امکان ریسلر دادن و کنترل و...

آخرین ویرایش:

vatanmusic

Well-Known Member
همه تبلیغات میکنن بنده هم همین طور
در مورد فروش هاست هم قبلا صحبت شده و مشکلی از دید مدیران ارشد نبوده

vatanmusic

Well-Known Member
همه تبلیغات میکنن بنده هم همین طور
در مورد فروش هاست هم قبلا صحبت شده و مشکلی از دید مدیران ارشد نبوده

SME

Banned
بستگی داره برای چی بخوای!
اگه برای فروش هاست و دامین میخواید برای شروع همون ریسلر بهتره.
اما اگر برای سایتهای شخصتون میخواید که کانفیگ خاصی داره پیشنهاد میکنم vps بگیرید که مشکلی از نظر تنشیمات براتون پیش نیاد.
در هر دو مورد میتونم کمکتون کنم... قرارداد کتبی هم ارایه میشه...

PadinaWebGroup

Active Member
با نظر دوستان مخصوصا علي (پارس جيبيت) موافقم ! اما به نظرم ريسيلري بهتره برات...

liveparsv

Member
با سلام

شرکت فناوری پارس میتواند ریسلر هاست با امکانات زیر با قیمت ماهیانه 35 هزار تومان به شما بدهد

میزان فضا:12 گیگ
پهنای باند:1 تیریبایت ماهانه
2 ای پی اختصاصی
پشتیبانی 24 ساعته
امکان تعریف نامحدود دامنه
امکان تبلیغات و اگهی در پنل کاربران
پنل اختصاصی سی پنل
22 زبان جهت مدیریت پنل ریسلر
دی ان سی اختصاصی
ثبت 3 دامنه رایگان دات کام
20% تخفیف جهت ثبت دامنه
در صورت پرداخت سالانه 5 ماه تخفیف
20% تخفیف در تمدید سرویس سالانه
تضمین اپ تایم سرور
100 روز گارانتی بازپرداخت هزینه سالانه
20 روز گارانتی بازپرداخت کامل هزینه ماهانه
طراحی رایگان سایت خریدار رسیلر
40 دلار اعتبار برای تبلیغ در گوگل
امکان پرداخت آنلاین با کلیه کارتهای شتاب
در صورت درخواست ارائه خدمات پرداخت انلاین برای شما
کلیه امکانات نامحدود
پشتیبانی 24 ساعته از طریق ایمیل،تلفن،اس ام اس،تیکت،سایت،و مشاوره انلاین
مشاوره رایگان جهت پیشروی شما در فروش سرویس

و خدمات دیگر
جهت سفارش و اطلاعات بیشتر به سایت و یا با ایمیل مکاتبه فرمایید
www.parsv.ir
[email protected]

موفق باشید

HTML clipboardسلام دوست عزیز و گرامی اولا در مورد موضوعاتی که بوجود اومد بگم بعد راهنمایتون می کنم اولا جناب vatanmusic خان که مدیر انجمن هستن کاری نکردن! ایشون رو راهنمایی کردن که می تونن ازشون بگیرن! دوما ایشون هم یکی از یوزر های مجید آنلاین هست دلیل نمیشه که مدیر باشه و نتونه تبلیغ خودشو نکنه! در این مواقع آدم باید خودشو جای کسی دیگه بذاره قبل از اینکه کاری بکنه و پست بده! ایشون هیچ کاره بد نکردن!

===========================
در مورد سوال شما دوست عزیز و گرامی
این سوال شما خیلی جواب داره!
اما خلاصه!
وی پی اس امکاناتی که داره خیلی بیشتر هست و شما در اکثر مواقع به سرور اصلی دسترسی داری (روت اکسز)در ثانی شما می تونید با وی پی اس نمایندگی هاستینگ بدی مثل ریسیلر اما با خود رسیلر نمی تونی!(کلی) امکاناتی که وی پی اس داره خیلی بیشتر از امکاناتی که یک ریسیلر داره! در ریسیلر شما محدودیت دارین اما در وی پی اس نه! و خیلی امکانات دیگه!
اما مدیریت وی پی اس سخته! واسه کسانی که سر رشته ای از فرامین لینوکس و نصب نرم افزار های تحت این او اس ندارن! امکان هک خیلی بالاست اگه درست منیج یا مدیریت نکنی!و خیلی در دسر های دیگه!
اما ریسیلر خیلی راحتتره و خیلی بهتر می تونی هاست بفروشی اما امکاناتی که بالا گفتم رو نداره و در اکثر مواقع فقط میشه گفت دیگه دردسر منیج و مدریت سرور رو نداری!
امیدوارم به جوابتون رسیده باشی اگه سوالی داشتی خوشحال میشیم بتونیم کمکتون کنیم

Mozafary

Member
نه تنها اول کار!بلکه دوم کار هم دنبال VPS نباشید بهتره،VPS یعنی عدم پایداری،برای کسی که میخواد تجارت کنه اصلا پیشنهاد نمیکنم.
یا Reseller داشته باشید یا Server مشکلات VPS خیلی بیشتر از اسم اون هست!
خرید Reseller از شرکتهای معتبر(ایرانی یا غیرایرانی) سود شما رو میشه گفت تضمین میکنه!
توصیه میکنم به هیچ عنوان دنبال ارزون نباشی،سعی کن پیش از هر خرید در مورد جایی که میخوای ازش خرید کنی از Google بپرسی و ببینی که پیشینه‌ی اونجا در کار چطور بوده

با سلام

شرکت فناوری پارس میتواند ریسلر هاست با امکانات زیر با قیمت ماهیانه 35 هزار تومان به شما بدهد

میزان فضا:12 گیگ
پهنای باند:1 تیریبایت ماهانه
2 ای پی اختصاصی
پشتیبانی 24 ساعته
امکان تعریف نامحدود دامنه
امکان تبلیغات و اگهی در پنل کاربران
پنل اختصاصی سی پنل
22 زبان جهت مدیریت پنل ریسلر
دی ان سی اختصاصی
ثبت 3 دامنه رایگان دات کام
20% تخفیف جهت ثبت دامنه
در صورت پرداخت سالانه 5 ماه تخفیف
20% تخفیف در تمدید سرویس سالانه
تضمین اپ تایم سرور
100 روز گارانتی بازپرداخت هزینه سالانه
20 روز گارانتی بازپرداخت کامل هزینه ماهانه
طراحی رایگان سایت خریدار رسیلر
40 دلار اعتبار برای تبلیغ در گوگل
امکان پرداخت آنلاین با کلیه کارتهای شتاب
در صورت درخواست ارائه خدمات پرداخت انلاین برای شما
کلیه امکانات نامحدود
پشتیبانی 24 ساعته از طریق ایمیل،تلفن،اس ام اس،تیکت،سایت،و مشاوره انلاین
مشاوره رایگان جهت پیشروی شما در فروش سرویس

و خدمات دیگر
جهت سفارش و اطلاعات بیشتر به سایت و یا با ایمیل مکاتبه فرمایید
www.parsv.ir
[email protected]

موفق باشید

آخه آقاي liveparse اين چجور تبليغيه !

كجاي دنيا پهناي ترابايت ميدهند كه دوميش شما بشين هر كي بيكار ميشه ميره يه VPS يا ريسيلر ميگيره و تجارت ميكنه !!!! اونم چجور تجارتي من سروري در ديتاسنتري ديدم كه از هرجاي دنيا قيمتش كمتر بود كه براي يك سرور معمولي با كرايه ماهيانه 150 هزارتومان تنها 1000 گيگابايت پهنا ميداد اونوقت شما چطور براي هر نماينده 1 ترابايت پهنا ميدين !!!! كاربران و مشتريهاي عزيز قول همچين آدمايي رو نخورين اينها باعث ميشن كه اعتبار شركتهايي كه واقعا هدفشون ارايه سرويس واقعيست از بين بره !:-?

آخه آقاي liveparse اين چجور تبليغيه !

كجاي دنيا پهناي ترابايت ميدهند كه دوميش شما بشين هر كي بيكار ميشه ميره يه VPS يا ريسيلر ميگيره و تجارت ميكنه !!!! اونم چجور تجارتي من سروري در ديتاسنتري ديدم كه از هرجاي دنيا قيمتش كمتر بود كه براي يك سرور معمولي با كرايه ماهيانه 150 هزارتومان تنها 1000 گيگابايت پهنا ميداد اونوقت شما چطور براي هر نماينده 1 ترابايت پهنا ميدين !!!! كاربران و مشتريهاي عزيز قول همچين آدمايي رو نخورين اينها باعث ميشن كه اعتبار شركتهايي كه واقعا هدفشون ارايه سرويس واقعيست از بين بره !:-?
سلام اقا شما اصلا خودتو ناراحت نکن! این جور چیزا خیلی پیش می یاد خوبه ما انجمن و تاپیک مخصوص بابت این و جلوگیری از این جور افراد زدیم اما اخرش چی شد! ناتینگ!! حالا بگذریم حرف شما هم قبول هست اما شما خودت می تونی جلوی این افراد رو بگیره! ماکه یبار سعی کردیم و تاپیک بنام گفتگوی آزاد زدیم اما اخرش..
نمی دونم این اقا می خواد با این کارش چه کنه شاید فکر می کنه مشتری بیشتر طرفش می یاد! اما این اصلا درست نیست که از این نوع فروش وجود داشته باشه! :rose: اما در کل تا حالا هم که کسی جلوی این جور افراد رو نگرفته!
در مجموع حرفش باحال هست! حرف شما هم خیلی با حال بود ! که مثلا چطور یک دیدیکیتد که مثلا 1000 گیگ بی دبیلیو داره با 1500 یا 3000 هزار چطور این اقا واسه هز نماینده اونم ریسیلر این قدر بی دبیلیو میده نکنه این اقا از جایی میگیره کی بی دبیلیو رو فری می دن !!!!!!!!!!!!! معرفی می کنید ما هم بگیریم! اما در کل کاری نداره پیدا کردن این موضوع!:cool:

آخرین ویرایش:

PadinaWebGroup

Active Member
اين كه چيزي نيست ! من خودم پهناي باند نامحدود ميدم !!! شعارم نميدم ! ميتونيد امتحان كنيد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا