خیلی ممنون استادخوشم اومد ، جالب شده !
ایده جالبی داره![]()
خلیییییییییییییییییییییییییییییی ممنون آقا سعیدسلام امیر جان من سید (نه سعید) استاد سجودی (نه سجوی)
یه عرضی در باب اینکه نظر من درباره کار شما آخرش چیه؟
امیر جان. یه چیزی تو ذهن من هست که تو ذهن شما نیست و بر عکس.
دید ما متفاوت هست.
به نظرم برای کمک به یه گرافیست همکار، بهترین راه حق انتخاب و تعدد گزینه هست در مرحله اول
و پیشنهاد و مقایسه سازنده در مرحله دوم.
هدف شما مطمئنا این نباید باشه که منو راضی کنی...
... من تو این مواقع کار رو اجرا نمیکنم بعد بپرسم خوبه یا نه.
من اینقدر طرح میزنم تا ذهنم خالی بشه
بعد هر کدوم که یه احتمالی توش میبینم رو به بازی میگیرم تا قدرتشو بسنجم.
حاصل کار چندین ایده تصویری هست.
اونا رو به دوستم نشون میدم.
اگه برام به هر دلیلی بیش از اینکه نمیدونم چرا ولی خوشم نمیاد گفت،
میرم و بعد از یه تمرکز و استراحت یه موج جدید و هدفمند تر
با توجه به ایراداتی که خودم و دوستم از کار گرفتیم شروع میکنم...
اگر روشت خطی باشه و هربار یه آرم رو بزرگ کنی و من بکشمش تو کل تابستون هم ممکنه برهانی ایرادگیر بهانه بیاره.
من روش هجوم موازی رو پیشنهاد میکنم در مرحله اول
و هدفگیری دقیق و پیدا کردن کلیات در مرحله دوم
و اجرا های مختلاف برای پوشیدن لباس مناسب به ایده مقبول مرحله دوم
اگه آخرش هم نشد. میگم خداحافظ و سلام طرح بعدی ...
این یه چرخه طراحی بهینه هست
موفقباشی
امیدوارم پاطلایی نباشم برات و دوستان بزرگوار بهتر و راحت تر از من راهنماییت کنن و نظراشونو مبذول ...
یا علی
خیلی ممنون از شما که نظر دادین چشم حتماً بیشتر روش کار میکنمدر کل لوگوی نسبتا خوبی هست ولی خب هنوز هم میشه روش بیشتر کار کرد.
نمیدونم دقیقا بگم چیکار کنی ولی بنظرم هنوز خام هست. میشه روش بیشتر وقت گذاشت.
ولی ایده ی خوبی داره.
خیلی ممنون از نظرتون اگه میشه یه عکس از فیلم rio بگیریدو بگذاریددوست عزیزم لوگوی خوبی شده...
میشه بیشتر روش کار کرد به مرور زمان ایده میاد برای همین کار... من چهار چوب کلی کار رو دوست داشتم... رنگ بندی هم همینطور...
اگر میخوای این لوگو بصورت دیجیتال باشه یعنی نمیخوای برای مهر و اینا استفاده بشه و به حالت یک امضاء دیجیتال باشه از نظر من روی افکت هاش کار کن... برای اندازه کوچیک دیده خیلی خوبی داره و نیاز به افکت زیاد نداره اما در اندازه بزرگ اون سادگی فونت ها یکم از جلوه کار کم میکنه... یک پیشنهاد که به ذهنم اومد میتونی فونت فیلم rio رو ببینی یک لوگو تایپ هست با رنگهای شاد اما در عین سادگی افکت بسیار ساده و زیبایی داره بنظرم یکم نگاه کن ببین در اندازه بزرگ چه افکتی میاد بهش (از همون rio هم ایده بگیر)
در کل زیباست... موفق باشی و ممنون که قابل دونستی من تاپیکت رو ندیده بودم وگرنه زودتر میومدم عزیز جانم![]()
خیلی ممنون از شما که نظر دادین چشم حتماً بیشتر روش کار میکنم
خیلی ممنون از نظرتون اگه میشه یه عکس از فیلم rio بگیریدو بگذارید
یا بگید کجا می تونم پیداش کنم
ممنون از شما