بابا طاهر افتخاري و رضا رويگري - راما - رضا صادقي و .....

Hwt

Active Member
سلام به همه دوستان عزیز .تو وبلاگم آلبوم جدیدی رو گذاشتم . آلبوم های تا بینهایت آرین - فریاد شجریان - یک دنده بهنام علمشاهی - مهربانی خسرو شکیبایی - بابا طاهر علیرضا افتخاری و گل هیاهو فریدون و گل لاله از رضا صادقي و سكوت از راما و غوغا از رضا رويگري
به همراه چیزدونی که توش یه چند تا چیز هست . راستی لینکدونی هم داره که هروز به روز میشه . به همرا لینکدونی دانلود و لینکدونی خبر . منتظرتون هستم . آدرس وبلاگ من : http://hwt.blogspot.com

]

ara

Member
آقا اگه ميزاري لينك هاي اصلي را بزار
آخه اين پرشين بلا 3 ساعت كارشه تا باز شه
ولي بازم ممنون

Hwt

Active Member
دوستان آلبوم مجاز سفارش بديد پيدا كردم براتون مي ذارم .

Alioffline

Member
اقا مگه يه بار دو بار فرق داره من كه رفتم وبلاگ شما از سايت هم بهتر طراحي شده بود
اگه مي يشه البوم هاي سعيد شهروز به خصوص البوم پسرهاي مشرقي رو بذاريد البته اون يكي ها رو هم مي خوام
ممنون

Hwt

Active Member
بچه ها بريد دانلود كنيد تا لينكش عوض نشده .!!!
كيفيتشون عاليه!!!

Ghamnevis

Well-Known Member
HWT جان سلام

ممنون بابت لينكها من دانلود نكردم چون داشتمشون ولي اين پست را به خاطر بلاگ قشنگ و كارآمدت كردم

اميدوارم بتونيم باهم همكاري خوبي دشاته باشيم.

مخلصم
سايان

Salar

Active Member
این وبلاگت خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی دیر میاد...

Hwt

Active Member
دوستان باور كنيد خيلي روش كار كردم تا زودتر بياد
اما خوب اشكال كار اينه كه زيادي تيبل داره و اسكريپت زيادي توش كار شده . واسه همين از اين زودتر امكان بالا اومدنش وجود نداره .

Hwt

Active Member
ghamnevis گفت:
HWT جان سلام

ممنون بابت لينكها من دانلود نكردم چون داشتمشون ولي اين پست را به خاطر بلاگ قشنگ و كارآمدت كردم

اميدوارم بتونيم باهم همكاري خوبي دشاته باشيم.

مخلصم
سايان

من بيشتر مخلصم . :D

Ghamnevis

Well-Known Member
مخلصتم

حتما بعدا سراغت ميام. چون براي بخش خبر دنبال يك آدم كار درست ميگردم.

مخلصترتم
سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا