با Google Local خانه خود را تماشا کنید!!!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
یکی از قسمتهای مهم و جالب سایت گوگل قسمت Local این سایت هست. برای این قسمت از گزینه های بالای کادر جستجوی گوگل روی گزینه Local کلیک کنید یا روی این لینک کلیک کنید: http://www.google.com/lochp?hl=en&tab=wl&q=

با ورود به این بخش و وارد کردن آدرس محل سکونت خود میتونید از طریق ماهواره شهر، منطقه، محله و حتی ساختمان خودتون رو هم ببینید. البته این بخش از سایت گوگل هنوز برای آدرسهای ایرانی دقیق کار نمیکنه. مثلا تو قسمت کادر جستجوی این بخش باید فقط کلمه Tehran رو تایپ کنین با انجام این کار نقشه کاملی از شهر تهران ظاهر میشه و بعد با استفاده از علامتهای + یا - میتونید روی نقشه زوم کنین و یا به هر طرفی حرکت کنین و محل سکونت خودتون رو پیدا کنین و اوندر زوم کنین تا حتی ساختمون خودتون رو هم پیدا کنین.

من به وسیله این بخش از سایت گوگل تونستم خونه داییم تو کانادا رو ببینم. البته اگر از اینترنت پرسرعت استفاده کنین لود شدن تصاویر چون از ماهواره ارسال میشه سریعتر خواهد بود.

اونطوری که خود سایت گوگل توضیح داده شما حتی میتونید مثلا فلان رستوران یا فلان هتل رو هم توی هر شهری که خواستین پیدا کنین و ظاهر و نمای اون هتل یا رستوران رو تماشا کنین!!

در ضمن این رو هم بگم که با ورود به این بخش از سایت گوگل و در حالت عادی سه گزینه در قسمت بالا و سمت راست نقشه وجود داره که عبارتند از: Map و Satellite و Hybrid که در حالت عادی روی Map تنظیم هست و فقط نقشه نشون داده میشه و شما برای تماشای تصاویر واقعی باید روی قسمت Satellite کلیک کنید و بعد جستجو کنین.

آخرین ویرایش:
البته براي ايران و اين ورا مي گه هنوز از اينجا نقشه نداره اما اگر مي خواين امتحانش كنين برين بالا سر آمريكا تا كف كنين

mexo

Member
سارا جا يه نرم افزار هم هست ب نام google earth كه خيلي كامل تر و جالب تر از اين سرويس گوگله
يكي ديگه هم هست به نام 3d mapاونم خيلي جالبه آنقدر دقيقه كه مثلا فاصله تهران به كرج رو هم توش داره و نيز تمامي مسافتها و طول و عرض جفرافيايي هر نقطه روي زمين رو ميتوني باهاش پيدا كني

GFX Master

Peeshgooyy عزیز برای ایران و تهران هم میتونی استفاده کنی فقط کافیه یک نام وارد کنی مثلا Tehran بعد نقشه تهران ظاهر میشه و میتونی توش سرچ کنی.

Mexo ممنون بابت توضیحت. من Google Earth رو امتحان کردم منتها اون دومی رو نه. قصد من یادآوری یکی از قابلیتای بسیار خوب سایت گوگل بود که البته این Google Earth هم یه نرم افزار از خود این سایت هست.

ممنون بابت توضیحاتت

سلام سارا خانم. ممنون از بابت راهنماييتون. يه پيغام خوشگل مي‌ده مي‌گه :
We are sorry, but we dont have maps at this zoom level for this region.
Try zooming out for a border look.
همون‌طور كه مي‌بينيد اگر قبلا نشون مي‌داده الان قر مي‌اد.
اما دركل ممنون

GFX Master

Pessgooyy عزیز اگر به متن پیغام توجه کنی منظورش اینه که با این مقدار زوم قادر به نشون دادن تصویر نیست! پس برای حل این مشکل کافیه مقدار زوم رو کم کنی یعنی اون درجه ای رو که سمت چپ هست به سمت منفی بکشی. اینجوری زوم کمتر میشه و تصویر مشخص میشه. البته همونطوری هم که Mexo گفت میتونی از سایر نرم افزارایی که تو این زمینه هست مثل Google earth استفاده کنی که خیلی هم برنامه خوبیه.

درك مي‌كنم بابا. آخه هيچي زوم نكرده بودم. رفتم رو ايران اينو دذاد. هيچي از ايران نشون نداد. سرچ گوگل ارث رو زدم. دانلود كردم. خيلي خ.به. اما هنوز جاي زوم داره كه ندادن.

siavashmusic

Active Member
sara_is_nice_girl گفت:
یکی از قسمتهای مهم و جالب سایت گوگل قسمت Local این سایت هست.

در ضمن این رو هم بگم که با ورود به این بخش از سایت گوگل و در حالت عادی سه گزینه در قسمت بالا و سمت راست نقشه وجود داره که عبارتند از: Map و Satellite و Hybrid که در حالت عادی روی Map تنظیم هست و فقط نقشه نشون داده میشه و شما برای تماشای تصاویر واقعی باید روی قسمت Satellite کلیک کنید و بعد جستجو کنین.
میشه بیشتر توضیح بدین منSatellite کلیک میکنم ولی فقط یه بار بزرگ میشه

Hamid2day

Active Member
اینو اضافه کنم که سرعت و کارت گرافیک خوب حرف اول رو تو این برنامه بسیار جالب می زنه..
لوکال به نظرم امکانات کمی نسبت به ارث داره
کمی با ارث کار کنی قلقش دستت می یاد...
اول تو سرچ ایران رو بزن بعد که امد شهر اصلی نه فرعی...

اینو تو کادر سرچ :fly to بنویس : tehran.ir صبر کن ببین چی میاد...همش اینوری هست اول شهر رو بنویس بعد دات آی ار بزار...

mshirkhani

Member
Google Earth یه بدی داره اونم اینه که بعد از 10 مگ دانلود برای استفاده باید به اینترنت وصل باشی

بله. بايد وصل بشين به اينترنت. وگرنه فكر كردين تو يك نرم افزار كوچولو موچولو مي شه نقشه‌ي كل جهان رو با اين همه دنگ و فنگ پياده كرد؟

Hamid2day

Active Member
این ور ها که نمی شه اصلا با گوگل ارث چیزی دید..
سرعت پایین اشک همه رو در میاره...

جدیدترین ارسال ها

بالا