باز هم 1GB ولی این دفعه هاست رایگان!!!

oxygenws

Active Member
anti-life گفت:
ميگم شما كه اين همه فضا داريد ميديد خوب اولا چرا از php داريد استفاده ميكنيد آخه اين سيستم زياد قوي نيست مخصوصا براي اينكه اين همه دمين رو نگاه داره .....

این چی بود؟؟؟؟ کی این وسط از PHP بد گفت؟؟؟ یه صدای ویز ویزی شنیدم؟؟؟!!! :wink:

anti-life

Active Member
بابا اكي دوكي جون ....خودتم ميدوني براي يه هاست خيلي قوي از php استفاده نميكنن و بيشتر از asp.net هست ......

درضمن دوست عزيز كي اين سايت رو داره حمايت ميكنه .....آخه ود گوگل تو ايميل يك گيگ مونده چه برسه به اينا ......

oxygenws

Active Member
anti-life گفت:
بابا اكي دوكي جون ....خودتم ميدوني براي يه هاست خيلي قوي از php استفاده نميكنن و بيشتر از asp.net هست ......

ای بابا، مثل اینکه باز قراره دعوا بشه!!! (رجوع شود به انجمن server-side، مقایسهء php با asp)
حوصله ندارم دیگه در این موارد بحث کنم، ولی برام جالبه که چطوری می گی "برای یه هاست قوی از asp.net استفاده می کنند" اصلا منظورت چیه؟؟!!! منظورت سایت هستش؟؟؟ یا هاست؟؟ اگه هاست، یعنی چی؟؟؟!!!

anti-life

Active Member
براي امنيت بيشتر ..... ميتوني به جاي اينكه از من بپرسي بري از خود مجيد بپرسي كدوم بهتر ..... منم حوصله ندارم چك و چونه بزنم ......

daryvary

Member
دوستان عزيز هنوز محدوديتي راجع به پهناي باند نيست! ولي به زودي ميزان پهناي باند رو اعلام ميكنيم!
در ضمن من فرقي در امنيت PHP و ASP.NET نمیبینم. تنها فرقشون به نظر من اینه که ASP.NET روون تره. همین!!!!
ولی خوب ما به خاطر این PHP کار کردیم که سرورمون لینوکس هست!!!!!
این وب سایت هم از طرف موسسه گلها حمایت میشه! ما هم همینطوری این کار رو شروع نکردیم! بلکه اول 5 مگابایت دادیم و یه محاسباتی کردیم دیدیم با سیستمهایی که در اختیار داریم میتونیم 1 گیگابایت رو هم بدیم! حالا باید ببینیم که محاسبات ما تا چه حد به واقعیت نزدیکه!

در مورد لینک هم باید بگم که شما اگر میخواید لینک بدید میتونید از ایران شاپز استفاده کنید که لینکش تویه صفحه اصلی http://www.golha.net هست! اون قابلیت لینک رو داره!
این یکی گیگابایت برای طراحی وب سایت ایجاد شده. نه برای قرار دادن اطلاعات و استفاده از آنها در سایتهای دیگه!!!!!

راستی!!!!!!!!!!!!!! اگر کسی 2 مگابایت هاست رایگان با CPANEL!!!!!!!!!!!!!!!!! میخواد به من پی ام بده و نام دامنه ای که میخواد بهش وصل کنه رو با نام و تلفنش بگه تا براش ایجاد کنیم!!!!!!!!!!!
در ضمن خودمون هم براتون به نام دامنه ای که خواستید یه دامنه .TK میگیریم و وصل میکنیم به هاستتون!
این هاستها PHP و MYSQL رو ساپورت میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیگه چی میخواین؟؟!!!

