برای خرید رم+ مادربرد + سی پی و با 150 تومن نظر شما چیست؟

آهان . خوب ببین با 125 تا 130 میتونی به m4a88td-m/usb3 asus فکر کنی . هم usb3 داره هم ساتا 3 . یکم پایینترش میشه m4a88t-m/usb3.0 که حدود 8 تا 10 تومن ارزونتره . اون ساتا3 نداره . اما usb3 داره .
روی برند asrock اگر این مدل http://www.asrock.com/mb/overview.asp?model=890gm pro3 رو پیدا کنی خیلی برد خوب و با امکاناتیه . حدود 120 اگر باشه قیمتشه اما واقعا برد کاملیه.

با سپاس

نظرتون درباره ی الیت ic890_gxm-a چیه؟ قیمتش 110 تومن هست. با این قیمت کدوم گزینه بهتری هست؟ کدوم بر دیگری برتری داره؟

Hwt

Active Member
با توجه به اینکه این برد از سری Black نیست و خازنهای جامد کار نشده . و نهایتا تا پردازنده های 125 وات AMD رو میتونه ساپورت کنه.
مورد های پیشنهادی که بهتون گفتم به لحاظ کارایی از ECS به مراتب بالاترند . تو مشخصاتش هم ظاهرا از USB3.0 خبری نیست.

با توجه به اینکه این برد از سری Black نیست و خازنهای جامد کار نشده . و نهایتا تا پردازنده های 125 وات AMD رو میتونه ساپورت کنه.
مورد های پیشنهادی که بهتون گفتم به لحاظ کارایی از ECS به مراتب بالاترند . تو مشخصاتش هم ظاهرا از USB3.0 خبری نیست.

درباره ی بایوستار TA880G HD نظرتون چیه؟ ضعف های این مدل در برابر مدل هایی که معرفی کردید چیست؟ برتری هاش چیه؟

همچنین پرسش دیگه اینکه آیا تنها تفاوت

m4a88td-m/usb3 asus
m4a88t-m/usb3.0

در نداشتن ساتا3 هست؟
و اگر مادربرد ساتا 3 نداشته باشه در آینده تنها راه بهره گیری از ساتا3 اینه که مادربرد رو عوض کنیم یا اینکه کارت ویژه یا مبدل داره؟

Hwt

Active Member
بایوستاره هم USB3.0 نداره.
پس به ترتیب توصیه :

m4a88td-m/usb3
m4a88t-m/usb3.0

بعد
TA880G HD

Hwt

Active Member
درباره ی بایوستار TA880G HD نظرتون چیه؟ ضعف های این مدل در برابر مدل هایی که معرفی کردید چیست؟ برتری هاش چیه؟

همچنین پرسش دیگه اینکه آیا تنها تفاوت

m4a88td-m/usb3 asus
m4a88t-m/usb3.0

در نداشتن ساتا3 هست؟
و اگر مادربرد ساتا 3 نداشته باشه در آینده تنها راه بهره گیری از ساتا3 اینه که مادربرد رو عوض کنیم یا اینکه کارت ویژه یا مبدل داره؟

ببینید ضعف رو برای برد نمیشه توی مشخصات فقط اسم برد . به لحاظ تئوری بایوستاره ضعفه مشهودی نداره .
راجب 2 مدل Asus هم باید بگم در کل مدل اولیه به لحاظ کیفی یه درجه از پایینی علاوه بر ساتا3 داشتن بالاتر ه.

شدنش میشه مشکلی نیست .اما اگر واسه 3 سال دیگه قصدی برای خرید سیستم جدید ندارید بهتره که ساتا3 رو الان تو خریدتون لحاظ کنید.

اصلا یک کار دیگه هم می شه کرد. مادربرهایی خرید که آنبرد نباشن

دوستان ارزان ترین مادربردی که ساتا3 و usb 3 داره و سی پی یو 6 هسته ای AMD رو پشتیبانی می کنه 140W چند هست؟ چند تا مادربرد با این ویژگی ها اگر می شه از برند های گوناگون معرفی کنید

همچنین ارزان ترین مادبرهای ddr3 که ساتا3 و USB3 نداره ولی سی پی یو 6 هسته ای 140W رو پیشتبانی کنه چند هست؟ چند مادربرد با این ویژگی هم لطفا معرفی کنید

Hwt

Active Member
تو قیمتش دوست عزیز آنچنان که فکر میکنید تفاوتی نداره . 2 ماه دیگه یه سری مادربرد میاد که 100 تومن باشه . اما فعلا نیست.

تو قیمتش دوست عزیز آنچنان که فکر میکنید تفاوتی نداره . 2 ماه دیگه یه سری مادربرد میاد که 100 تومن باشه . اما فعلا نیست.

حالا از دید توانایی ها و همین امکانات روز این مدل بایوستار A785G3 چطور هست؟ البته روشنگری کامل رو دوت عزیزمون در صفحات یک و دو همین جستار (تاپیک) نوشتن ولی هم اکنون که از مدل های دیگه ای نام برده شده می خواستم این مدل هم سنجیده بشه که آیا ساتا و سو اس بی 3 داره و 140w هست و ...

مشکل خاصی نداره . یه سری 965 ها 140w هستند.
اگر زیر 95 باشه برد خوبیه .

بین 75 تا 80 تومن هست. پس با این شرایط تنها می مونه همون یو اس بی و ساتا 3 که گفتید با کارتی که می شه در آینده بهش افزود دیگه مشکل ارتقا در آینده وجود نخواهد داشت

Hwt

Active Member
کارت ساتا3 رو نمیدونم الان تو بازار هست یا نه . اما usb3.0 حدود 30 تومنی هست . قیمت مادربرد هم اگر اینی که میگی باشه میارزه.

با درود

دوستان گرامی نظرتون درباره ی مادربرد بایوستار ta 790xe3 با قیمت 90 هزار تومن چیه؟

البته نمی دونم گرافیک آنبرد داشته باشه یا نه. اگر نداشهت باشه که هیچ ولی اگر داشته باشه مناسب هست تقریبا. نظر دوستان چیه؟

البته ماین مادربرد توی بازا با قیمت 115 تومن موجود هست M4A88T-M ASUS MB

البته /usb نداره آخرش!

آیا چیزی که شما معرفی کردین با این فرق داره؟ چون دوتا قیمت رو می شه دید:

M4A88T-M ASUS MB = 115

M4A88T-M/USB3 ASUS MB = 131

منظور شما کدوم بود؟ اگر منظورتون دومی بود پس چرا با قیمیتی که دادین اینقدر فرق داره!

Mj

Well-Known Member
شما میخوایی کل مادر بورد های جهان رو اینجا اسم بنویسی و از بچه ها نظر بگیری (شوخی :lol:)
ولی واقعا چرا تصمیم نمیگیری یکی شو بخری اگه توضیحات من کم بوده توضیحات دوستان که کافی بوده نبوده؟
:rose:

شما میخوایی کل مادر بورد های جهان رو اینجا اسم بنویسی و از بچه ها نظر بگیری (شوخی :lol:)
ولی واقعا چرا تصمیم نمیگیری یکی شو بخری اگه توضیحات من کم بوده توضیحات دوستان که کافی بوده نبوده؟
:rose:

والا مشکل اینه گیر نمیاد

با برای نمونه این ایسوس ها که دوستمون معرفی کردن دو نوع هست. دقیقا نامش یکی هست فقط اون یکی که 131 تومن هست یه /usb جلوش هست. حالا آدم می مونه ایشون کدوم رو معرفی کرده. اون دوتا مادربرد اولی هم که معرفی کردم کلا گیر نمیاد

مشکل اینه

Hwt

Active Member
دوست عزیز احتمالا به شما دارند گرون میدن . چون من td-m/usb3.0 رو 133 قیمت داشتم . که ساتا3 هم داره.

دوست عزیز احتمالا به شما دارند گرون میدن . چون من td-m/usb3.0 رو 133 قیمت داشتم . که ساتا3 هم داره.

لطف می کنید نظرتون رو درباره ی ta 790xe3 هم بگین؟ اصلا گرافیک آنبرد داره یا نه؟ کلا چطور مادربردی هست با توجه به قیمت 90 تومنی؟

جدیدترین ارسال ها

بالا