خب اون دکمه ها که یه سری کارای استاندارد مثل Refresh - Back - Forward - Stop رو انجام میده، توضیحات شئ Browser رو ببینید.
به هر دلیلی که نیاز دارید اسکرول شئ Browser رو خودتون کنترل کنید، چون خود MMB همچین قابلیتی برای این شئ تعریف نکرده باید از متدهای جایگزین استفاده کنید.
اگر صفحه رو خودتون ایجاد کردید و مثلاً نیاز دارید با یک دکمه به محل خاصی از صفحه منتقل بشه میتونید از Bookmark در صفحه استفاده کنید. یادمه قبلاً در این مورد سوالی مطرح شده بود که پاسخ دادم.
اگر غیر این هست از کدهای جاوا اسکریپت استفاده کنید، جاوا اسکریپت توابعی داره که مربوط به Scroll هست و میشه به قسمت خاصی از صفحه منتقل شد. کدهای جاوا اسکریپت در این زمینه رو جستجو کنید.
اگر اشتباه نکنم برای این مورد هم قبلاً پاسخی به سوال یکی از کاربران ارسال کرده بودم، لطفاً جستجو کنید و اگر نتیجه رو پیدا کردید همینجا هم قرار بدید تا پاسخی باشه برای پرسش احتمالی دیگران.
من خودم وقتش رو ندارم متاسفانه که اینها رو جستجو کنم. خودتون لطفاً اینکار رو انجام بدید. ممنون