MrMohi

Active Member
مثل اینکه پهنای باند شرکت خدا اینا نامحدوده ... حالا شما رو نمیدونم ... ولی خداییش گوگل با کلی حدث و گمان و سیستم مکانیزه دست به این کار زده خودش هم درست مطمئن نیست آخرش چی میشه ... حالا شما بخواین تو ایران این کار رو بکنید .. موفق باشید

NextWorld IT

Active Member
يچيزی به ذهنم رسيد

نکنه شما از اون شرکتايی هستيد که يک ماه تماّم کاربران رو جذب ميکنيد بعد که خوب عادت کردند ميگيد خوب حالا انقدر پول بديد تا بتونيد از این به بعد استفاده کنيد؟

anti-life

Active Member
ميگم من تو دهات زندگي ميكنم تيليفون نداريم . تكليف ما چيه ..... (( شوخي كردم به دل نگير ))

ولي انشالله محاسباتتون درست از آب در ميياد و ما رو هم سربلند ميكنيد .....

daryvary

Member
دوست عزيز گوگل در سطح بين المللي اين كار رو كرده و نميتونه هم از آينده كوچكترين خبري داشته باشه!
ولي احتمال اينكه محاسبات ما درست در بياد زياده. چون در سطح محدود اين كار رو انجام داديم!

خير دوست عزيز. شما خيالتون راحت باشه كه حالا حالا ها اكانتهاي شما سر جاشون هست!

انشاالله كه درست در بياد و بتونيم كل اين همه سايت خارجي رو بخوابونيم

anti-life

Active Member
من جون ميدم براي كل كل ........ ميگم حالا يه چيزي ...من ميخوام يه سري كتاب چه نت كيبورد و گيتار رو رو اونجا اپ كنم و يه صفحه هم براش طراحي كنم ........ ميگم پس جون من قبل اينكه خدايي نكرده حساباتون غلط از آب در بياد يه ندا اين ور بده باشه .......

قربون شما كه به ياد ما هستيد ......راستي ميگم يه وقتي بده چند وقت تبليغات نيوفته بالا صفحه ....

NextWorld IT

Active Member
شما همچين ميگيد گوگل در سطح بين المللی سرويس ميده انگار که سايت شما فقط به يه کوچه سرويس ميده!!!
اگه دو روز بعد همه باخبر شدن و با سيلی از کاربران مواجه شديد چی؟

anti-life

Active Member
آخه بك ورلد جون د ميگم سر و ته كار ميكني همينه ديگه ........ آخه اين سايت كه فعلا زبونش فارسي هست و الا ما ايراني ها كسي نميتونه بخونه كه اين سايت براي چي هست .....پس نگران نباش .... هر وقت زبونش انگليش شد ميشه اين حرف رو زد .....!

NextWorld IT

Active Member
حرفی ميزنی عجيب آنتی.....
بابا ما خودمون کلّی از سايتاي چينيو ژاپونيو روسی استفاده ميکنيم بدونه اینکه بفهميم چی به چيه
تازه مگه فرم پرکردن زبان مخواد؟؟؟؟؟؟
من خودم 4 تا WEBspace داشتم تو سايتاي خارجی با زبانهاي مختلف....
تازه برنامه هايی هم هست که فرم رو بصورت خودکار پر ميکنه
يعنی تو فكر ميکنی يه شخص امريکايی نميتونه 4 تا textbox رو پر کنه؟؟؟
عجيبهاا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

anti-life

Active Member
آخه امريكايي بي كاره ميگه بشنه سه ساعت چك و چونه بزنه ببينه اين چيه ....... همه مثل تو بي كار نيستن كه ........ اومدي حرف بزني راه رفتي (( شوخي ))

ولي بگزريم از شوخي بكي جون اين آمريكايي ها بيشتر اوقات پول ميدن يه چيز رو ميگيرن يا اينكه پي اين چيزا نيستن .. آخه اونا فكر ميكنن كه اين فرم مثلا سر كاريه ..... حالا گرفتي ..... ! خوبه خودتم يه ور آب هستي و از اين خارجيها خبر داري كه همه كار و سرو ته ميكنن ..

جدیدترین ارسال ها

بالا