samadionline
Well-Known Member
پلاگین Trapcode Suite 11 برای نسخه افترافکت CS5.5 و CS5 | حجم : 35.8 مگابایت
لینک دمو:
این بسته شامل پلاگین های زیر می باشد:
سلام
ببخشید پلاگین turbulens 2d به همراه کد رجیستریش رو برای AE CS4 میخواستم.اگه مقدور کمک کنید.باتشکر
http://extabit.com/file/2a0zwge6vv6vj/stefan-te_Jawset_Turbulence_2D_1.2.6_(plugin_After_Effects)..rar
(Motion Boutique Newton(for AEسلام دوستان
بنده قبلا هم درخواست این پلاگین را دادم. اما احتمالا تو این تایپک نبوده
حالا مجددا درخواست میکنم. پلاگین:
newton
پلاگین Digital Anarchy Beauty Box 1.2 for cs4 , cs5
---------
این پلاگین برای روتوش و digital make up هست و قدرت زیادی داره .
در مقایسه با cosmo محصول red gaint ، به نظر من قوی تر عمل می کنه این پلاگین . ( البته مقداری سنگین تر میشه پروسه . ولی ارزششو داره )
Beauty Box 1 For Cs4
Beauty Box 1.2 For Cs5
این پلاگین کرک شده هست و با کپی کردن فایلش تو پوشه پلاگینهای افتر افکت ok میشه .
ویدئو رو تو افتر افکت میارید و افکت از پنل effects داخل افتر افکت به ویدئو اعمال میکنید .
cosmo هم نسخه مجزا نداره . باید مجموعه Magic bullet رو نصب کنید که cosmo هم داخل این مجموعه هست .
C:\Program Files\Adobe\Common\Plug-ins\CS6\MediaCore
Frischluft Lensfeed_ae_v1.45 64bit
بفرمایید .
فایل های پیوستی
Frischluft lenscare_ae_v1.45(win64).rar (392.3 کیلوبایت, بازدیدها: 90)
دوستان محترم.سلام
دوستان پلاگین Live Photoshop 3D رو میخوام .برای ایمپرت 3D از فتوشاپ به افتر هست .
البته همه ورژن های افتر PSD رو که 3D در فتوشاپ روش اعمال شده رو ساپرت میکنن به غیر از افتر cs6 .
این ورژن نسخه CS6 رو هم ساپورت میکنه.پلاگین Neat Video Remove Noise 3 یکی از بهترین پلاگینها برای نویز گیری و بازسازی پیکسلهای تصویری هست که ممکنه ازببین رفته باشه .
ورژن 3 برای افتر افکت cs5 رو می تونید در پایین دانلود کنید . + یه نمونه تست ساده از تاثیر این پلاگین هم آماده کردم که دیدنش خالی از لطف نیست و نشون دهنده قدرت بسیار زیاد این پلاگینه .
حتما خیلی ها از هنگ کردن magic bullet denoiser , و یا سنگین بودن پلاگینای دیگه خیلی اذیت میشن .
این پلاگین این مشکلات رو اصلا نداره ..
NeatVideo Reduce Noise v3 for ae cs5 , cs5.5
www.mediafire.com/?o0nce5uoz6n8xoj
http://www.mediafire.com/?dkzq1dsde48fidt