سلام آقا یه حالی هم به ما بدین دعوت نامه رو هم واسه ما بفرستین مرسی. alcocino@yahoo.com
A alcocino New Member Mar 4, 2009 #981 سلام آقا یه حالی هم به ما بدین دعوت نامه رو هم واسه ما بفرستین مرسی. [email protected]
Lord.Hamed New Member Mar 13, 2009 #984 درود بر همه با توجه به درخواست های ذکر شده و عنوان تاپیک ، در صورت امکان از دوستانی که دعوت نامه پرشین گیگ را دارند ، خواستار هستم که یک دعوت نامه نیز برای اینجانب مرقوم بفرمایند . با دستان خود گره کوچکی از زندگی ما باز می فرمایید . هم اکنون نیازمند یاری دستتان هستیم . ( یکی از کاربران انجمن مجید آنلاین ) E-Mail : [email protected]
درود بر همه با توجه به درخواست های ذکر شده و عنوان تاپیک ، در صورت امکان از دوستانی که دعوت نامه پرشین گیگ را دارند ، خواستار هستم که یک دعوت نامه نیز برای اینجانب مرقوم بفرمایند . با دستان خود گره کوچکی از زندگی ما باز می فرمایید . هم اکنون نیازمند یاری دستتان هستیم . ( یکی از کاربران انجمن مجید آنلاین ) E-Mail : [email protected]
A Ahmadreza_b New Member Mar 23, 2009 #985 با سلام. درخواست یک دعوتنامه برای پرشین گیگ داشتم. [email protected] ممنون
H hrh_fourtyseven New Member Mar 28, 2009 #988 یه پرشین گیگ هم به این ایمیل بفرسید [email protected] با تشکر
M mostafa_0007 New Member Mar 31, 2009 #990 سلام اگه امکان داره یه دعوت نامه هم برای من بفرستید [email protected]
B boro_baba New Member Mar 31, 2009 #991 دوست عزيز اگه مقدور نيست واستون تاپيک رو closed کنيد چون بقيه که خودشن ميگيرن در ميرن اصلاً هم ديگه برنميگردن که يه کمک دستی باشن
دوست عزيز اگه مقدور نيست واستون تاپيک رو closed کنيد چون بقيه که خودشن ميگيرن در ميرن اصلاً هم ديگه برنميگردن که يه کمک دستی باشن
amiraya Member Apr 6, 2009 #993 مرزبان،میلاد و مصطفی ارسال نشد ، جاسم،بهرام و امیرعلی ارسال شدند. کسانی که برایشان ارسال نشد از قبل دعوتنامه دارند دیگه درخواست نکنند.
مرزبان،میلاد و مصطفی ارسال نشد ، جاسم،بهرام و امیرعلی ارسال شدند. کسانی که برایشان ارسال نشد از قبل دعوتنامه دارند دیگه درخواست نکنند.
H harem Member Apr 18, 2009 #998 سلام دوست عزیز اگه زحمتی نیس برای من هم بفرستید:razz: [email protected]
jangaleshab7770 Well-Known Member Apr 18, 2009 #1,000 با سلام. اگه مقدوره برا منم بفرستین ممنون یا علی [email protected]