بحث پیرامون آموزش های گروهی

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
این کار کاره جالب میشه و ایده بسیار خوب ولی یک نکته رو در نظر بگیرید که به صورت استانداد اقدام به شروع آموزش کنید

مثلا عنوان کنید سایز کارت ویزیت چقدر باید باشه یا چند پیکسل باشه که زمان چاپ طرحتون جالب از آب در بیاد و خیلی ریزکاریهای مختلف که من بارها دیدم دوستان به این نکته های ریز و حساس توجه نکردن و وقتی طرحشون رو زدن و اقدام به چاپ طرح کردن با هزار اشکال ریز درشت مواجه شدن که به نظر خودشون اصلا مهم نبوده

این استاندارد ها میتونه شامل طراحی قالب و خیلی چیزهای دیگه هم باشه که اگه به صورت اصولی بیان بشه خیلی مفید میتونه واقع بشه

منظور من در کل اینه : آموزش همراه با استاندارد های موجود

امیدوارم این کار ادامه داشته باشه

موفق باشید

علی

mahdyonline

Active Member
sara_is_nice_girl گفت:
مهدی کدوم عکس رو میگی؟!
42.gif
سارا خانوم نمیدونم من اشتباه کردم که تو این تاپیک بود یا نه اما یک نفر بود که یک عکس خیلی ... بدی:eek: گذاشته بود
شاید من اشتباه کردم و تاپیک دیگه بود
ای خدا

mostafa_az

Well-Known Member
نه مال یه نفر دیگه بود که مدیریت آواتورش رو حذف کرد .

مخلصیم
مصطفی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آقای محمودی عزیز خوشحالم که شما رو تو این تاپیک می بینم.

قصد ما هم از زدن تاپیک آموزشهای گروهی (بخصوص این دفعه) همین بود که اول اصول و کلیات گفته بشه و بعد وارد جزئیات طراحی بشه

ممنون از گوشزدتون

hamidak

Member
با عرض سلام خدمت همگي مي خواستم كه ( هر وقت كه شماره 3 تمام شد) عنوان آموزش گروهي شماره 4 :

طراحي وب و لوگو و...
باشد
متشكرم

mostafa_az

Well-Known Member
اينا تو اين تاپيك تا الان پيشنهاد شده :

1 - نحوه و مكان استفاده از فونت ها و deface كردن آنها
2 - طراحي لوگو
3 - طراحي وب كه فعلا اينجا جاي بحثش نيست ولي اگه فكر ميكنين نيازي به آموزشش بود آخر از همه بهش ميپردازيم .

مخلصيم
مصطفي

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
سلام
موضوعاتی که تا حالا مطرح شده خیلی خوبه ولی بیاید جدای از مسائل و نکات فنی، یه مباحثی رو هم راجع به نمادها و نشانه ها و یا تصاویری که برای یه موضوع خاص میتونن مفید باشن مطرح کنیم. مثلا اینکه نظرخواهی کنیم که چه طرح هایی رو برای آرم دندانپزشکی پارسیان ( بطور مثال) پیشنهاد میکنید و چه المانهایی باید در طراحی اون آرم در نظر گرفته بشه؟ یا برای همون دندانپزشکی پارسیان از چه شکل و فرم و طرحی برای کارت ویزیتش استفاده کنیم؟ آیا حتما باید با سایز 4.8*8.4 سانتیمتر باشه یا میتونیم قالب مستطیل رو بشکنیم و از قالب دیگه ای با یه طرح خاص و ویژه دندانپزشکی پارسیان استفاده کنیم؟ من فکر میکنم بد نباشه اینجور چیزها هم مطرح بشه....

موفق باشید.

GFX Master

آقا مهدی منظور شما رو دقیق متوجه نشدم! منظورتون رعایت نکات در قالب طراحی کارت ویزیته یا طراحی آرم و نشانه؟

یعنی شما میگی تو طراحی آرم چه نکاتی رعایت بشه یا در طراحی کارت ویزیت؟ موضوع جالبی رو مطرح کردی منتها من دقیق متوجه نشدم منظورت رعایت در چه قالبیه.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
سلام
موضوعاتی که تا حالا مطرح شده خیلی خوبه ولی بیاید جدای از مسائل و نکات فنی، یه مباحثی رو هم راجع به نمادها و نشانه ها و یا تصاویری که برای یه موضوع خاص میتونن مفید باشن مطرح کنیم. مثلا اینکه نظرخواهی کنیم که چه طرح هایی رو برای آرم دندانپزشکی پارسیان ( بطور مثال) پیشنهاد میکنید و چه المانهایی باید در طراحی اون آرم در نظر گرفته بشه؟ یا برای همون دندانپزشکی پارسیان از چه شکل و فرم و طرحی برای کارت ویزیتش استفاده کنیم؟ آیا حتما باید با سایز 4.8*8.4 سانتیمتر باشه یا میتونیم قالب مستطیل رو بشکنیم و از قالب دیگه ای با یه طرح خاص و ویژه دندانپزشکی پارسیان استفاده کنیم؟ من فکر میکنم بد نباشه اینجور چیزها هم مطرح بشه....

منم با این موضوع موافقم.
فکر کنم منطورتون اینه که مثلا چه ایده ها و ابتکاراتی میشه توی کار های طراحی برای بهتر شدن اونا به کار برد.
یکیش تو همین بحث کارت ویزیت میشه ادامش داد ولی محور بحث ایده ها و کار ای ابتکاری باشه.!

hamidak

Member
mostafa_az گفت:
اينا تو اين تاپيك تا الان پيشنهاد شده :

1 - نحوه و مكان استفاده از فونت ها و deface كردن آنها
2 - طراحي لوگو
3 - طراحي وب كه فعلا اينجا جاي بحثش نيست ولي اگه فكر ميكنين نيازي به آموزشش بود آخر از همه بهش ميپردازيم .

مخلصيم
مصطفي

پس اگه 3 حذف شد ، من با اون چيزي كه مهدي جان گفتن و يا ش 2 موافقم

P.A.Y.T.O.N

Active Member
فکر کنم همون تایپو گرافی از همه بهتره و بدرد بخور تر دیگه اینکه راه های زیادیم داره واسه بوجود اومدنش
فکر نکنم کارت ویزیت چنگی بدل بزنه ....

P.A.Y.T.O.N

Active Member
یه چیز دیگم هست !! کسی که تو این کار همه چیشو میدونه معمولا همه چیو رو نمیکنه
بعدشم مگه 6-7 تومن (هزینه طراحی) چقدر ارزش داره !!!

mostafa_az

Well-Known Member
سلام
اين چيزيه كه وقتي تاپيك رو ميزنيم بايد دربارش بحث بشه . اصلا تاپيك كه زده ميشه براي اينه كه همه جوانب بررسي بشه . حالا ممكنه ما يادمون بره يا اصلا ندونيم راجع به چي بايد بحث بشه كه معمولا در اين مواقع ميشه رو اين يادآوري ها هم حساب كرد .
احتمالا منظور شما اينه كه يه طرح واحد داشته باشيم و روش كار كنيم كه اين همون پيشنهادي بوده كه من تو اولين آموزش گروهي بهش اشاره كردم . ولي مورد استقبال قرار نگرفت .
اگه ميشه يكم شفاف سازي كنين ببينيم منظورتون چي بوده !!!
300.gif

فکر نکنم کارت ویزیت چنگی بدل بزنه ....
يه چرخي بزن فكر كنم بحثش رو پيدا كني كه البته به 24 صفحه هم رسيده و تموم هم شده . اتفاقا بحث خيلي خوبي هم بود .
294.gif

مگه 6-7 تومن (هزینه طراحی) چقدر ارزش داره !!!
شما 6-7 تومني طراحي كردي . از قيمت هايي كه براي كارت ويزيت تو يه پك طراحي گذاشته ميشه خبر داري ؟
287.gif

موضوعات ديگه اي هم دارين بچه ها كه بشه روش بحث كرد ؟ اگه دارين بگين .

مخلصيم
مصطفي

آخرین ویرایش:

GFX Master

p.a.y.t.o.n گفت:

ببینید اینجا یه انجمن کاملا آموزشی هست و همه چیز فقط برای بالا رفتن سطح اطلاعات و تجربیات بچه ها انجام میشه. وگرنه اگر میخواستیم به عنوان یه انجمن با هدف اقتصادی بهش نگاه کنیم که همون اولین موضوع یعنی رنگی کردن عکسهای سیاه و سفید رو هم میشد با یه قیمت خیلی پایین از یه عکاسی درخواست کرد!

بعدشم یه ضرب المثله که میگه اگر میخوای به کسی کمک کنی بهش ماهی نده بهش ماهیگیری رو یاد بده!!

در مورد موضوع بعدی آموزشهای گروهی هم فکر کنم یه چیزی تو مایه های (چگونگی ایجاد ایده و اجرای آن) بدک نباشه. چون الان خیلیا علم و تجربه کافی رو تو یه نرم افزار دارن ولی در ایجاد ایده مناسب مشکل دارن و نمیدونن از کجا باید شروع کنن. خیلیا هم ایده و فکر مناسبی رو دارن ولی توانایی اجرای اونو و نحوه پیاده کردتش رو ندارن. اینجوری فکر کنم با یه تیر دو نشون رو میشه زد!

S.H.R.M.K

Well-Known Member
ببینید اینجا یه انجمن کاملا آموزشی هست و همه چیز فقط برای بالا رفتن سطح اطلاعات و تجربیات بچه ها انجام میشه. وگرنه اگر میخواستیم به عنوان یه انجمن با هدف اقتصادی بهش نگاه کنیم که همون اولین موضوع یعنی رنگی کردن عکسهای سیاه و سفید رو هم میشد با یه قیمت خیلی پایین از یه عکاسی درخواست کرد!

رنگی کردن عکس همچینم ارزون نیستا.ایران فیلم تو ولیعصر یه عکس 10*15 رو 20000 تومن میگیره.

در مورد موضوع بعدی آموزشهای گروهی هم فکر کنم یه چیزی تو مایه های (چگونگی ایجاد ایده و اجرای آن) بدک نباشه. چون الان خیلیا علم و تجربه کافی رو تو یه نرم افزار دارن ولی در ایجاد ایده مناسب مشکل دارن و نمیدونن از کجا باید شروع کنن. خیلیا هم ایده و فکر مناسبی رو دارن ولی توانایی اجرای اونو و نحوه پیاده کردتش رو ندارن. اینجوری فکر کنم با یه تیر دو نشون رو میشه زد!

منم با این موضوع موافقم

به نظرم آدم واسه 7-8 تومن وقتشو نزاره واسه طراحی سنگینتره.
چون اون وقتی رو که میزاری مثلا حداقل 2-3 ساعت واسه یه طرح بری مسافر کشی یا سیگار فروشی بیشتر درمیاری در ضمن آبروی طراح ها هم حفظ میشه!

آخرین ویرایش:

hamid ir

Well-Known Member
به نظرم آدم واسه 7-8 تومن وقتشو نزاره واسه طراحی سنگینتره.
چون اون وقتی رو که میزاری مثلا حداقل 2-3 ساعت واسه یه طرح بری مسافر کشی یا سیگار فروشی بیشتر درمیاری در ضمن آبروی طراح ها هم حفظ میشه!
آخ قربونت برم که حرف دلمو زدی

hamidak

Member
من كه زياد اطلاع ندارم اما برخي از دوستانم ميگن كه كارتها رو 2000 تومن هم چاپ ميكنن
من كه نميخوام وارد همچنين كاري بشم همون طراحي وب (الان همه ميگن اين چه گيري داده به طراحي وب) با فلش يا طراحي قالبش با فتوشاپ چند روز وقت ميذاري كلي پول هم ميگيري البته براي اين كار بايد يه تيم باشه كه اعضاي آن :
1- فتوشاپ 2- فلش (اگر سايت با فلش باشه ) يا اچ تي ام ال يا پي اچ پي
بلد باشه كه فقط عده كمي رو همه ي اينها مسلطن

در مورد موضوع هم من فكر كردم ديدم بعضي از افراد ( شايد هم خودم) به طور كامل با فيلتر ها آشنا نيستن گفتم كه اگه خوبه اينم به ليست موضوعها اضافه بشه تا تصميم بگيريد در غير اين صورت من با موضوعهاي ديگه موافقم

P.A.Y.T.O.N

Active Member
دوستان انگار نفسشون از جای گرم بلند میشه !!!
فکر کنم همتون نشستین خونه با این برنامه ها ور میرین ها!!!
بعدشم آقا مصطفی و S.H.R.K قیمتارو قبلانم دیده بودم ولی مثه اینکه تو بازار کار نیستین !!!!
خدایش خودت واسه یه کارت زپرتی چقدر میگیری؟؟؟ یعنی چقدر بهت میدن !!!
کل طراحی با چاپش اونم رو 1000 تا تازه با چاپ خفن خیلی بشه 20-25 تومنه !!!!
undrestood?
جواب آقا حمیدم hamid irصلاح ندیدم بدم جیگر!!!!
در ضمن کاربر hamidak .... فتو شاپ و فلش و فرانت پیج و مسلط و .... ببینم تازه از کلاس آموزشی اومدی بیرون؟؟
بابای

جدیدترین ارسال ها

بالا