مرسی بچه ها... بازم اگه نظرتون رو راجع به بقیه کارهام بگین، ممنون می شم.
سلام،میبینم که (ا . فروهری) هم تو مسابقه هستن..خوشحال شدم..منتظر سایر دوستان هم هستیم که به میدان مسابقه بیان....
فقط راجع به ایده باید بگم که نمیدونم چرا تا موضوعش رو خواندم یاد والت دیسنی افتادم، ایده قلعه هم به نظر من جالبه،یه جورایی احساس میکنم که همه چیز برعکسه..فقط به نظر من راجع به رئال یا آن رئال بودن کار چون این قلعه نماینده یه دنیای تخیلیه ریاد نباید بهش راجع به بعضی اصول ایراد گرفت،چون به نظر من دنیای تخیل از هر گونه قانون و اصول مبرا و رهاست و هر جوری میشه در اون قدم گذاشت و تصورش کرد...در پایان هم آرزوی موفقیت می کنم برای تو دوست عزیز،امیدوارم که کار فانتزی شما هم زیبا و بدون اشکال از آب در بیاد....
شاد و پیروز باشی
مرسی DIMO جان. لطف داری خیلی... ولی والت دیزنی رو نابود کردی که!! من کجا، اون کجا... سعیم رو می کنم که قلعه رو بهتر بسازم. ولی باید بازم نظر بدی.
راستی، تو چرا هنوز تاپیک نزدی برای مسابقه؟! نگو که نمی خوای شرکت کنی...
سلام.
ایده جالبیه انتخاب قلعه به عنوان عنصر اصلی واقعا دستتو باز میکنه. من توصیه میکنم از قلعه های
فانتزی ایده بگیر و محیط و هم فانتزی بساز. مثلا اگه اینجارو یه محیط شاد میبینی از تم کارتونی با
محیط سرسبز و تپه های اطراف قلعه با راهی که از روی این تپه ها میگذره استفاده کن ، یا یه
محیط توهمی درست کن با قلعه ای توی ابرها با یه پلکان بی انتها ، یا قلعه آدمای افسرده
با رنگهای سرد و محیطی سوخته ، یا شایدم یه قلعه دیکتاتورها با ظاهری خشن و محیطی تیره.
خواستم بگم هم خیلی خوشم اومد هم دستت خیلی بازه .
ممنونم Navidmilan جان بابت عکسها. خودم هم یه سری پیدا کرده بودم، ولی یکی از اونهایی که فرستادی خیلی به دلم نشست (همونی که شرلوک گفت). از ایده هایی که گفتی، به نظرم قلعه ای توی آسمون با یه پلکان بی انتها بیشتر شبیه مجیدآنلاینه. درخت و تپه نمی بینم دور و برش. محیطش خشن نیست، ولی در چارچوبه... بازم ممنونم ازت. منتظرم تو هم کاراکترهای بانمکت رو به سرانجام برسونی، بری سر بقیه ش...
داستانش كه خيلي قشنگ بود
از ظاهرش كه بايد طنز جالبي باشه
من از داستاناي شولوغ پولوغ خيلي خوشم مياد
منتظر ادامه كار هستيم
مرسی :Mohsen: جان، امیدوارم زیاد بد نشه. راستی، تاپیک تو کو؟ بزنش دیگه آقا...
سمبولی بلیکمزی
احوال شما ؟
خیلی خوشم اومده تا اینجا
بی صبرانه منتظرم ببینم چی میشه آخرش
سلاااام... amin2001 گل. آقا شما چرا تاپیک نزدی برای مسابقه؟ بیا مثل پارسال شرکت کن دیگه.
خوشحالم که تا اینجا خوشت اومده. مرسی داداشی.
چه باحال !!! بسی کیف کردیم !! از این دوتا تیکش خیلی خوشم اومد !!
مدیر انجمن، تاپیک های مشکل دار رو تمیز می کنه و بن شده ها رو از قلعه پرت می کنه بیرون
این اسکیج اولیت رو هم دیدم دوست من !! البته ببخشید ها قلعه فانتزی نیست ! خیلی شبه این قلعه های قرون وسطایی شده ... مثلا قلعه ی دیزنی لند رو که عکسشو نوید جان گذاشت اگر نگاه کنی یه حالت فانتزی گونه داره
به هر حال خیلی خوشحال میشم کار قشنگتو ببینم
موفق باشی
ممنون gigamax جان. قلعه دیزنی لند یکی از چیزهاییه که معماریش واقعا جالبه. ولی مشکلم این بود که نمی خواستم سر برجهاش از این سقف های مخروطی بذارم. می خواستم شبیه بنایی باشه که هی بیشتر بالا می ره و ساخته می شه. ولی هنوز نتونستم خوب درش بیارم.
قبول دارم که اون خیلی فانتزی نشده. بازم یه کارهایی کردم که آپلود می کنم. نظرت رو راجع به اونم بگی ممنون می شم خیلی.
راجع به اینکه گفتی بیشتر شبیه قلعه های قرون وسطی شده، فکر کنم با شیشه ای شدنش مدرن بشه. ولی مطمئن نیستم.
راستی... شرکت نمی کنی؟ (من گیر دادم به همه)
سلام
اصلا خوب نیست.......... شوخی کردم
اما بهتر اول تصورت رو قوی کنی بدش بشین اسکیس بزنی منظورم در مورد موضوع
یه ساعت چشماتو ببند
موفق باشی
آقا من چند روز نشستم تصورش کردم، ولی باز خوب نشد. این دفعه سعی می کنم چشمهام رو بیشتر ببندم.
مرسی
چی شد؟
ما رو در جریان بذار که چه قلعه ای رو داری کار میکنی...
قلعه هایی که نوید زحمت کشید رو هر دو سری دومی از سمت راست رو من با یه کم تغییرات خوشم اومد ازشون...
خودت چیا پیدا کردی؟ عکس بذار ازشون اگر دوست داشتی...
یه قلعه دیگه توی راهه شرلوک جان. اوهوم، راجع به اون قلعه باهات کاملا موافقم.
به چشم... شما امر کنین.
آقا، شما هم مشغولیت هات رو ول کن، بیا توی مسابقه شرکت کن دیگه... بسی باعث افتخاره اگه بیای...