برای هاستینگ .. VPS یا Reseller ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
اين كه چيزي نيست ! من خودم پهناي باند نامحدود ميدم !!! شعارم نميدم ! ميتونيد امتحان كنيد.
سلام همکار گرامی
بله در اینکه شما نمیدین هیچ شکی نیست عزیز جان اما هر چیزی توی عالم حدی داره بجز یک چیز اونم خداست! این پهنای باندی هم که شما میگین بازم حدی داره میدونی چرا اخه درسته بی دبیلیو رو مثلا واسه یوزر وا میزاره و بازه اما چون انقدر یوزر توانایی مصرف اون همه بی دبیلیو رو نداره و شما هم اینو خوب می دونید بخاطر همین خوشش می یاد و میگیره اما هر چیزی حد داره مطمئن باشید!
در ضمن این اقایی که این تاپیک رو زده چند تا سوال کرد ببینید به کجا کشید! بهتره این موضوع رو همیجا تموم کنیم و این اقای محترم هم امیدوارم به جواباشون رسیده باشه اگه نرسیده پست بده ما جواب می دیم!

DANG3R

Member
منم می گم رسلر رو از یک کمپانی معتبر بگیرید و شروع کنید ...

موفق باشید

من جواب خودم رو گرفتم فعلا ریسلر بهتره ..با حرف Server4ir.com موافقم ..تایپ زدن در انجمن هاستینگ مجید آنلاین = در گرفتن یک جنگ خونی بین هاستینگ ها

liveparsv

Member
اين كه چيزي نيست ! من خودم پهناي باند نامحدود ميدم !!! شعارم نميدم ! ميتونيد امتحان كنيد.
با سلام

دوست من از انجایی کهذ شرکتهای دیگر ایرانی انقدر به مشتریان خود خدمات کم ارائه داده اند اگر شرکتی مانند شرکت ما خدمات واقعی را بخواد ارائه بده چند نفر براش حرف در میارن و اگر فکر میکنید چنین سرویسی نیست خرید کنید اگر نبود ما به شما 100 روز گارانتی میدیم و میتونید طبق تعرفه درخواست بازگشت پول را بکنید

پس قبل از هرگونه تهمت و خراب کردن شرکتی بیشتر تحقیق کنید

PadinaWebGroup

Active Member
با سلام

دوست من از انجایی کهذ شرکتهای دیگر ایرانی انقدر به مشتریان خود خدمات کم ارائه داده اند اگر شرکتی مانند شرکت ما خدمات واقعی را بخواد ارائه بده چند نفر براش حرف در میارن و اگر فکر میکنید چنین سرویسی نیست خرید کنید اگر نبود ما به شما 100 روز گارانتی میدیم و میتونید طبق تعرفه درخواست بازگشت پول را بکنید

پس قبل از هرگونه تهمت و خراب کردن شرکتی بیشتر تحقیق کنید

!!! che rabti dare !? mage man migam nemidid !?

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا