، و یه خواهش کوچولو ،و اونم اینکه در مورد ورژن هم اگه راهنمائیم کنین خیلی ازتون ممنون میشم

در ضمن کرک نرم افزار در صفحه لینک که باز میشه نوشته locked و متاسفانه نمیشه دانلود کرد ، خلاصه به این وسیله از لطفی که کردین ازتون بینهایت ممنون و سپاسگذارم و اگه میشه لینکه دانلود نرم افزار که ارور نده و کرکش رو هم بزارین خیلی سپاسگذار میشمبا سلام وتشکر از دوست گرامی MazyarPivot عزیز
خیلی از لطفی که کردین ازتون ممنون و سپاسگذارم واقعا بزرگواری کردین بینهایت سپاس و تشکر
در ضمن لینک دانلود رو بعد از اینکه دانلود کردم بعد از اکسترکت کردن فایل در همه فایلهای نصب بعد از کلیک کردن برا نصب این پیغام خطارو میده مشاهده پیوست 97756در ضمن کرک نرم افزار در صفحه لینک که باز میشه نوشته locked و متاسفانه نمیشه دانلود کرد ، خلاصه به این وسیله از لطفی که کردین ازتون بینهایت ممنون و سپاسگذارم و اگه میشه لینکه دانلود نرم افزار که ارور نده و کرکش رو هم بزارین خیلی سپاسگذار میشم
باز هم از این همه بزرگواری که کردین نهایت تشکر را دارم
دوستان خدا رو خوش نمیاد یکی کمک کنه ، بدجوری در همین اول کار گیر کردم ، چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم چرا اینجوری ادا درمیاره ، موندم چیکار کنم ، خود نرم افزار که اینجوری ارور میده ، از دوستان لطفا راهنمائی کنین برا رفع این خطا چکار باید بکنم و چرا این خطا رو میده