باکلاس ترین سیستم مدیریت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
آقا شما کجا می تونید سیستمی با امنیت مامبو پیدا کنید من نوک پلاتنیم یه بار بیشتر استفاده نکردم اما کلا نوک کلی Bugداره و شما سیستم قدرتمندی رو مثل مامبو مب گید قحطی واقعا متاسفم

VAHID216

مدیر بازنشسته
اصلا این چه سوالی هست با کلاس ترین سیستم :d یکم خنده دار نیست ، شما نه گفتید چی می خواید در چه موردی باشه تا ما کمکتون کنیم ، شما خواسته هاتون رو بگید ، هر چیز جدیدی دلیل بر نو بودن و پیشرفته بودن نداره. شما استاندرد هایی رو که می خواین بگین ، تا بحث به جایی برسه :d
موفق باشید

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
بله دقیقا همینه اگه منظورتون از با کلاس شکل ظاهریش هست می تونید برید از مانستر دو سه تا قالب گرافیکی دانلود کنی اگه منظورتون کارایی و و امنیت و این جور چیزاست اون یه صحبت دیگست

soheilweb

Active Member
مشکل اصلی مامبو اینه که قالبش هیش وقت درس در نمیاد !!!
بعد از نظر امنیت هم برای من اثبات شده که PHP-Nuke-Platinum از عالیه ...

اگه شما مدیر یه وب سایت هستید، حتما یه بار از ناک پلانیتیوم استفاده کنین، حتما مجدوب میشین.
امکانات عالی .. پشتیبانی عالی .. نصب رایگان .. قالب های زیبا و متنوع
http://www.afagh.biz/
http://www.nukeplatinum.ir/

Pooriaf

Member
من گقتم یک سیستم برای شرکت میخواستم که سیستمی باشه که همه سایتها از اون استفاده نکنند

mrj_60

Member
Pooriaf عزیز
اگه چیزی می خوای که هیچکس تا حالا استفاده نکرده باشه کارت سخت میشه . اگه کسی یه سیستم خوب پیدا کنه مطمئن باش از اون استفاده می کنه اگه اینجور سیستمی می خوای باید خودت بگردی ؛ پیدا کنی ؛ فارسی کنی و استفاده کنی وگرنه از همین سیستمهای معمول باید استفاده کنی که کم هم نیست
در مورد modX تا اونجا که من فهمیدم یه سیستم واسه مدیریت وبلاگ هست که میتونین دمو سایتو اینجا ببینین
http://opensourcecms.com/index.php?option=content&task=view&id=2101&Itemid=159
کسی هست با این سیستم کار کرده باشه ؟؟؟

YTERROR

Active Member
modex رو حمید فارسی کرده

ولی هب نظر من چیز جالبی نیست یا بهتر از اون هم هست برای کاربرای مبتدی و .....

یک پرتال یک سایت نیست مامبو و جوملا یا ناک و ... رو نمیشه گفت بهرته هر کدوم واسه یک کاری

اون دوستی که می گه مامبو حتما پرتالی در اون رده ندیده و اولین پرتالی داره با این امکانات می بینه یا به همین شکل هر چیزی مال یک کاریه

thekhosrow

Member
DataLife Engine
نظره منو جلب كرده..چيز جالبيه
38.gif
38.gif
63.gif

YTERROR

Active Member

فری نیستش + امکاناتشم هیچکدوم فری نیست و اونقدرا امکانات نداره فقط در حد یک سایت دانلود از همون قدیما هم به اسکریپت روسی معروف بود که واسه سایتهایی وارز و ... استفاده میشه بیشتر

thekhosrow

Member
آره خب ولي جالب محل قرار گرفتن هر موضوع تو قالبش..

Nigmae از چي استفاده كرده !؟
همين +‌تغييرات ؟

iranads

Active Member
بله e107 هم از نظر کار کردن باهاش و هم سرعت و امکانات و پشتیبانی سیستم عالیه

S4DEGH

Well-Known Member
lvlr24 و iranads جان شما اصلا اول تاپيك رو خوندي كه چي زده و خواسته ؟
سلام
یک سیستم مدیریت سایت اگه میشه به من معرفی کنید که داینامیک باشه و دارای
قالبهای خیلی حرفه‌ای باشه و یک جوری باشه که معلوم نباشه چه سیستمی هست
مثل e107
منتظرم

لطفا اول ببينيد كه طرف چي منظورش هست بعدش پاسخ بديد ... نه همينطوري يك چيزي بندازيد و بريد !

Pooriaf

Member
متاسفانه من اونی که میخواستم رو هنوز که هنوز پیدا نکردم!
Datalifeengine هم چیز نسبتا خوبی برای من بود

iranads

Active Member
lvlr24 و iranads جان شما اصلا اول تاپيك رو خوندي كه چي زده و خواسته ؟

لطفا اول ببينيد كه طرف چي منظورش هست بعدش پاسخ بديد ... نه همينطوري يك چيزي بندازيد و بريد !

اولا دوست عزیز هرکس میخوای باش ولی حق توهین نداری
دوما ایشون یه سیستم خواست منم معرفی کردم ....نه اجباریه نه به کسی توهین شده و نه از سیستمی بد گفتم...پیشنهاد میکنم به جای بد و بیراه گفتن یه خورده دقت کنید.
با تشکر:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا