anti-life گفت:ميگم شما كه اين همه فضا داريد ميديد خوب اولا چرا از php داريد استفاده ميكنيد آخه اين سيستم زياد قوي نيست مخصوصا براي اينكه اين همه دمين رو نگاه داره .....
این چی بود؟؟؟؟ کی این وسط از PHP بد گفت؟؟؟ یه صدای ویز ویزی شنیدم؟؟؟!!!

anti-life گفت:ميگم شما كه اين همه فضا داريد ميديد خوب اولا چرا از php داريد استفاده ميكنيد آخه اين سيستم زياد قوي نيست مخصوصا براي اينكه اين همه دمين رو نگاه داره .....
anti-life گفت:بابا اكي دوكي جون ....خودتم ميدوني براي يه هاست خيلي قوي از php استفاده نميكنن و بيشتر از asp.net هست ......
anti-life گفت:براي امنيت بيشتر ..... ميتوني به جاي اينكه از من بپرسي بري از خود مجيد بپرسي كدوم بهت ..... منم حوصله ندارم چك و چونه بزنم ......
بو مياد !oxygenws گفت:anti-life گفت:براي امنيت بيشتر ..... ميتوني به جاي اينكه از من بپرسي بري از خود مجيد بپرسي كدوم بهت ..... منم حوصله ندارم چك و چونه بزنم ......
oops
daryvary گفت:در ضمن من فرقي در امنيت PHP و ASP.NET نمیبینم. تنها فرقشون به نظر من اینه که ASP.NET روون تره. همین!!!!
oxygenws گفت:daryvary گفت:در ضمن من فرقي در امنيت PHP و ASP.NET نمیبینم. تنها فرقشون به نظر من اینه که ASP.NET روون تره. همین!!!!
ظاهرا قیامت نزدیک است!!