بازم لوگو... لطفاً نظر بدید

لوگويه خوبي شده اميرجان
اما با پس زمينه مشكي اصلا موافق نيستم:rose:
رنگ بندي هم اصلا جالب نيست.

Tsobh.com

Well-Known Member
امير جان خسته نباشي
كارت بد نيست
موضوعي كه مي خوام بهش توجه داشته باشي اينه كه وقتي آرمي كار مي شه تو سايز بزرگ جذاب مي شه ولي همين كه مثلا يه طرح تبليغات محيطي رو كار مي كني و مي خواي يه گوشه بيبلورد يا استند يا .... بندازي هر جا مي خواي بذاري به دلت نمي چسبه و چند مورد كه تكرار مي شه مي فهمي كه اون لوگو يا آرمي كه كار كردي تو كارهات كاربرد نداره ، مثلا بعضي وقتها اونقدر ريز و نازك مي شه كه ديده نمي شه يا تركيب رنگش نمي خونه يا فرم و شكلش جايي درست نمي شينه و ....
همين باعث مي شه هي آرم و لوگو عوض مي شه و ثبات و پايداري از بين مي ره
موفق باشي دوستم:rose:

Amir storm

Well-Known Member
پاسخ

سلام به همه
.................................................................................................................................
.................................................................................................................................
نویسنده:Roach
خیلی زیباست.ساده و شیک.تبریک میگم
ممنون از شما
نویسنده:sh1 graphic
خوب شده.
از رنگ بندی و چیدمان حرفهات خوشم اومده
نظر لطفتون هست ممنون
http://forum.majidonline.com/member.php?u=12554نویسنده:Mandana
همینو یکم گوشه هاش رو تیز تر کن میشه کارت ویزیت خودتم راحت کن:green:
اگر خودت ازش راضی هستی پس خوبه حتمن ^_^ فقط تکست اسم و فامیل و گرافیک دیزاینر یکجورایی روی هوا معلق بوده.تنها قسمتی که نمی تونم دوس داشته باشم همینه
در کل خوش رنگم هست.موفق بباشی مهربون:rose:
سلام ماندانا خانم ممنون از شما که تشریف آوردین
اتفاقاً من هم تواین فکر بودم که یه کارت ویزیت دو رو درست کنم یک روش این باشه:green:
نویسنده:PrinceofCs
کار خوبی شده مخصوصا رنگ بندی / یه نظر دارم به نظرم حروفها رو با هم درگیر کن حالت زنجیر مانند بشه بهتره !
البته نظر شخصیه و هیچ ربطی به هیشکی نداره :ی ( fun )
خیلــــــــــــــــــــــــــــی ممنون
خب پس به من هم ربطی نداره...؟:cry:
نویسنده:masouddesign
لوگويه خوبي شده اميرجان
اما با پس زمينه مشكي اصلا موافق نيستم:rose:
رنگ بندي هم اصلا جالب نيست.
خیلی ممنون اگه در مورد رنگ بندی راهنمایی کنید ممنون میشم
نویسنده:Tsobh.com
امير جان خسته نباشي
كارت بد نيست
موضوعي كه مي خوام بهش توجه داشته باشي اينه كه وقتي آرمي كار مي شه تو سايز بزرگ جذاب مي شه ولي همين كه مثلا يه طرح تبليغات محيطي رو كار مي كني و مي خواي يه گوشه بيبلورد يا استند يا .... بندازي هر جا مي خواي بذاري به دلت نمي چسبه و چند مورد كه تكرار مي شه مي فهمي كه اون لوگو يا آرمي كه كار كردي تو كارهات كاربرد نداره ، مثلا بعضي وقتها اونقدر ريز و نازك مي شه كه ديده نمي شه يا تركيب رنگش نمي خونه يا فرم و شكلش جايي درست نمي شينه و ....
همين باعث مي شه هي آرم و لوگو عوض مي شه و ثبات و پايداري از بين مي ره
موفق باشي دوستم:rose:
خیلی ممنون دوست عزیز
به نکته خلی خوبی اشاره کردید
من این رو درست کردم که تا حد امکان ازش استفاده کنم.{فکر اونجاش رو همکردم}
ولی اگه نشدبه صورت 2رنگ بدون استایل ویا از دل هم میکشونمشون بیرون ویا تک رنگ کار میکنم
که مشخص باشه
ممنون دوست گل
خداحافظ همه

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
فرم ساده و زیبایی داره . حرکت فونت ها هم با سطح زیرینش هماهنگی داره . رنگ بندی کار میتونه بهتر از این هم بشه البته الان هم تضاد خوبی بوجود اوردین . موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا