براشهای فتوشاپ

massomeh1

Member
سلام می خواستم بدونم چطوری می تونم یک تعداد زیادی براش را یکدفعه در فتوشاپ لود کنم چون تک تک لود کردن براشها وقتی زیاد باشند سخته راهی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-?

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
همه براش ها رو بریز تو یه فایل، بعد همه رو بگیر و بنداز (درگ کن) تو فتوشاپ. به همین راحتی :green:

massomeh1

Member
همه براش ها رو بریز تو یه فایل، بعد همه رو بگیر و بنداز (درگ کن) تو فتوشاپ. به همین راحتی :green:

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین که وقتی تمام براشهای داخل فولدر رو انتخاب کردم دقیقا در کجای فتوشاپ بیاندازم چون من امتحان کردم نشد.

nima_dsnr

کاربر VIP
همه براشها رو کپی کن تو این آدرس :

C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CSX\Presets\Brushes

massomeh1

Member
همه براشها رو کپی کن تو این آدرس :

C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CSX\Presets\Brushes

این کار را بلدم انجام دادم اما وقتی وارد فتوشاپ میشم در لیست براشها تصویر انها نشان داده نمیشه و باید آنها را تک تک انتخاب کنم تا وارد لیست تصاویر براشها شود من این سبک تک تک وثرد کردن را دوست ندارم می خوام همه را یکدفعه ببینم مثل حالتی که در مورد شیپ وجود دارد یعنی ما می توانیم از طریق منویی که با فشردن دکمه مثلثی باز میشه با انتخاب کمله all همه را یکدفعه لود کرده و در میان شیپها ببینیم اما درمورد براش گزینه all وجود نداره ؟؟؟ یعنی نمیشه همه را در میان براشها دید؟؟؟؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
براش ها فرمتشون فرق میکنه شما نمیتونید All بزنید و یک جا ببینیدشون چون به اسم جداگانه دسته بندی شده و توی انجین فتوشاپ هم تعریف نشده
و قاعدتا هم نباید تعریف بشه چون حجم براش ها زیاد هست و مثل شیپ ها نیست با حجم کمتری باشه و به صورت پد باشن و لوود کردن همگی به صورت یک جا کار اشتباهی هست
به این دلیل که سرعت فتوشاپ رو به طور جدی پایین میاره !
پس بهترین و حرفه ای ترین روش این هست که یک آرشیو از براش هاتون بسازید و هر موقع به اونها نیاز کردید به صورت جداگانه اون رو لوود کنید و استفاده کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا