بحث پیرامون آموزش های گروهی

mostafa_az

Well-Known Member
سلام
خوب , ظاهرا با توجه به پیشنهاد سارا به این تاپیک نیاز شدید پیدا شد .
میتونین هر بحثی در رابطه با آموزشهای گروهی رو اینجا انجام بدین .

مخلصیم
مصطفی

mahdyonline

Active Member
سلام آقا مصطفی
تاپیک خوبی هست البته اگه بچه ها همکاری کنند
بای بای

YTERROR

Active Member
مصطفی جان خوب خودت یکی بزار تا سوژه دعوا هم آماده باشه

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
نظر من روی استفاده از متن در کارهای گرافیکی و ابزار Text بود. یعنی کلیه کارایی که میشه با متن تو یه کار گرافیکی انجام داد. به قول معروف درباره تایپوگرافی.

البته قبل از او پیشنهاد می کنم که درباره تاپیک آموزشی گروهی بیشتر فرهنگ سازی بشه! الان این تاپیک شده مخصوص چند نفر که بیان آموزش بذارن البته تاپیک دوم اینطوری بود وگرنه تاپیک اول خیلی خوب استقبال شد. بچه ها باید یاد بگیرن که یا خودشون آموزش بذارن و اگر اطلاعاتی تو این زمینه ندارن لااقل از آموزشای بقیه استفاده کنن و کارای جدیدی رو که با اون آموزشا ساخته شده رو قرار بدن. در صورت عملی شدن یه چنین چیزی میشه گفت که حتی یه کلاس درس الکترونیکی که شاید تو ایران خیلی جا نیافتاده باشه رو هم حالا آگاهانه یا ناآگاهانه ساختیم!

GFX Master

الان تو یکی از تاپیکا یکی از بچه ها درخواست کرد که موضوع یکی از آموزشای گروهی رو آموزش نحوه ساختن کارت ویزیت بذاریم. منم فکر کردم شاید بد نباشه مطرحش کنم. فکر کنم با جوی که الان تو انجمن هست و خیلیا درخواست نمونه کارت ویزیت یا طراحی اون رو میکنن بد نیست آموزشایی تو این رابطه بذاریم. فکر کنم اگر با موضوعات درخواستی هم پیش بریم خیلی بهتر باشه و بچه ها هم بیشتر استفاده می کنن.

mostafa_az

Well-Known Member
بابا من این تاپیک رو زدم که هر کی هر درخواستی داره اینجا مطرح کنه .

deface کردن فونت ها و بحث پیرامون نحوه استفاده از هر فونت در هر طرح عالیه .
طراحی کارت ویزیت هم موضوع جالبیه که به ذهن خودم نرسیده بود .

هر دو این آموزش ها جنبه پرسش و پاسخ داره و دربرگیرنده آموزش خاصی نیست . برای همین باید عده زیادی از کاربرا تو اون فعالیت داشته باشن تا سوالی انجام و جوابی داده بشه .

ضمن اینکه من خودم یکی از سوال کنندگان در زمینه Deface هستم .

بچه ها بیاین نظراتتون رو بگین . حتی موضوعات جدیدی که به ذهنتون میرسه .

مخلصیم
مصطفی

GFX Master

با موضوع دومی بیشتر موافقم یعنی طراحی کارت ویزیت (البته اصولی)!!
118.gif

GFX Master

راستی godman عزیز اون طراحهایی که شما نمونشو گذاشته بودی با فتوشاپ طراحی نشده اونا کار Painter که برنامه قدرتمند همراه کرل هست ایجاد شدن و اگر به توضیحات طراحشون دقت کنی مثلا گفتن که برای یه طرح حدود 30 - 40 روز وقت گذاشتن!!
105.gif
اون وقت چجوری انتظار دارین تو چند تا آموزش توضیح داده بشن!

mostafa_az

Well-Known Member
آقا همه با طراحی کارت ویزیت موافق هستن ؟

ولی بگم این دو موضوع آموزش نداره ها . فقط بحث هستش .

مخلصیم
مصطفی

godman

Member
ببخشيد ولي به نظر من اين آموزش ها بايد به حرفه اي تر شدن ما ختم بشه
و من فكر مي كنم كه كارت ويزيت اين كارو نكه (البته بايد بگم برداشت من از اين تاپيك اين بوده ، يعني اين تاپيك براي ارتقاء سطح كيفي بچه ها در هنر گرافيك باشه)

بازم مي گم شما بهتر مي دونيد شايد من اشتباه مي كنم...

دست همتون رو مي بوسم

mostafa_az

Well-Known Member
نه علی جان . هدف من برای به وجود اومدن این دسته آموزشها ارائه تمام راهکارهای انجام یه کاره . اصلا هدفم این نیست کارایی جدید یا حرفه ای یاد داده بشه . هدفم اینه که اعضا تو کارای کوچیکی که به نظر همه بی اهمیته قدرت بیشتری داشته باشن . به طور کلی یعنی به این کارا تسلط کامل پیدا کنن .

البته این کار فقط با کمک تمام اعضا امکانپذیره . نه آدمای نامردی که میان توی سایت و از آموزشها استفاده میکنن و کلشون رو میندازن میرن بیرون .

مخلصیم
مصطفی

godman

Member
mostafa_az گفت:
البته این کار فقط با کمک تمام اعضا امکانپذیره . نه آدمای نامردی که میان توی سایت و از آموزشها استفاده میکنن و کلشون رو میندازن میرن بیرون .

مخلصیم
مصطفی
من هم با اين حرف موافقم

GFX Master

اشتباه نکنین! آموزش طراحی کارت ویزیت اتفاقا خیلی مفصله! واقعا شما فکر میکنید الان تو ایران طراحیو چاپ کارت ویزیت و کارت اینترنت داره اصولی انجام میشه؟!

یه نگاه به نمونه کارتهای خارجی بندازید تا تفاوت بین کارت ویزیتها و سلیقه ها رو متوجه بشین. البته اینم بگم که مثلا موضوع کارت ویزیت موضوعیه که اولا اکثر بچه ها باهاش ارتباط دارن و ثانیا مثل خیلی از موضوعات که ممکنه تأثیر چندانی تو روند کاری بچه ها نداشته باشه نیست. به نظر من که موضوع خوبیه.

mostafa_az

Well-Known Member
پس موضوع ایندفعه همین کارت ویزیت .
سارا من صبح میرم نیشابور . اگه میشه تاپیک رو بزن و با یه چیزی شروع کن .
اگرم نتونستی صبر کن تا من یکشنبه شب بیام .

مخلصیم
مصطفی

GFX Master

اگه فردا از دفتر مجله زود اومدم حتما تاپیکشو میزنم اگر هم دیر شد که خودت درستش کن دیگه

جدیدترین ارسال ها

بالا