Fa باتن بجاي اسکرول؟

KAIREZA

Member
آيا ميشه در mmb در قسمت کنترل html به جاي اسکرول از باتن استفاده کرد؟
در مورد add control buttens همين بخش html هم لطفا توضيح بديد من نتونستم ازش استفاده کنم
متشکرم

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
دقیقاً چه چیزی مدنظرتون هست ؟

ali.2

Active Member
add control buttons ابزارهای رفتن به صفحه قبل، رفتن به صفحه بعد، بارگذاری مجدد صفحه و توقف رو در کنار شیئ HTML ایجاد میکنه
دقیقاً چه چیزی مدنظرتون هست ؟
فکر میکنم منظورش اینه که میشه اون 4 تا دکمه رو که با زدن add control buttons به وجود میان، خودمون بسازیم.

KAIREZA

Member
add control buttons ابزارهای رفتن به صفحه قبل، رفتن به صفحه بعد، بارگذاری مجدد صفحه و توقف رو در کنار شیئ HTML ایجاد میکنه
نه! تو سؤالم که گفتم من ازش نتونستم استفاده کنم آدرس دهي باهاش يه جوري عجيب بود وگرنه پيداست که براي چه کاري است اين طور که من انجام دادم فقط دو يا سه صفجه رو ميتونه ساپورت کنه.در ضمن سؤال اولم برام مهمتره يعني ساختن دکمه هايي که بجاي اسکرول browser عمل کنه....ممنون...:wink:

nevercom

خب اون دکمه ها که یه سری کارای استاندارد مثل Refresh - Back - Forward - Stop رو انجام میده، توضیحات شئ Browser رو ببینید.

به هر دلیلی که نیاز دارید اسکرول شئ Browser رو خودتون کنترل کنید، چون خود MMB همچین قابلیتی برای این شئ تعریف نکرده باید از متدهای جایگزین استفاده کنید.
اگر صفحه رو خودتون ایجاد کردید و مثلاً نیاز دارید با یک دکمه به محل خاصی از صفحه منتقل بشه میتونید از Bookmark در صفحه استفاده کنید. یادمه قبلاً در این مورد سوالی مطرح شده بود که پاسخ دادم.

اگر غیر این هست از کدهای جاوا اسکریپت استفاده کنید، جاوا اسکریپت توابعی داره که مربوط به Scroll هست و میشه به قسمت خاصی از صفحه منتقل شد. کدهای جاوا اسکریپت در این زمینه رو جستجو کنید.
اگر اشتباه نکنم برای این مورد هم قبلاً پاسخی به سوال یکی از کاربران ارسال کرده بودم، لطفاً جستجو کنید و اگر نتیجه رو پیدا کردید همینجا هم قرار بدید تا پاسخی باشه برای پرسش احتمالی دیگران.

من خودم وقتش رو ندارم متاسفانه که اینها رو جستجو کنم. خودتون لطفاً اینکار رو انجام بدید. ممنون

KAIREZA

Member
nevercom از پاسختون خيلي متشکرم
بحث بوک مارک نيست ميخواستم بجاي اينه از اسکرول ها براي جابجايي يک html استفاده کنم ,دوتا باتن داشته باشم که کار down و up رو برانجام بده

خب اون دکمه ها که یه سری کارای استاندارد مثل Refresh - Back - Forward - Stop رو انجام میده، توضیحات شئ Browser رو ببینید.
آيا اين دکمه ها براي کنترل فايلي (html) است که در خود برنامه است يا فايلهايي که از بيرون فراخواني ميشن؟و اگر براي استفاده از فايل هاي داخل برنامه است چطور چند فايل رو با اون تحت کنترل درآورم؟
باز هم تشکر ميکنم

nevercom

nevercom از پاسختون خيلي متشکرم
بحث بوک مارک نيست ميخواستم بجاي اينه از اسکرول ها براي جابجايي يک html استفاده کنم ,دوتا باتن داشته باشم که کار down و up رو برانجام بده

متوجه منظورتون هستم، عرض کردم با کد جاوا اسکریپت میتونید مثلاً هربار به اندازه ای مشخص در صفحه جابجا بشید.
این رو ببینید: http://forum.majidonline.com/thread...ن-فایل-htlm/page2?highlight=javascript+scroll

جدیدترین ارسال ها

بالا