ایمپورت کردن فایل بکآپ دیتابیس بیش از 2mb

karevan

Member
سلام
توی PhpMyadmin برای ایمپورت کردن بکآپ دیتا بیس محدودیت حجم وجود داره.
با توجه به این محدودیت، چطور میتونیم از بانک اطلاعاتی های بزرگمون بک آپ بگیریم و منتقلشون کنیم؟

alireza82

Well-Known Member
اگر به php.ini دسترسی داری میتونی این حجم و زمان اجرای اسکریپت رو بالا ببری اگر داری بگو تا بهت بگم چیکار کنی!

karevan

Member
ممنون از راهنماییتون
بله دسترسی دارم،
اما راه دیگه ایی وجود نداره؟
همه که به php.ini دسترسی ندارن!

P.H.P

Member
چرا از load data استفاده نمیکنی؟

کد:
Information:
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/load-data.html

کد:
LOAD DATA [LOW_PRIORITY | CONCURRENT] [LOCAL] INFILE 'file_name'
    [REPLACE | IGNORE]
    INTO TABLE tbl_name
    [CHARACTER SET charset_name]
    [{FIELDS | COLUMNS}
        [TERMINATED BY 'string']
        [[OPTIONALLY] ENCLOSED BY 'char']
        [ESCAPED BY 'char']
    ]
    [LINES
        [STARTING BY 'string']
        [TERMINATED BY 'string']
    ]
    [IGNORE number LINES]
    [(col_name_or_user_var,...)]
    [SET col_name = expr,...]

karevan

Member
ممنون، میشه یه توضیح کوچولو هم بدید؟
باید بانک اطلاعاتی رو بصورت .sql خروجی بگیرم یا همون gz ؟

Cyletech

Member
نه جناب karevan،
من فکر کنم دوستان فکر کردن که شما مثلا سرور دارید و میخواید مقدار رو برای آپلود دیتابیس بیشتر کنید. تا اونجا که من متوجه شدم جوابتون رو میدم:

از قبل این تنظیمات به سیستم داده شده که به مقدار اون هاستی و پهنای باندی که داری یک مقدار تعیین میشه واسه آپلود SQL.

اما بهترین راه همون php.ini هست که دوست عزیزمون alireza82 بهتون گفتند.

---

این هم جواب سوالی که گفتین .gz ذخیره کنم یا .sql : این اصلا ربطی به سوال اولیتون نداره و فقط برای اینکه حجم اون فایل sql بیاد پایین .zip یا .gzip و ... میشه!

P.H.P

Member
این معمولا برای یک table استفاده میشه

اگه یک table حجم بالایی داره insert ها رو بگیر و بعد از طریق load data وارد کن

لینکی که گذاشتم رو نگا بندازید اطلاعات کاملتری دریافت میکنید

karevan

Member
من سرور دارم و محدودیت آپلود دیتابیس 2 مگابایته میخواستم این اندازه رو افزایش بدم.
و در کل سایت هایی مثل مجید آنلاین با دیتابیس حجیم چطور بکاپ میگیرند و اونرو چطور جابجا میکنند؟!

Cyletech

Member
مشکل 2 مگابایتش بهترین راه همون راهی هست که دوست عزیزم P.H.P گفتند ولی اون راهی هم که alireza82 گفتند هم آسون تره و هم خوبه! اما واقعا اگه بخواین حرفه ای کار کنید بهتر هست از راهی که P.H.P جان معرفی کردند عمل کنید.
---
بکاپ گیری که دو روش بیشتر نداره اما جدا خیلی سخته همچین فایل حجیمی رو هفتگی بخوان دانلود کنن!. متاسفانه دلیل قانع کننده ای واسه این یکی سوالتون ندارم. خودمم منتظر می مونم ببینم دوستان چی میگن :rose:

alireza82

Well-Known Member
سلام شما در مورد بک آپ گیری مشکلی ندارید چون اون محدودیت سایز مربوط به آپلود هست که اجازه نمیده فایل ای بیش از 2 مگابایت روی سرور آپلود شه که خوب مربوط به همه فایل های آپلودی از طریق php هست نه فقط دیتابیس.
برای افزایش سایز فایل آپلودی میتونید upload_max_filesize متغیر رو تغییر بدید تا به اندازه مورد نظرتون برسه اما برای راحت تر شدن کار max_execution_time متغییر رو مقدار بیشتری بدید تا مدت زمان اجرای اسکریپت هم بیشتر بشه در غیر این صورت هر 45 ثانیه اجرا متوقف شده و phpmyadmin میگه باید فایل رو مجدد بهم بدی تا بقیه مراحل رو انجام بدم.
اما در مورد راه های دیگه یه راه هم استفاده از برنامه های مدیریتی هست مثل navicat8 for mysql که خودم ازش استفاده میکنم و خیلی خیلی برنامه جالبی هست. این برنامه خودش برات بعد از کانکت شدن به سرور هر کار بخوای میکنه:D
این راه هایی هست که من استفاده میکنم حالا اگر دوستان راه بهتری دارند بگن استفاده کنیم. موفق باشید

karevan

Member
سلام شما در مورد بک آپ گیری مشکلی ندارید چون اون محدودیت سایز مربوط به آپلود هست که اجازه نمیده فایل ای بیش از 2 مگابایت روی سرور آپلود شه که خوب مربوط به همه فایل های آپلودی از طریق php هست نه فقط دیتابیس.
!I Know

برای افزایش سایز فایل آپلودی میتونید upload_max_filesize متغیر رو تغییر بدید تا به اندازه مورد نظرتون برسه اما برای راحت تر شدن کار max_execution_time متغییر رو مقدار بیشتری بدید تا مدت زمان اجرای اسکریپت هم بیشتر بشه در غیر این صورت هر 45 ثانیه اجرا متوقف شده و phpmyadmin میگه باید فایل رو مجدد بهم بدی تا بقیه مراحل رو انجام بدم.
اما در مورد راه های دیگه یه راه هم استفاده از برنامه های مدیریتی هست مثل navicat8 for mysql که خودم ازش استفاده میکنم و خیلی خیلی برنامه جالبی هست. این برنامه خودش برات بعد از کانکت شدن به سرور هر کار بخوای میکنه:D
این راه هایی هست که من استفاده میکنم حالا اگر دوستان راه بهتری دارند بگن استفاده کنیم. موفق باشید

ممنون از راهنماییتون.
من تازه سرور گرفتم و اطلاعاتم درمورد سرور کمه!
وقتی از طریق ssh به سرور وصل میشم سطح دسترسی محدوده و نمیتونم php.ini رو باز کنم!
چطور میتونم سطح دسترسی رو تغییر بدم؟

یه پسورد هم دارم به عنوان پسورد رووت، چطور میتونم به عنوان روت یوزر لاگین کنم؟
نرم افزار خاصی چیزی؟!
... باز هم مممنون

Webber

Well-Known Member
سلام
من دقیقا تست نکردم تا به حال ولی اگر نوع فایل sql باشه،نمیشه اون رو تقسیم کرد و چند بار آپلود کرد؟

P.H.P

Member
سلام
من دقیقا تست نکردم تا به حال ولی اگر نوع فایل sql باشه،نمیشه اون رو تقسیم کرد و چند بار آپلود کرد؟

بله به این شکل هم جواب میده

میتونی کار بهتری هم کنی

یه installer درست کنی به شکل معمولی که import کنه

alireza82

Well-Known Member
!I Know

یه پسورد هم دارم به عنوان پسورد رووت، چطور میتونم به عنوان روت یوزر لاگین کنم؟

با همون یوزر ssh لوگین کن بعد دستور su - رو بنویس ازت کلمه عبور root رو میخواد وقتی وارد کردی به همه جا دسترسی داری .

جدیدترین ارسال ها

بالا