این سایت از چه سیستمی استفاده کرده

bahmand

New Member
باسلام
این سایت از چه سیستمی استفاده کرده اصلا سیستمه یانه برنامه نویسی یا ...دوستان کسی اگه میدونه بگه ممنون میشم
www.afdownload.com

VAHID216

مدیر بازنشسته
منبع رسمی وردپرس wp-persian.com هست و فقط از اونجا وردپرس رو دریافت کنید ( فقط برای هسته بقیه چیز ها منعی نداره)
موفق باشید

jeyson

Active Member
منبع رسمی وردپرس wp-persian.com هست و فقط از اونجا وردپرس رو دریافت کنید ( فقط برای هسته بقیه چیز ها منعی نداره)
موفق باشید

دوست عزیزم ، از سایتی که معرفی کردین کاملا آگاه هستم و وردپرسم رو از اونجا می گیرم!
اما لازم به ذکره سایتی که من هم معرفی کردم در حقیقت میاد وردپرس رو از سایت wp-persian.com دانلود و بعد در سایت خودشون برای دانلود آماده می کنه!! پس فرقی نداره! ضمن اینکه بعد از نصب رو هاست ، می تونید آپدیت کنید و باگ هاشو از بین ببرین :)

من فقط برای راحتی کار اون دوست عزیزم که گفته بود سیستم سایت www.afdownload.com چی هستش ، گفتم برن پرشین اسکریپت و از اونجا دانلود کنن چون قالب سایت ای اف دانلود هم گذاشتن! گفتم کار یه دفعه شه دیگه! :green:

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام
من قصد ایجاد ناراحتی نداشتم ولی همیشه این ابزار ها رو از طریق سایت اصلی دریافت کردن جنبه امنیتی بیشتری داره ! یه نکته خیلی ساده که بار ها چه توی مباحث ایران و چه خارجی بیان شده! نمی گم اون سایت خلافکاره فقط نکته امنیتیش مد نظرم هست.
موفق باشید

jeyson

Active Member
با سلام
من قصد ایجاد ناراحتی نداشتم ولی همیشه این ابزار ها رو از طریق سایت اصلی دریافت کردن جنبه امنیتی بیشتری داره ! یه نکته خیلی ساده که بار ها چه توی مباحث ایران و چه خارجی بیان شده! نمی گم اون سایت خلافکاره فقط نکته امنیتیش مد نظرم هست.
موفق باشید

من اصلا ناراحت نشدم دوست گلم! :wink:
اما می خواستم بدونین که اون سایت هم میاد از wp-presian.com دانلود می کنه!
یعنی فرقی نداره از کدوم دانلود کنید!
حتی read me داخل پک هم مال wp-presian.com هستش! :green:

jeyson

Active Member
از اینجا :
http://www.alborzdownload.com/wp-login.php

خودتون ببنید!
البته اینم بگم که p30 دانلود اومده یه ترفند زده و اونم اینه که فولدر وردپرسش رو یه جایی رو هاست زده یعنی روی روت نریخته!
یعد اومده با دستکاری htaccsess. برامون صفحه اول رو عوض کرده واسه همین ترفند بالا روش جواب نمی ده!
خوش باشین

ithelper

Member
ایول. مرسی. بعد الان اینکه login مشخصه ! دچار مشکل نمیشه کار؟ هک و از این چیزا؟ حتما که کار p30download امنیت بیشتری داره دیگه!!!نه؟
بازم ممنونم....​

jeyson

Active Member
ایول. مرسی. بعد الان اینکه login مشخصه ! دچار مشکل نمیشه کار؟ هک و از این چیزا؟ حتما که کار p30download امنیت بیشتری داره دیگه!!!نه؟
بازم ممنونم....​

بله! امنیت میره بالا! چون با این ترفندی که پی سی دانلود زده ، فولدری که وردپرس روش آپلود شده از دید پنهانه و دوتا مشکل برای هکر فراهم می کنه!
اول اینکه هکر باید بفهمه فولدر کجاست و اسمش چیه تا بتونه بهش نفوذ کنه که کار واقعا دشواریه!
دوم اینکه چون روش هک کردن سیستم ها مدیریت محتوا با هم فرق داره ، می شه گفت هکر نمی دونه از چه سیستمی داره استفاده می کنه! البته از ظاهرش کاملا پیداست که سیستم وردپرس هستش اما برای مثال عرض کردم!
موفق باشید دوست خوبم:wink:

ithelper

Member
آها ... خیلی ممنون jeyson عزیز... خیلی لطف کردی وقت گذاشتی جواب دادی... تنکس... پس من برم سراغ وردپرس:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا