بانك فايل هاي فلش

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maryam0o0

New Member
avang jan mishe dar source haii ke minevisi toziham benvisi
khaili vazeheha ama bazi jahash o adam gir mikone
mamnoon

baraye salamatie avang jan salavat
]

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

این فایل ها رو من نمی سازم ولی اگه هر جایی در کد نویسیش مشکلی داری می تونی یا همینجا یا یه تاپیک

جدید بزنید

برای سلامتی من نمی خواد صلوات بفرستید برای ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستید !

aloo

Active Member
اونگ يه لودينگ مي خوام.

يه لودينگي هست كه فايلهاي بارگذاري شده رو به صورت عديدي نشون ميده مثلا در سمت چپ عدد 700 كل حجم فلش و در سمت راست داره اون عدده پر ميشه تا به اون 700 برسه و اينجور
700/0 و در وسط انيميشن هم يه چيزي هي ميچرخه اون لود رو بذار

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوستان

این سورس ها رو از توی اینترنت پیدا می کنم البته بیشتر این سورس ها رو دوست خوبم فلش من جان به من داده که منم در اختیار دوستان قرار دادم

موفق باشید

Avang2005

مدیر انجمن
سلام بهارانه

این لودینگ ها رو قبلا گذاشته بودم - این دوستمون لودینگی مثل لودینگ سایت مجید آنلاین می خواد

دوست عزیز ساخت اینجور لودینگ هم زیاد سخت نیست اگه شد برات چند نمونه میزارم

موفق باشید

amirnedkelly

New Member
I Am Flash Man

سلام دوستان

من فلش من هستم . در مورد قرار دادن source هایی که من فقط در اختیار سایت فیت دزاین قرار داده ام و شما بدون هیچ گونه اجازه یی از اون ها استفاده کردید ، باید بگم که فقط شانس دارید که قانون کپی در این مملکت ما وجود نداره . من هیچ حرفی نمیزنم فقط به شما 24 ساعت فرصت می دم که فایل هایی که بدون اجازه استفاده کردید رو از توی سایتتون بردارید

این فایل ها فقط در اختیاره سایت فیت دزاین میباشد .

°°°° ویرایش شده توسط ماندانا °°°°

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mandana

Active Member
دوست عزیز حق ایجاد آشوب در انجمن رو ندارید.
خودتون هم گفتید که ایران مشمول کپی رایت نیست، پس چه توقعی از دیگران دارید؟
خود شما فلش رو لایسنس شده می خرید که حالا دم از کپی رایت می زنید؟
والاه قالب مجید آنلاین که انقدر روش زحمت کشیده شد توسط حداقل 10 تا سایت دیگه دزدیده شد و مورد استفاده قرار گرفت.یک قالب کامل!!! حتمن هم خودتون واقف هستید که یک قالب خیلی بیشتر از یک فلش سورس معمولی وقت گیره.
اونوقت ما توی هر 10 سایت باید می اومدیم و اسپم می زدیم که آقا قالب مال ماست شما چرا برداشتید؟
مجید آنلاین تنها با تکیه بر علم کاربرانش به همه نشون داد که قالب مال اونه.دلیلی برای جنجال نبود
شما هم به عتوض اسپم زدن می تونید شخصیت اصلی خودتون رو نه با اسپم زدن، بلکه با نمونه کار و غیره در انجمن نشون بدید.طوری که اگر کسی طرح رو دید بگه آقا این مال فلانی ئه!
نه اینکه بیاید بگید من فلش من هستم و اینها مال من اند.الان من بگم نخیر.بنده فلش من هستم.کسی از کجا قراره بفهمه حق با منه یا خیر؟ در صورتی که با توانایی هاتون آشنایی نداشته باشند ( که ندارید در حال حاضر) فکر می کنند هدف شما فقط تبلیغه( که دقیقن همین فکر رو هم کردیم)
پس لطفن در رفتارتون تجدید نظر کنید.خود آونگ هم توی پست قبلی اش گفته از فلش من گرفته.الان بحث شما سر چی ئه؟شما میگید فقط برای سایت فیت دیزاین هستش.حرف شما متین.اما حداقل سه تا لینک دیگه هم می تونم بدم که اینها رو اونجا هم پیدا کنید
mindblowing.gif

منتها اومدید و اینجا سعی می کنید انجمن رو به هم بریزید.با هر کسی که سعی کنه کوچیکترین بی نظمی در سایت به وجود بیاره، اونهم بدون دلیل منطقی، شدیدن برخورد می کنم
بنابراین در رفتارتون تجدید نظر کنید و بحث رو فقط و فقط در صورت لزوم با پیغام خصوصی دنبال کنید.بحث پابلیک = کارت زرد و در صورتی که ببینم واقعن هدف ایجاد اغتشاشه کلن یوزر رو بن می کنم
موفق باشید
4xvim2p.gif

amirnedkelly

New Member
دوست عزیز حق ایجاد آشوب در انجمن رو ندارید.

فعلا که اعضای سایت شما آشوب رو شروع کردن .و تمامی هم نداره . اینو مطمئن باش مدیره انجمن ها

خود شما فلش رو لایسنس شده می خرید که حالا دم از کپی رایت می زنید؟

اینو برای کسی بگو که تمامی سی دی هایی که خریداری می کنه یه نرخ دالار نباشه . من برنامه فلش 9 رو قیمت واقعی نه یه قیمتی که شما می خرید ، یعنی 58 دلار خریداری کردم .

والاه قالب مجید آنلاین که انقدر روش زحمت کشیده شد توسط حداقل 10 تا سایت دیگه دزدیده شد و مورد استفاده قرار گرفت.یک قالب کامل!!! حتمن هم خودتون واقف هستید که یک قالب خیلی بیشتر از یک فلش سورس معمولی وقت گیره.

این هم از بی برنامه گی شماست که نمی تونید با تمامی مثلا اعضاتون جلوی کپی شدن Forum خودتونو بگیرید .

هدف شما فقط تبلیغه( که دقیقن همین فکر رو هم کردیم)

اگه هدف من تیلیغ بود در سایت شما حتی یه Topic هم نمی دادم :lol:. خیلی بچه اید .

اینو می گم شما حق این کارو ندارید . من پا پس نمی کشم . قانون کپی رایتو در مورد سایت شما اجرا می کنم .

موفق باشی دوسته من

اگه کاری داشتین با ایمیل من در تماس باشید

shirini_forush

Well-Known Member
آقای امیر خان مواظب رفتارت باش.
به کسی ربط نداره که شما بلد نیستی فلش رو با 500 تومن تهیه کنی.
چیزی که از کپی شدن قالب یه سایت مثل مجیدآنلاین جلوگیری میکنه برنامه داشتن ما نیست. فرهنگ داشتن دزداست!
اینقدرم واسه خودتون نوشابه باز نکنید.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوستان

این همه جنگ و دعوا همه سر این سورس هاست .

جناب فلش من من می تونستم نگم این فایل ها رو از کجا میارم ولی گفتم . ولی فکر نمی کردم یه همچین کاری بکنید .

الان هم اگه شما خیلی ناراحتی دیگه این سورس ها رو در اختیار عموم قرار نده .

موفق باشید

ممنون از مدیران سایت که به این مشکل رسیدگی می کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا