این تصویر کدام نرم افزار است

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان گلم
راستش در آموزش سینما 4دی به این آموزش رسیدم که در فیلم در مورد نام این نرم افزار چیزی نمیگه ولی در عنوان گفته شده realflow، این شد که از شما دوستان راهنمائی بخوام که این تصویر نرم افزار realflow است یا نه ؟ اگه هست لطفا بگید ورژنش چنده ، و از کجا میتونم گیرش بیارم ؟

untitled.JPG باتشکر

این Real flow هست اما نمیشه گفت چه ورژنی ! امکان داره یوزرش محیطو دستکاری کرده باشه . ولی هر چی هست مال نسخه های قبل از 5 ه . یه سرچ بزن می تونی دانلود کنی -

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوست گرامی MazyarPivot عزیز
از اینکه لطف کرده و راهنمائی کردین خیلی ممنون و سپاسگذارم :rose:، و یه خواهش کوچولو ،و اونم اینکه در مورد ورژن هم اگه راهنمائیم کنین خیلی ازتون ممنون میشم
از دوستانیکه بلدن ! ، خواهشا لطف کرده و بنده رو راهنمایئ کنین که ورژن نرم افزار چیه ، و چجوری میتونم پیدا کنم این ورژن از نرمافزار رو ؟؟

باز هم ممنون وسپاسگذار

خواهش دوست عزیز ! می تونی اسم و آدرس اون آموزش رو بزاری ؟ از چه شرکتیه ؟ من نسخه های (3) (3.1.16) ( 5) (2012) این نرم افزار رو دارم . قطعا با یکی از اینا می تونی کار کنی و زیاد هم فک نکنم تفاوت داشته باشه من پهنای باند ندارم و گرنه آپش می کردم . حجمی هم نداره 170 مگ یا یه چیزی تو همین مایه ها !

این نسخه 3.1.16 هستش با پلاگین برای برنامه های max - maya - lightwave - softimage - cinema 4D . تو هر پست فقط می تونم 5 تاشو بزارم . مشکل اینترنت دارم و گرنه فایل ها رو حجیم تر پارت می کردم. تو پست های بعدی می تونی بقیه شو دان کنی .

پیوست ها

• Nextlimit Realflow 3.1.16.part01.rar
    976.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part02.rar
    976.6 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part03.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part04.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part05.rar
---------------------

پیوست ها

• Nextlimit Realflow 3.1.16.part06.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part07.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part08.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part09.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part10.rar

rrss

Active Member
دستت درست ، شرمنده ام کردی ، نمیدونم چجوری ازتون تشکر کنم ، خیییلییی ممنون و سپاسگذارم
ضمنا یادم رفت بگم که نرم افزار رو چجوری باید نصب کنم آیا باید به صورت پلاگین در پوشه پلاگینهای سینما فوردی نصب شه یا نه مستقلا فایل نصبش ، بعد از نصب مثل بقیه نرم افزارها شورتکات برای اجرا کردنش در دسکتاپ یا منوی استارت داره؟؟؟ و این ورژن از پلاگین با کدام ورژن سینما فوردی سازگاره لطفا بنده رو راهنمائی کنین ممنون میشم
باز هم از لطفتون بینهایت متشکر و سپاسگذارم:rose:

آخرین ویرایش:
اختیار دارید - کرک همراشه - کلا" 30 mb

پیوست ها

• Nextlimit Realflow 3.1.16.part11.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part12.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part13.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part14.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part15.rar
    976.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:
-----------------

پیوست ها

• Nextlimit Realflow 3.1.16.part16.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part17.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part18.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part19.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part20.rar
    976.6 کیلوبایت · بازدیدها: 4
--------------------

پیوست ها

• Nextlimit Realflow 3.1.16.part21.rar
    976.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part22.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part23.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part24.rar
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part25.rar
---------------

پیوست ها

• Nextlimit Realflow 3.1.16.part26.rar
    976.6 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part27.rar
    976.6 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part28.rar
    976.6 کیلوبایت · بازدیدها: 22
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part29.rar
    976.6 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • Nextlimit Realflow 3.1.16.part30.rar
    976.6 کیلوبایت · بازدیدها: 22
این آخریش بود - مشکلی اگه داشت بهم بگو - موفق باشی !

پیوست ها

• Nextlimit Realflow 3.1.16.part31.rar
    949.5 کیلوبایت · بازدیدها: 21

rrss

Active Member
دوست عزیز MazyarPivot گرامی خیلی ازت ممنون وسپاسگذارم خیلی لطف کردی:rose::oops:
ضمنا یه سوال برام پیش اومده و اونم اینکه بعد از رجیستر کردن و باز کردن نرم افزار هیچکدام از دکمه هایی که در بالای ویوپرت در عکس هست در مال من دیده نمیشه ، هر کاری کردم نتونسم پیداش کنم ، حال بخاطر این، هم از لطفیکه کردین ازتون سپاسگذارم، و هم از شما و دوستان درخواست میکنم که بنده رو راهنمایی کنند که چرا این گزینه ها نیستن و برای اینکه به آنها دسترسی پیدا کنم چکار باید بکنم

آخه در فیلم آموزشی طبق اونا درس میده ،و بنده ، هر کاری کردم نتونستم پیداشون کنم و کل کار در ابتدا متوقف شده و نمیدونم چیکار کنم لطفا بنده رو راهنمایی کنین که ایراد کارم کجاست ؟؟؟بد جور گیر کردم !!!
با تشکر

rrss

Active Member
مثلا در فیلم آموزشی در اول یه plane میسازه که بنده یه همچین گزینه ای پیدا نکردم و همچنین گزینه های دیگه که تصویرش رو پیوست میکنم

planee.jpg لطفا بنده رو راهنمائی کنین که چکار باید بکنم

حالا فهمیدم - به احتمال خیلی زیاد ( %97.5) ورژن 5 هستش . یه نگاه به این screenshot بنداز . بچسب به دانلود نسخه 5 . بگرد منم می گردم ببینم لینک دان رو پیدا می کنیم . منالان خونه نیستم دیروز بعد از آپ شدن رفتم مسافرت و متاسفانه به نسخه 5 دسترسی ندارم . ok ?

پیوست ها

• 2569652_1.jpg
    2569652_1.jpg
    116.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5

rrss

Active Member
با سلام وتشکر از دوست گرامی MazyarPivot عزیز
خیلی از لطفی که کردین ازتون ممنون و سپاسگذارم واقعا بزرگواری کردین بینهایت سپاس و تشکر:rose:
در ضمن لینک دانلود رو بعد از اینکه دانلود کردم بعد از اکسترکت کردن فایل در همه فایلهای نصب بعد از کلیک کردن برا نصب این پیغام خطارو میده error.JPGدر ضمن کرک نرم افزار در صفحه لینک که باز میشه نوشته locked و متاسفانه نمیشه دانلود کرد ، خلاصه به این وسیله از لطفی که کردین ازتون بینهایت ممنون و سپاسگذارم و اگه میشه لینکه دانلود نرم افزار که ارور نده و کرکش رو هم بزارین خیلی سپاسگذار میشم
باز هم از این همه بزرگواری که کردین نهایت تشکر را دارم

آخرین ویرایش:

rrss

Active Member
دوستان خدا رو خوش نمیاد یکی کمک کنه ، بدجوری در همین اول کار گیر کردم ، چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟:sad:

با سلام وتشکر از دوست گرامی MazyarPivot عزیز
خیلی از لطفی که کردین ازتون ممنون و سپاسگذارم واقعا بزرگواری کردین بینهایت سپاس و تشکر:rose:
در ضمن لینک دانلود رو بعد از اینکه دانلود کردم بعد از اکسترکت کردن فایل در همه فایلهای نصب بعد از کلیک کردن برا نصب این پیغام خطارو میده مشاهده پیوست 97756در ضمن کرک نرم افزار در صفحه لینک که باز میشه نوشته locked و متاسفانه نمیشه دانلود کرد ، خلاصه به این وسیله از لطفی که کردین ازتون بینهایت ممنون و سپاسگذارم و اگه میشه لینکه دانلود نرم افزار که ارور نده و کرکش رو هم بزارین خیلی سپاسگذار میشم
باز هم از این همه بزرگواری که کردین نهایت تشکر را دارم

خواهش می کنم دوست عزیز ! وظیفه است . خود نرم افزار رو دانلود کردی ؟ منظورم نسخه 5 شه ؟ اونو دانلود کن تا کرکش رو هم بجورم !

دوستان خدا رو خوش نمیاد یکی کمک کنه ، بدجوری در همین اول کار گیر کردم ، چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟؟

راست میگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه ! کسی اینجا نیست ؟ سلاااام لام لام ام . . . .

نه ! مثل اینکه واقعا متروکه است !

آخرین ویرایش:

rrss

Active Member
با سلام و تشکر از دوست گرامی MazyarPivot عزیز
دوست عزیز از همه لطفهای شما نهایت تشکر را دارم ، ضمنا لینک دانلود نرم افزار رو رفتم دانلود کردم از لینکی که گذاشته بودین ، و نمیدونم شاید از بدشانسی ، وقتی اکسترکتش کردم و خواستم نصبش کنم ارور و خطای زیر رو میده :ERROR.JPG نمیدونم چرا اینجوری ادا درمیاره ، موندم چیکار کنم ، خود نرم افزار که اینجوری ارور میده ، از دوستان لطفا راهنمائی کنین برا رفع این خطا چکار باید بکنم و چرا این خطا رو میده:sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا