برای خرید رم+ مادربرد + سی پی و با 150 تومن نظر شما چیست؟

با درود

دوستان گرامی قیمت رو می تونم تا 150 هزار تومن هزینه کنم. برای من گرافیک برای بازی کردن خیلی مهم هست. (چیزهایی که پیشنهاد داده بودید به جز asus هیچ کدام در بازار موجود نبود)

چیزهایی که نیاز دارم

cpu amd (اگر ارزون تر هست از اینتل)

ram 2 gig

vga

حالا از دید شما من یک مادربرد با یک گرافیک آنبرد بگیرم بهتر هست یا اینکه این دو را جدا بگیرم؟ نزدیک به 150 هزار تومن می تونم هزینه کنم و البته دوست دارم که از تازه ترین فن آور ها هم پشتیبانی بکنه هر چند می دونم با این پول نمی شه بهترین ها رو داشت ولی خب یک چیزی باشه که به هر حال بازی های کنونی رو جواب بده و چیز جدیدی به شمار بیاد

با 150 تومن و برای بازی از دید شما بهتر هست که یک مادربرد آنبرد بگیرم یا مادربرد و گرافیک جدا؟ رم هم باید خریداری بشه البته

----------------
یک پرسش دیگه هم دارم اینکه پاور قدیمی رایانه ی من یک پاور هست به نام بنز! و روش نوشته شده 450W آیا می تونم از همین پاور بهره ببرم؟

Mj

Well-Known Member
سلام دوسته من
اول اینکه بگم با گرافیک آنبرد حتی نمیتونی راحت با فتوشاپ کارکنی پس مادر بوردی با گرافیک آنبرد رو بی خیال شو چون فقط میتونه بازی های 6 سال پیش رو اجرا کنه
دوم اینکه حداقل قیمت مادر بورد های جدید و خوب 70 هزار تومان هست که هم RAM DDR3 1333 ساپورت میکنه هم cpu های جدید رو
ولی با 150 هزار تومان امکان نداره بشه سیستم game بست پس هزینت رو تا 350 هزار تومان افزایش بده
این نیست که نشه با 150 هزار تومان بهترین سیستم رو داشت موضوع اینکه با این قیمت اصلا نمیشه سیستمی داشت....!
درضمن اگه میخوای از بازی های حرفه ای لذت ببری باید حداقل 130 هزار تومان هزینه کنی تا بتونی به cpu intel 7500 core 2 بخری تازه این cpu کمی قدیمی شده کارت گرافیک هم که الان پایین ترین مدلی که میتونه بازی ها رو اجرا کنه Geforce 9800 1GB DDR3 با GPU 183 هست که قیمتش الان 80 هزار تومان در ضمن RAM DDR3 هم با باس 1333 الان قیمتی حدود 44 هزار تومان داره تازه الان ارزون شده
پس تا اینجا مادر بورد 70 هزار تومان
کارت گرافیک 80 هزار تومان
cpu 130 هزار تومان
RAM 44 هزار تومان
ببین تو میتونی یه سیستم دسته دوم بخری مثل این:
CPU : pentium 5 3000 Ghz
MB : asus P5GC-MX
RAM : 2GB ram kingston bus 800
VGA : Geforce 9600 512 DDR3
این سیستم رو میتونی با 150 هزار تومان تهیه کنی تازه اونم دسته دوم اما واقعا فکر میکنی میتونی با این سیستم مثلا modern war fair 2 یا need for speed HOT pursuit رو اجرا کنی...!
پیشنهاد من اینه :
CPU : AMD x2 250 با قیمتی بالغ بر 76 هزار تومان
MB : ECS M61 DDR3 با قیمتی بالغ بر 85 هزار تومان (مادربورد)
RAM : PATRIOT 2GB DDR3 bus 1333 با قیمتی بالغ بر 50 هزار تومان
VGA : Geforce 250 GTX DDR3 با قیمتی بالغ بر 127 هزار تومان
راستی یه جمله ی دوستانه همیشه برای کار های گرافیکی و بازی کردن با کامپیوتر باید بالا ترین هزینه هارو بکنی
موفق و سربلند باشی :rose:

با سپاس از راهنمایی شما

دوست گرامی یعنی یک مادربرد وجود نداره که گرافیکش آنبرد باشه و فن آوری های روز یعنی مثلا ddr3 و X6 و usb3 و.. را پشتیبانی کنه ؟

آنبرد بودن گرافیک چه مشکلی داره؟

ببنید برای نمونه من 100 هزار تومن برای مادربرد و گرافیک در نظر داشته باشم از دید شما یک مادربرد خوب با گرافیک آنبردخوب بهتر هست یا یک مادربرد ارزان با گرافیک کارت ارزان؟

