دوست عزیز حق ایجاد آشوب در انجمن رو ندارید.
خودتون هم گفتید که ایران مشمول کپی رایت نیست، پس چه توقعی از دیگران دارید؟
خود شما فلش رو لایسنس شده می خرید که حالا دم از کپی رایت می زنید؟
والاه قالب مجید آنلاین که انقدر روش زحمت کشیده شد توسط حداقل 10 تا سایت دیگه دزدیده شد و مورد استفاده قرار گرفت.یک قالب کامل!!! حتمن هم خودتون واقف هستید که یک قالب خیلی بیشتر از یک فلش سورس معمولی وقت گیره.
اونوقت ما توی هر 10 سایت باید می اومدیم و اسپم می زدیم که آقا قالب مال ماست شما چرا برداشتید؟
مجید آنلاین تنها با تکیه بر علم کاربرانش به همه نشون داد که قالب مال اونه.دلیلی برای جنجال نبود
شما هم به عتوض اسپم زدن می تونید شخصیت اصلی خودتون رو نه با اسپم زدن، بلکه با نمونه کار و غیره در انجمن نشون بدید.طوری که اگر کسی طرح رو دید بگه آقا این مال فلانی ئه!
نه اینکه بیاید بگید من فلش من هستم و اینها مال من اند.الان من بگم نخیر.بنده فلش من هستم.کسی از کجا قراره بفهمه حق با منه یا خیر؟ در صورتی که با توانایی هاتون آشنایی نداشته باشند ( که ندارید در حال حاضر) فکر می کنند هدف شما فقط تبلیغه( که دقیقن همین فکر رو هم کردیم)
پس لطفن در رفتارتون تجدید نظر کنید.خود آونگ هم توی پست قبلی اش گفته از فلش من گرفته.الان بحث شما سر چی ئه؟شما میگید فقط برای سایت فیت دیزاین هستش.حرف شما متین.اما حداقل سه تا لینک دیگه هم می تونم بدم که اینها رو اونجا هم پیدا کنید
منتها اومدید و اینجا سعی می کنید انجمن رو به هم بریزید.با هر کسی که سعی کنه کوچیکترین بی نظمی در سایت به وجود بیاره، اونهم بدون دلیل منطقی، شدیدن برخورد می کنم
بنابراین در رفتارتون تجدید نظر کنید و بحث رو فقط و فقط در صورت لزوم با پیغام خصوصی دنبال کنید.بحث پابلیک = کارت زرد و در صورتی که ببینم واقعن هدف ایجاد اغتشاشه کلن یوزر رو بن می کنم
موفق باشید