سلام دوستان .
من یه مشکل پیدا کردم که خیلی عجیبه؟
کسی میتونه کمک کنه!!
من یه بنر فلش با swishMax درست کردم وقتی گذاشتمش روی هاست نیمه نصفه نمایش داده میشه.
این لینکشه ببینید : http://www.bitahost.ir/Rasekh.swf خــــــواهش مــــیـکـنـم کــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــــــک کنیــــــــــــــــــــــــد...
این کامپوننت برای گالری عکس هست و به صورت Xml کار می کنه .
برای اینکه دوستان روش استفاده از این کامپوننت رو یاد بگیرن یک مثال هم گذاشتم .
می دونم بدرد خیلی ها می خوره .
همه دوستان موفق باشید .
سلام دوستان با اینکه از پست من استقبال نمیشه .
امروز Component 1 قرار دادم که کارش ساخت منوهای Drop Down List در محیط Flash هست و با XML کار میکنه .
خیلی قوی هست و کارآمد .
یک نمونه هم براتون گذاشتم که کار باهاش رو یاد بگیرید .
موفق باشید .
با اینکه از پست من استقبال نمیشه
امروز کامپوننت رو براتون قرار دادم که کارش ایجاد ToolTip روی متن ها و اشیاء شما در Flash هست .
برای دوستان نمونه هم گذاشتم که کار با این کامپوننت رو یاد بگیرن . قابل توجه دوستان کامپوننت هایی که برای دانلود می ذارم برای آخر 2007 هست و 100% پولی هست .
همه گی موفق باشید .
عزیزم ندارم شما آدرس سایت رو بگو تا برات Ok کنم . متاسفانه دوستان از این کامپوننتهای داغ استقبال نمی کنن
کامپوننتی رو براتون قرار دادم که کارش ایجاد منو درختی هست و خیلی حرفه ای .
برای دوستان نمونه هم گذاشتم که کار با این کامپوننت رو یاد بگیرن . قابل توجه دوستان کامپوننت هایی که برای دانلود می ذارم برای آخر 2007 هست و 100% پولی هست .
موفق باشید .
mohamad_eb جان این هم کامپوننت که خواسته بودید .
کامپوننتی رو براتون قرار دادم که کارش ایجاد منو درختی و به صورت کاملا حرفه ای . Tree Menu
برای دوستان نمونه هم گذاشتم که کار با این کامپوننت رو یاد بگیرن .
همه دوستان موفق باشید .
با اینکه از پست من استقبال نمیشه
امروز کامپوننت رو براتون قرار دادم که کارش ایجاد انمیشن هست و عکس ها رو خیلی زیبا می کنه .
برای دوستان نمونه هم گذاشتم که کار با این کامپوننت رو یاد بگیرن . از دوستانی که به پست ها توجه می کنند تشکر کامل رو دارم .
همه دوستان موفق باشید .
سلام ...
دوست عزيز موضوع استقبال نيست موضوع اعتبار هست كه از نظر من شما دوستان در سايت داريد .
من همين امشب اين تاپيك رو دنبل كردم و به بخش مديران كه رسيدم واقعا لذت بردم و اميدوارم همه مديران اين فروم موفق باشند .
هميشه آنچه كه ميخواهيم آنچيزي نيست كه بايد داشته باشيم
موفق باشيد
امروز براتون کامپوننت Scrollbar رو قرار دادم .
شما با استفاده از این کامپوننت می تونید برای متون و عکس های Scrollbar بذارید .
برای دوستان نمونه هم گذاشتم که کار با این کامپوننت رو یاد بگیرن .
همه دوستان موفق باشید .