با سپاس از راهنمایی شما

دوست گرامی یعنی یک مادربرد وجود نداره که گرافیکش آنبرد باشه و فن آوری های روز یعنی مثلا ddr3 و X6 و usb3 و.. را پشتیبانی کنه ؟ (در آینده می شه حداکثر یک کارت گرافیک عالی خرید و انداخت روش. ولی فعلا همین بازی های معمول رو جواب بده بسه)

آنبرد بودن گرافیک چه مشکلی داره؟

ببنید برای نمونه من 100 هزار تومن برای مادربرد و گرافیک در نظر داشته باشم از دید شما یک مادربرد خوب با گرافیک آنبردخوب بهتر هست یا یک مادربرد ارزان با گرافیک کارت ارزان؟

این مادربرد آنبرد رو هم بهم پیشنهاد دادن. نظر شما چیست؟

Model Name : A785G3

Special Feature :

Socket AM3
Supports AMD Phenom II/Athlon II/Sempron Processors
Supports AMD Cool'n'Quiet Technology
Supports CPU up to 125W
AMD OverDrive™ with ACC feature (Advanced Clock Calibration) supported

Driver :

http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/driver.php?S_ID=459

Specification :

Chipset : AMD 785G / SB710
Highlights:

Main:

CPU SUPPORT :

AMD Phenom™ II X4 Processor
AMD Phenom™ II X3 Processor
AMD Phenom™ II X2 Processor
AMD Athlon™ II X4 Processor
AMD Athlon™ II X3 Processor
AMD Athlon™ II X2 Processor
AMD Sempron™ Processor
Maximum CPU TDP (Thermal Design Power) : 140Watt
HT:
Support HT3.0 up to 5.2GT/s (Depends on AMD CPU Specification)
MEMORY:
Support Dual Channel DDR3 800/1066/1333 MHz
2 x DDR3 DIMM Memory Slot
Max. Supports up to 8GB Memory
EXPANSION SLOT:
2 x PCI Slots
1 x PCI-E x16 2.0 Slot
STORAGE :
4 x SATA2 3Gb/s Connector
1 x IDE Connector
Support SATA RAID: 0,1,10
USB :
4 x USB 2.0 Port
3 x USB 2.0 Header
GbE:
Realtek RTL8111DL - 10/100/1000 Controller
INTEGRATED VIDEO:
ATI Radeon™ HD4200 Graphics , Max. Memory Share Up to 512 MB
CODEC :
Realtek ALC662 6-Channel HD Audio
REAR I/O :

1 x PS/2 Mouse
1 x PS/2 Keyboard
4 x USB 2.0 Port
1 x DVI-D Connector
1 x VGA Port
1 x RJ-45 Port
3 x Audio Connector
INTERNAL I/O :
1 x Printer Header
2 x USB 2.0 Header
4 x SATA2 3Gb/s Connector
1 x IDE Connector
1 x Floppy Connector
1 x Front Audio Header
1 x Front Panel Header
1 x S/PDIF-OUT Header
1 x CPU FAN Header
1 x System FAN Header
1 x Serial Header
DIMENSION :
Micro ATX Form Factor Dimension: 24.4cm X 20cm ( W x L )
OS SUPPORT :
Support Windows XP / Vista / 7
ACCESSORIES :
2 x SATA Cable
1 x I/O Shield
1 x CD Driver
1 x User Manual

Mj

Well-Known Member
ببین دوسته من فلسفه ی VGA آنبرد در واقع برای ادارات یا شرکت هایی معنا پیدا میکنه که فقط نیاز به تصویر دارن همین..!
یعنی این که یک قسمته کاملا مجازیه و فقط برای تصویر ساخته شده
برای تایپ و موسیقی گوش دادن یا فیلم نگاه کردن خوبه اما انقدر قدرتش پایینه که حتی نمیتونه فیلم های HD رو نمایش بده
پیشنهادی که دادی عالیه منم اول با گرافیک آنبرد شروع کردم و وقتی که پولم جمع شد رفتم VGA حرفه ای خریدم اما زمانی که از VGA آنبرد استفاده میکردم نهایت بازی که میتونستم اجرا کنم worms بود که گرافیکه 64 میخواست.
میدونی در واقع VGA آنبرد به صورت GS کار میکنه یعنی Graphic sharing فقط هم از Bios دستور میگیه بنابراین تو میتونی یه ram 2GB بندازی رو دستگاه و 1GB رو بدی به گرافیکت اما این 1GB اندازه ی 64 بیشتر کار نمیکنه تازه اون Mb 64 هم مجازیه و از Bios تقسیم میشه

Mj

Well-Known Member
و اما در مورد مادر بورد ها

ASUS M4A785T

مادر بوردی هست که CPU های AMD رو ساپورت میکته و حتی قابلیت اجرای CPU های 64bit رو هم داره
RAM های DDR3 رو ساپورت میکنه و قدرت اجرای BUS 1060 /1066 تا BUS 1333 رو داره که 4 تا slot ram داره که هر کدوم قدرت Support
4GB رم رو داره یعنی میتونی تا 16GB پیش بری
جای port IDE داره برایDVD rom یا DVD Rw+ i های قدیمی که منم یکی از اون ها رو دارم که از پورت IDE استفاده میکنه
6 تا PORT sata و 1 PORT Esata داره که 6 تا اولی برای Driver های مختلف مثل DVD rom یا hard disk هستن و esata برای شبکه
گرافیک مادر بورد به صورت عادی و پیش بینی شده ATI هست اما یه Slot PCI Experes 16x هم برای کارت های گرافیکی حرفه ای تعبیه شده اینتر فیس یا همون جلوی کیس 1 چراغ کار کرد هارد یک PORT line in audio برای صدا هست و البته هر کدوم از اون 6 تا sata یی که بهت گفتم رو میتونی به Cop کیس وصل کنی تا بتونی فلش مموری های نسل آینده که همه sata هستند رو ساپورت کنی

Mj

Well-Known Member
A785G3 Ver. 6.x
reading.gif
مادر بوردی هست که CPU های AMD رو تا حد بالا و حرفه ای 6x ساپورت میکنه
یه قابلیت جالب به نام Support Dual Channel داره که قدرت RAM رو افزایش میده و از Bus 800 DDR3 تا BUS 1333 رو ساپورت میکنه
2 تا slot ram dimm داره که جفتوشن قابلیت دایمن رو دارن یعنی دیگه برای راهندازی سخت افزاری به RAM احتیاج نیست و تمام قدرت RAM روی HARD و سیستم عامل متمرکز میشه و بیشترین حالت Support مموری رم تا سقف 8GB هست
دو تا PCI Slots داره برای Modem یا کارت شبکه و یه دونه PCI Express 16x برای کارت گرافیک های حرفه ای داره
4 تا port sata2 داره و یه port ویژه به نام sata 3 داره که سرعتش 16 برابر sata 2 هست یه دونه جای IDE داره 4 تا PORT USB برای پشت کیس و 2 تا برای cop کیس یا همون جلو
قابلیت شبکه انبرد با سرعت 100 Mbps و بی نیاز بودن از کارت شبکه و در نهایت فیش پشتیبانی از تصویر برای تقسیم تصویر بین دو مانیتور به نام Digital video که همون کاره کارت گرافیک رو انجام میده

:mad: در کل باید بگم پدرم در اومد انقدر تایپ کرد
gaah.gif
و بعد هم اینکه مادر بورد دومی بهتر از اولیه هم از نظر PORT هم از نظر SLOT هم از نظر سوکت CPU و هم از نظر sloting ram و قابلیته مهمی به نام Dual Channel و Dimm بودن
شوخی کردم موفق باشی:lol:

آخرین ویرایش:
سپاس فراوان از راهنمایی شما- خیلی به من می تونه کمک کنه این راهنمایی ها

راستی دوست گرامی مادربرد دوم که گویا کمی بهتر هست از مادربرد نخست نزدیک به 15 تومن ارزان تر هست. گمان کنم asus تنها به خاطر نامش داره این پول رو بیش تر می گیره

Mj

Well-Known Member
البته خوردن نون بیشتر به خاطر نام هست اما دوسته عزیز asus در کیفیت قابل مقایسه با هیچ مادر بوردی در جهان نیست
البته خیلی ظریف و آسیب پذیر تر از مادر بورد های دیگه هست اما کیفیت اجزاء به کار رفته در این برند و control panel که دراختیار کاربر میزاره عالیه عالی
پیشنهاد خود من مادر بورد دومه ولی واقعا اگه خودم میخواستم بخرم Asus رو برمیداشتم
موفق باشی

آخرین ویرایش:
راستی دوست گرامی یک چیزی که متوجه نشدم اینه که آیا مادربرد Asus پدازنده های 6 هته ای رو هم پشتیبانی می کنه یا خیر؟

Mj

Well-Known Member
بله البته که پشتیبانی میکنه ولی خوب برای اون کار هم طبیعتا مدل مخصوص CPU core 6 لازم هست
والا هر مادر بوردی این CPU ها رو ساپورت نمیکنه

با درود دوباره

دوت گرامی هیچ کدوم از اون مادربردهای پیشنهادی رو توی بازار نتونستم پیدا کنم

آیا مادربردی وجود داره که آنبرد باشه و ز به روز ترین فن آوری ها پشتیبانی کنه و قیمتش هم توی همین مایه های باشه وجود داره که به جای این دوتا بخرم؟ اگر وجود داره ویژگهاش چیه؟

با سپاس

Mj

Well-Known Member
سلام دوسته من راستشو بخوای فکرشو میکردم که تو بازار گیر نیاد
اما من هفته پیش که میخواستم یه مادر بورد خوب بخرم و با یکی از دوستان مشورت کردم به من پیشنهاد مدلی رو داد که تو بازار معروفه ASUS P5P43TD که از برند های معروف Asus هست.
البته مدلی که معرفی کردم قیمتش 115 هزار تومان هست
خوب این مادر بورد هم سری RAM های DDR3 رو از ابتدای Bus 1066 تا بالاترین حد قدرت Bus 1333 رو به خوبی پشتیبانی میکنه. و همینطور قابلیت Dual Channel
6 تا ورودی Sata روی مادر بورد نصب هست پنل پشتی مادر بورد 6 ورودی USB 2 داره و قابلیت LAN آنبرد و بی نیازی از کارت شبکه...!
یک جای IDE داره برای Drive های قدیمی به همراه کارت صدای آنبرد و کارت گرافیک آنبرد و همین طور قابلیت Q fan که به فن شما اجازه میده بعد از دستور گرفتن از Bios به صورت هوشمند بچرخه (یعنی به تناسب دمای دستگاه)
و البته ویژگی فوق العاده ی این مادر بورد به نام EZ flash که به شما کمک میکنه به راحتی از روی Flash memory برای خودت Windows نصب کنی (یعنی دستگاه با Flash memory بوت میشه) و اینکه بتونی Bios رو آپدیت کنی و اینکه بتونی اطلاعات تخریب شده ی هارد و Bios رو از طریق flash برگردونی (البته لازم به ذکر که همه ی این کارها نرم افزار مخصوص خودش رو میخواد و باید اون نرم افزار روی Flash شما نصب بشه)
و مهمترین نکته در مورد این مادر بورد اینکه Chipset این دستگاه تمام مدل های CPU Core 2 رو تا مرز CPU های Multi-core 45nm ساپورت میکنه
موفق باشی

آخرین ویرایش:
دوست گرامي مارک ازراک و بايوستار که کلا گير نمياد

البته دو گزينه ديگه که 100% هست و البته گرون هم هستن و با قيمتي که من براي مادربرد در نظر گرفته بودم همچنان فاصله داره ولي خب گويا چيزهايي که به خريد و پول من مي خوره همين دوتا هست

نظرتون درباره ي اين دوتا چيه؟

ic890gxm-a
a880gm ad3

هر دو اليت هستن

Mj

Well-Known Member
ماردبورد های خوبی هستن
البته من راجع به گروه صنعتی الیت شناخته کاملی ندارم اما میدونم بسیار از شرکت های Chipset سازی از این گروه برای پشتیبانی کمک میگیرن
مادر بورد های خوبی داره
به نظرم میشه به گروه الیت اعتماد کرد

Hwt

Active Member
دوست گرامي مارک ازراک و بايوستار که کلا گير نمياد

البته دو گزينه ديگه که 100% هست و البته گرون هم هستن و با قيمتي که من براي مادربرد در نظر گرفته بودم همچنان فاصله داره ولي خب گويا چيزهايي که به خريد و پول من مي خوره همين دوتا هست

نظرتون درباره ي اين دوتا چيه؟

ic890gxm-a
a880gm ad3

هر دو اليت هستن
دوست عزیز شما بودجه و توقع هات رو از یک برد بگید تا من براتون مدل مناسب رو معرفی کنم.

دوست عزیز شما بودجه و توقع هات رو از یک برد بگید تا من براتون مدل مناسب رو معرفی کنم.

بودجه برای مادربرد 110 تومن. می خوام گرافیک آنبرد باشه و usb3 و ساتا 3 هم داشته باشه تا در آینده دچار مشکل نشم برای ارتقا

Hwt

Active Member
آهان . خوب ببین با 125 تا 130 میتونی به M4A88TD-M/USB3 Asus فکر کنی . هم USB3 داره هم ساتا 3 . یکم پایینترش میشه M4A88T-M/USB3.0 که حدود 8 تا 10 تومن ارزونتره . اون ساتا3 نداره . اما USB3 داره .
روی برند Asrock اگر این مدل http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=890GM Pro3 رو پیدا کنی خیلی برد خوب و با امکاناتیه . حدود 120 اگر باشه قیمتشه اما واقعا برد کاملیه.

بالا