sib2260@gmail.com لطفا بفرستید. ممنون
M mohammad_Sayedi New Member Sep 29, 2008 #947 درخواست دعوت نامه ---------------------------- ایمیل : [email protected] ----------------------------
درخواست دعوت نامه ---------------------------- ایمیل : [email protected] ----------------------------
S shahani New Member Oct 9, 2008 #949 من هم شديداً به اين دعوت نامه احتياج دارم [email protected] براي آپلود نرم افزار هاي خودم SoftWare
B beihagh New Member Oct 13, 2008 #950 سلام من تازه عضو شدم و دنبال دعوت نامه پرشین گیگ هستم اگه میشه واسه منم بفرستید. [email protected]
N nimadez New Member Oct 17, 2008 #952 سلام به همه دوستان، من عضو جدید هستم و خیلی وقته که دنبال این دعوتنامه می گردم، پس اگر میشه یکی هم برای ما بفرستید... [email protected] مرسی
سلام به همه دوستان، من عضو جدید هستم و خیلی وقته که دنبال این دعوتنامه می گردم، پس اگر میشه یکی هم برای ما بفرستید... [email protected] مرسی
E emily New Member Oct 18, 2008 #953 سلام به دوستان عزيز مي خواستم اگر براتون زحمتي نيست اين دعوتنامه رو براي من هم بفرستيد . [email protected]
سلام به دوستان عزيز مي خواستم اگر براتون زحمتي نيست اين دعوتنامه رو براي من هم بفرستيد . [email protected]
M mehdiBC Member Oct 19, 2008 #954 آقا كسي هست كه اين دعوتنامه را براي منم ارسال كنه؟ هر كس محبت كرد لطفا يه ندا بده تا ايميلما چك كنم ممنون [email protected]
آقا كسي هست كه اين دعوتنامه را براي منم ارسال كنه؟ هر كس محبت كرد لطفا يه ندا بده تا ايميلما چك كنم ممنون [email protected]
1farahani Member Nov 21, 2008 #957 به نام خدا راستش دوست عزیز من دعوتنامه نمی خواهم ولی یک چند روزی است که سایت پرشین گیگ هیچی بهم دعوتنامه نمی ده تا ارسال کنم. شما می دونید مشکل از کجاست؟ اگه می دونید راهنماییم کنید.
به نام خدا راستش دوست عزیز من دعوتنامه نمی خواهم ولی یک چند روزی است که سایت پرشین گیگ هیچی بهم دعوتنامه نمی ده تا ارسال کنم. شما می دونید مشکل از کجاست؟ اگه می دونید راهنماییم کنید.
V va_kings New Member Nov 26, 2008 #958 سلام دوستان من هم ممنون می شم دعوتنامه PersianGig برام بفرستید [email protected] با تشکر
B bashir935 New Member Dec 4, 2008 #959 درخواست اینوایت سلام خسته نباشی اگه میشه یه اینوایت هم برای من بفرستید ممنون میشم (یخورده عجله دارم) ایمیل من: [email protected]
درخواست اینوایت سلام خسته نباشی اگه میشه یه اینوایت هم برای من بفرستید ممنون میشم (یخورده عجله دارم) ایمیل من: [email protected]