بحث پیرامون آموزش های گروهی

hamid ir

Well-Known Member
جواب آقا حمیدم hamid irصلاح ندیدم بدم جیگر!!!!
آقا شما حرفتو بگو . قراره حرفا زده بشه.قرار بر دعوا نیست.
- فتوشاپ 2- فلش (اگر سايت با فلش باشه ) يا اچ تي ام ال يا پي اچ پي
بلد باشه كه فقط عده كمي رو همه ي اينها مسلطن
البته درسته باید تسلط داشت ولی باید خلاقیت و ابتکار هم در کنارش گذاشت
اگه همه اینا در کنار هم باشن اونوقت دیگه این همه قالب در پیت ایرانی به وجود نمیاد(البته سوتفاهم نشه)

S.H.R.M.K

Well-Known Member
بعدشم آقا مصطفی و S.h.r.k قیمتارو قبلانم دیده بودم ولی مثه اینکه تو بازار کار نیستین !!!!

برادر من تو بازار کار هستم ولی نه تو پاساژ شقایق ... اگه قیمت میخوای من قبلا هم گفتم کار داریم تا کار مشتری داریم تا مشتری من یه نمونه کار که کارت خط میخی بود قبلا تو سایت گزاشته بودم فقط طراحیشو 40 تومن گرفتم.
کارای سطح پایین تر رو هم 20 تومن گرفتم ولی طرف کارای 7-8 تومنی نرفتم تا حالا چون نمیصرفه مگر اینکه مغازه داشته باشی و روزی حداقل 10 تا کار واست بیاد.

hamidak

Member
P.A.Y.T.O.N گفت:
دوستان انگار نفسشون از جای گرم بلند میشه !!!
فکر کنم همتون نشستین خونه با این برنامه ها ور میرین ها!!!
بعدشم آقا مصطفی و S.H.R.K قیمتارو قبلانم دیده بودم ولی مثه اینکه تو بازار کار نیستین !!!!
خدایش خودت واسه یه کارت زپرتی چقدر میگیری؟؟؟ یعنی چقدر بهت میدن !!!
کل طراحی با چاپش اونم رو 1000 تا تازه با چاپ خفن خیلی بشه 20-25 تومنه !!!!
undrestood?
جواب آقا حمیدم hamid irصلاح ندیدم بدم جیگر!!!!
در ضمن کاربر hamidak .... فتو شاپ و فلش و فرانت پیج و مسلط و .... ببینم تازه از کلاس آموزشی اومدی بیرون؟؟
بابای

ببين من ميخوام يه چيزي بهت بگم توي ايران نميتوني با طراحي كارت ويزيت و چاپ (اگه كارت اينه) اون پول در بياري
انقدر هم اعصاب خودتو خرد نكن ( اوپس چه نصيحتي)
در ضمن من هيچوقت كلاس آموزشي نرفتم
پس براي چي هم موضوع تاپيك رو عوض ميكنيد هم اعصاب ديگران را خرد :evil:

P.A.Y.T.O.N

Active Member
دوستان خودتونو وارد بازیه پیچیده نکنین !!!
کار منم خدارو شکر اصلا کارت ویزیتو این صحبتا نیست !!! (بعضی وقتا واسه تفریح)
اقا تایپو گرافی چی شد؟
یه چیز دیگه .....
جالبه که سارا خانم نظری ندادن !!! (چه جلب)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
راستش من وقتی نظرات بچه ها رو خوندم دیگه تصمیم گرفتم که نظری ندم!!!

حمیدرضا مطمئنی که برای یه طراحی کارت 40 تومن گرفتی؟!

البته خواهشا این بحث ها رو تموم کنیم و بریم سراغ پیدا کردن موضوع خوب!

S.H.R.M.K

Well-Known Member
حمیدرضا مطمئنی که برای یه طراحی کارت 40 تومن گرفتی؟!

باشه منم نخواستم ادامه بدم ولی واسه اطلاع میگم سارا جان .

بله 40 تومن گرفتم اگه خواستی شماره و آدرس طرفو بدم بپرسی:cool:
در ضمن این که چیزی نیست واقعا باید ببینید کسایی رو که واسه کارشون ارزش قائل هستن خوب هم پول خرج میکنن.
وگرنه هر مدیر عامل شرکتی که بیکار نیست بره تو یه مغازه واسته تا براش طرح بزنن و .... فقط با یه تلفن
دوست من کارش اینه یه لپ تاب 2 ملیونی گرفته فقط میره واسه شرکتایی که باهاشون کار میکنه میره تو محل طرف طراحی میکنه. خوب پولشم میگیره.

mostafa_az

Well-Known Member
بچه ها من برگشتم . شرمنده بي اطلاع رفتم . رفته بيدم مسافرت .

بعدشم آقا مصطفی و S.h.r.k قیمتارو قبلانم دیده بودم ولی مثه اینکه تو بازار کار نیستین !!!!

عزيز من منظورم اينه كه شما پك طراحي سربرگ و پاكت و سايت و بنر و ... رو از يه جا ميگيري . حالا يارو كارت ويزيت هم ميخواد .
تو اين پك اين اطمينان رو بهت ميدم كه كارت ويزيت طراحيش كمتر از 20 تومن نخواهد شد . چون اصلا نميصرفه روش وقت بزاري .
ولي چرا . ميري يه چاپ خونه ميگه 1000 كارت با طراحي برات ميزنم 5000 تومن . خودت ببين ديگه چيه .

مخلصيم
مصطفي

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
هر آدمی به اندازه ارزشیکه کارش واسش داره هزینه میکنه وقتی آدم کار واسش ارزش داشته باشه هزینه کار واسش دیگه مهم نیست بلکه نتیجه کار واسش مهم میشه ولی اگه بخواد فقط یه کارت داشته باشه بله اون فقط واسش هزینه مهمتر از کار میشه اینا همش بستگی به شخصیت اجتماعی مشتری داره این دو مورد دو دیدگاه از نظر مشتری به کار هست که طراح باید اونو در نظر بگیره

بهتره دیگه این بحث ادامه ندین و ار بحث اصلی خارج نشید این تاپیک داشت خوب جلو میرفت سعی کنید همونطوری ادامش بدید

موفق باشید

علی

GFX Master

خوب برای پایان دادن به این بحثا و تصمیم گیری جدی برای موضوع جدید من چند تا موضوع پیشنهاد میکنم تا بالاخره از بین اینا تصمیم گیری بشه:

1- اصول اولیه طراحی یا بهتر بگم (طراحی از ایده تا اجرا)
2- تایپوگرافی (استفاده از متن در ایجاد طرح و کلا بحث پیرامون متن و طراحی با حروف و کلمات)
3- طراحی لوگو یا آرم

فکر کنم بیشترین پیشنهادات تا اینجا این 3 تا موضوع باشن. پس از بین اینا انتخاب بشه بهتره.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
منم یه پیشنهاد دارم

اصولا ما توی کار هامون رنگ رو نادیده میگیریم و بنا به صلیقه شخصی خودمون از رنگ ها در طرح استفاده میکنیم در صورتی که رنگ نقش بسزایی در هر طرحی داره.
به نظرم در مورد شناخت رنگ و کاربرد های اون که خیلی هم موضوع گسترده ای هست بحث بشه .

hamidak

Member
سارا خانم من با موضوع شماره 3 موافقم.

حميد رضا جان من فكر مي كنم قبلا يه مطلب در مورد روانشناسي رنگها گذاشته بودم. بعد هم فكر نكنم زياد بشه رو رنگها بحث كرد.

mostafa_az

Well-Known Member
آره راستي . منم همين رو ميخواستم پيشنهاد بدم ، ولي همش يادم ميرفت . اتفاقا جاي مانور زيادي داره . اينكه چه رنگايي با هم سازگارترن و اصلا براي چه جايي چه رنگي مناسبتره .

مخلصيم
مصطفي

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سارا خانم من با موضوع شماره 3 موافقم.

حميد رضا جان من فكر مي كنم قبلا يه مطلب در مورد روانشناسي رنگها گذاشته بودم. بعد هم فكر نكنم زياد بشه رو رنگها بحث كرد.

اتفاقا رنگ یکی از اصلی ترین بحث ها هست که جای حرف زیاد داره من خودم چند تا مقاله خوب دارم که میزارم بعدا.

آره راستي . منم همين رو ميخواستم پيشنهاد بدم ، ولي همش يادم ميرفت . اتفاقا جاي مانور زيادي داره . اينكه چه رنگايي با هم سازگارترن و اصلا براي چه جايي چه رنگي مناسبتره .

اینم خوبه فکر کنم کمتر تا حالا در موردش بحث شده اونم در حد محدود.

hamid ir

Well-Known Member
سریعاً تصمیم بگیرید بریم سر موضوع بعدی
83.gif

GFX Master

خوب اگه اینطوریه منم با موضوع رنگها و کلا روانشناسی رنگها موافقم. مصطفی یه پ.خ بده تا درباره ایجاد تاپیکش تصمیم بگیریم.

mostafa_az

Well-Known Member
آقا اينجا دو تا موضوع مهم بين موضوعات پيدا شد :

1 - تايپوگرافي ( به قول سارا :lol: )
2 - اصول رنگ شناسي و استفاده از رنگ ها .

مخلصيم
مصطفي

S.H.R.M.K

Well-Known Member
خوب هردوش مهمه ولی به نظرم اول رنگ شناسی رو شروع کنیم چون تو تایپوگرافی یا هر کار دیگه ای شناخت رنگ ضروریه.

mostafa_az

Well-Known Member
سارا بهت پ.خ زدم .
آقا بقيه با رنگ شناسي موافقا ؟

مخلصيم
مصطفي

GFX Master

به نظر منم اول اصول کار آموزش داده بشه و روش بحث بشه بهتره پس همون روانشناسی رنگها و کلا بحث درباره رنگها بهتره.

mostafa_az

Well-Known Member
پس آقايون ، خانوما :
رنگ شناسي و اصول سازگاري و استفاده از رنگ ها تصويب شد .

تا فردا پس فردا تاپيكش زده ميشه .

مخلصيم
مصطفي

جدیدترین ارسال ها

بالا