باکلاس ترین سیستم مدیریت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Pooriaf

Member
سلام
یک سیستم مدیریت سایت اگه میشه به من معرفی کنید که داینامیک باشه و دارای
قالبهای خیلی حرفه‌ای باشه و یک جوری باشه که معلوم نباشه چه سیستمی هست
مثل e107
منتظرم

ali-msh

Member
من همیشه php-nuke رو پیشنهاد میکنم
اما دیگران هم هستند مثل جوملا ، مامبو ، زوپس ، فارسی نیوز ، ورد پرس ، مای بلاگی و . . .

Pooriaf

Member
به نظر شما یکم دیگه این PHP-Nuke-Platinum قدیمی نشده فکر می کنم دیگه الان سایت ها نیاز به یک سیستم پر سرعت رو داشته باشند من خودم قبلا از این سیستم استفاده می کردم

S4DEGH

Well-Known Member
والله درمورد قديمي شدن ..

خب asp هم قديمي شده ولي دارن ازش استفاده ميكنن !

بعد امكاناتي كه پلاتينيوم داره خيلي بيشتر است از پرتال هاي ديگه !

بد در آخر هم اينكه پلاتينيوم داره همينطوري نسخه جديد مياد براش كه بروز تر و حرفه اي تر ميشه و اين نسخه آخري هم كه 2007 مياد ديگه مي تركونه !
با اين وجود من دليلي بر قديمي بودن نميكنم !

mrj_60

Member
ببین Pooriaf جان
چیزی به عنوان با کلاس ترین نداریم
خوب بالاخره هر سیستمی یه حسنی داره یه نقصی ببین می خوای چیکار کنی با سیستمت قالب هم زیاد مهم نیست چون با بیشتر سیستمها که کار کردم هر کدوم رو میشه به راحتی یه آب و رنگ حسابی بهش داد !
سیستم خیلی زیاده من چند وقت پیش که تو یه سایت مرجع دنبال می گشتم حدود 3000 و خورده ای CMS فقط به زبان PHP داشت
همونطور که بهت گفتم ببین چی می خوای از سایتت ؟؟ و می خوای با سایتت چیکار کنی ؛ این مهمه !
برای یه سایت همه کاره من E107 رو پیشنهاد می کنم هم از نظر امکانات حرف نداره و هم از نظر سرعت و هم راحتی کار با اون
البته این نظر من بود یه وقت دوستان ناراحت نشن !

Pooriaf

Member
من برای یک شرکت می خوام استفاده کنم
که فقط یک قسمت اخبار داشته باشه با امکانات معمولی نه مثل PHP-Nuke-Platinum که زیاد بدرد اینجور کارهای نمی خوره این سیستم برای سایتهای تفریحی بهتره
ممنون میشم راهنمایی کنید

S4DEGH

Well-Known Member
بنظرم اين جديده چيه ! آهان DataLife Engine استفاده كن .

YTERROR

Active Member
به پرتال روسی معروفه البته الان دیگه زیاد کسی استفاده نیم کنه چون از اون بهتر اومده

بعد از قرن ها بحث هنوز اینجا سوالات اینجوری پرسیده می سود و همه هم همون پیشنهاداتی رو که 1000000000000 بار دادند رو می دهند از جمله:
نیوک از همش بهتره;
جوملا خدا هست;
, همشون خوبند ولی نیوک پلاتینیوم بک چیزه دیگه هست;
بابا بسته دیگه , در اینجور تاپیک ها رو تخته کنید,] این موضوع الان یک میلیون قرن هست داره اینجا پرسیده می شه, سوال کننده باید یک کمی جستجو کنه حداقل.
به هرحال اگر می خواید اینجور سوالات رو هم جواب بدهید, بدهید ولی حداقل چند تا سیسم جدید معرفی کنید. اینجا هم شده کهنه بازار!

Pooriaf

Member
من خودم دنبال یک سیستم جدید هستم
صفحه اول تاپیک رو بخونید...

pboy

Member
بعد از قرن ها بحث هنوز اینجا سوالات اینجوری پرسیده می سود و همه هم همون پیشنهاداتی رو که 1000000000000 بار دادند رو می دهند از جمله:
نیوک از همش بهتره;
جوملا خدا هست;
, همشون خوبند ولی نیوک پلاتینیوم بک چیزه دیگه هست;
بابا بسته دیگه , در اینجور تاپیک ها رو تخته کنید,] این موضوع الان یک میلیون قرن هست داره اینجا پرسیده می شه, سوال کننده باید یک کمی جستجو کنه حداقل.
به هرحال اگر می خواید اینجور سوالات رو هم جواب بدهید, بدهید ولی حداقل چند تا سیسم جدید معرفی کنید. اینجا هم شده کهنه بازار!

خب پس این سیستم رو نگاه کن !! به درد کسایی می خوره که می خوان سایت خبری درست کنن. البته زیاد شناخته شده نیست.
سایت اصلی : http://www.ciamos.com
فقط چند تا ماژول داره (انگشت شمار) برای همین کسی که زیاد وارد نباشه گیج نمی شه. (مشکلی که تمام نیوک ها دارن "البته فکر نمکنم مربوط به خود نیوک بشه مربوط به ماژول هاش می شه") یک انجمن ساده و قالبی ساده ولی شیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا