ایجاد انعکاس برای آبجکتهای المنت تری دی

massomeh1

Member

سلام می خواستم بدونم اگر مثلا یک لوگو را با المنت تری دی سه بعدی کردم و می خوام در افترافکت روی سطح زیرین انعکاس داشته باشه مثل حالت آینه ایی چطوری باید اینکار رو انجام بدم ؟ البته من تاحالا برای انعکاس از reflec ویدئوکوپایلت
استفاده می کردم و تقریبا خوبه راضی بودم اما الان وقتی از این پلاگین برای رفلکت لوگوی سه بعدی استفاده می کنم موقع زوم این یا زوم اوت دوربین انعکاس از آبجکت دور و یا اینقدر نزدیک میشه که آبجکت رو قطع می کنه ؟ یعنی در این مورد خاص به آبجکت مچ و قفل نمیشه که همراه حرکت دوربین تعییر مکان نده !!!!!!!!!!!!!! نمی دونم ایرادش چیه میشه راهنمایی کنید. باتشکر لطفا تصویر زیر که مشکل رفلکت لوگو در زیر مشخص است را ببینید.درحالت حرکت دوربین به جلو این اتفاق می افته و اگر حرکت به عقب باشه رفلکت اینقدر دور میشه که اصلا از کادر خارج میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:-?
مشاهده پیوست 89288

شما بايد اول رفلكت كنين بعدش بياين دوربين رو بهش اضافه كنين
مسلما اگه اول دوربين رو بهش اضافه كنين وبعد بيايي بهشو رفلكت كنين تنظيمات دوربين گمان نميكنم ثابت باشه ، وبايد از قبل رفلكت كنين وبعد دوربين رو بهش اضافه كنين
حالا باز بايد زياد باهاش بازي كرد تا بهتر پيش بريم

massomeh1

Member

شا عکسی که پیوست کرم دیدید الان دوباره امتحان کردم و رفلکت رو قبل از دوربین به متن اعمال کردم باز هم بعد از قرار دادن دوربین درموقع زوم همین مشکل دیده میشه. نمی دونم باید چکار کنم یکی از دوستان میگه چون المنت تری دی قابلیت انعکاس نداره باید یک کپی از خودش رو بچرخونی در زیر روی کف قرار دهی البته اینکار رو کردم خوب نشد مگه اینکه از خود لوگو تصویر دوبعدی اونو همرنگ با سه بعدی کردم و قرار دهم که این خوب اگه قرار باشه تعداد زیادی از این لوگوها در صحنه باشه یک مقدار کار وقت گیر و سخت میشه.
دوستان راه آسونتری نیست برای انعکاس ؟ مثلا من شنیدم در افترافکت سی اس 6 قابلیت هست که میشه یک سالید برای کف قرار داد و بعد کاری کرد که هر آبجکتی روی اون قرار می گیره تصویرشو روی خودش منعکس کنه مثل آیینه آیا میشه ؟ میشه خواهش کنم در این باره توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟؟
و آیا اگر چنین قابلیتی نداره پس لااقل یک پلاگین بهتر و حرفه ایی تری برای سی اس 6 معرفی کنید که مکمل المنت تری دی بشه برای ایجاد انعکاس البته به غیر از vc reflect ویدئوکوپایلت که در این مورد جواب نداد.

massomeh1

Member
Comp 1_00000.jpg

دستور انعکاس بوسیه یک کپی رو انجام دادم بازهم همون مشکل بالا هست. واقعا هیچ راهی برای انعکاس در سه بعدی در افترافکت نیست .اسکریپتی - پلاگینی راهی چاره ای ؟؟؟ پس این المنت تری دی بدون انعکاس لطفی نداره به چه درد می خوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی هست مشکلم رو حل کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کارم معطل این مسئله شده ؟

آخرین ویرایش:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من تست نکردم ولی این راه امتحان کن زیر متن خودتون توی پلاگین المنت یک سطح ایجاد کنید بعد یک متریال مثل طلا بهش بدید ببینید میشه

massomeh1

Member
من تست نکردم ولی این راه امتحان کن زیر متن خودتون توی پلاگین المنت یک سطح ایجاد کنید بعد یک متریال مثل طلا بهش بدید ببینید میشه

این کار رو کردم اما نشد چون با پلن فقط میشه سایه ایجاد کرد. نه رفلکت ؟
پس یعنی هیچ راهی پیدا نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

massomeh1

Member
سلام خداکنه مشکلم با این حل بشه و دعا به جونت کنم اما میشه خواهش کنم بگی چطوری نصبش کنم چون فایل exe نیست !!!!!! کرک نمی خواد دائمی هست ؟؟؟؟؟
و چطوری ازش استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

massomeh1

Member
سلام خداکنه مشکلم با این حل بشه و دعا به جونت کنم اما میشه خواهش کنم بگی چطوری نصبش کنم چون فایل exe نیست !!!!!! کرک نمی خواد دائمی هست ؟؟؟؟؟
و چطوری ازش استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

massomeh1

Member
Comp 1_00002.jpg
l
من این فایل سکریپ elementary رو داخل پوشه اسکریپ های افترافکت سی اس 6 کپی کردم و بعد در افتر منوی فایل گزینه ران اسکریپ بعد انتخاب المنت تاری اما این ارور رو داد که در تصویر می بینید یعنی چه ؟ مشکل کجاست ؟؟؟

massomeh1

Member
باید بریزیش تو آدرس زیر

Support Files\Scripts\ScriptUI Panels

بعد از منوی windows قابل دسترسی هست

ممنون اما می خواستم خواهش کنم حالا که تا اینجا لطف کردی زحمت بکش طرز استفاده از اون پنل و ایجاد انعکاس برای آبجکت تری دی شده بوسیله المنت تری دی رو برام توضیح بده البته اگر با عکس مرحله مرحله باشه بهتره من سعی کردم خودم انجام بدم نشد.خیلی معذرت می خوام که مزاحمت شدم ولی دونستنش خیلی برام ضروریه .باتشکر

massomeh1

Member
باید بریزیش تو آدرس زیر

Support Files\Scripts\ScriptUI Panels

بعد از منوی windows قابل دسترسی هست

ممنون اما می خواستم خواهش کنم حالا که تا اینجا لطف کردی زحمت بکش طرز استفاده از اون پنل و ایجاد انعکاس برای آبجکت تری دی شده بوسیله المنت تری دی رو برام توضیح بده البته اگر با عکس مرحله مرحله باشه بهتره من سعی کردم خودم انجام بدم نشد.ویدئوی آموزشی داخل سایت خودش هم فیلتره و من نتونستم ببینم خیلی معذرت می خوام که مزاحمت شدم ولی دونستنش خیلی برام ضروریه .باتشکر

آخرین ویرایش:

shirani

ببین این پرژه میتونه کمکی بکنه

پیوست ها

• iman.rar
    18.4 کیلوبایت · بازدیدها: 12

massomeh1

Member
ببین این پرژه میتونه کمکی بکنه
Comp 1_00001.jpg

این پروژه دقیقا همون مشکلی که من گفتم رو داره شما زوم این و زوم اوت با دوربین انجام بده وقتی آبجکت با زوم اوت دور میشه رفلکت یا انعکاسش از کادر خارج میشه و دیده نمیشه درصورتیکه مانند حالت دوبعدی یا سه بعدی پیش فرض افترافکت بدون المنت تری دی باید انعکاس به آبجکت وصل باشه و حرکتش تابع اون باشه.یا قفلو مچ باشند .
درضمن باعرض معذرت اگه جسارت نباشه لایه ایی که به اون المنت تری دی نسبت داده ایی نباید تری دی کنی چون خود لایه تری دی هست واگر تری دی کنی آیکن بغل پلاگین المنت زرد میشه با علامت تعجب و از همه مهمتر خصوصیت تری دی آبجکت از بین می ره اینو وقتی می بینی که با ابزار دوربین صحنه را می چرخونی 180 درجه و آبجکت رو از بغل بصورت عمودی نگاه می کنی هیچ بعد و حجمی نمی بینی یعنی دوبعدی شده و خاصیت سه بعدی رو از دست داده من هم اول این مشکل رو داشتم بعد متوجه شدم که مثل شما اشتباه کردم نباید لایه رو تری دی کنم.ببخشیدااااا
می دونم شما استادی اما این پلاگین جدید و بالاخره این اشتباهها پیش می آد تا مسلط بشیم. باتشکر

آخرین ویرایش:

shirani

کلاً هنوز با این پلاگین کار نکردم چون خیلی مشکل داره بیشتر توی مکس کار میکنم

ولی خوب طبیعی شما نباید از رفلکت انتظار داشته باشی توی همه شرایط یکجور باشه برای مثال توی سینی چایی از هر طرف رفلکت اون استکان ها به یک صورت دیده میشه همیشه ثابت نیست

massomeh1

Member

بله عرض کردم شما خودت استادی .اما شما میشه یکم توضیح بدی چطوری بین صحنه ای که در برنامه سه بعدی مثل تری دی مکس ساخته ایی با افتر تعامل ایجاد می کنی یعنی اگر ما صحنه و حرکت دوربین مکس و نورپردازی همه رو بخواهیم عینا منتقل کنیم در افترافکت بعد مواردی رو در افتر به اون اضافه کنیم امکانپذیره ؟ یا حرکت دوربین و نور و صحنه کلا بهم می خوره و کار سخت میشه ؟ میشه راهنمایی کنید.یا مثلا من لوگوهای سه بعدی رو با انعکاس و نورپردازی در برنامه تری دی بسازم بعد به همون شکل بیارم تو افتر سی اس 6 و از دوربین افترافکت برای حرکت در صحنه بین آبجکتها استفاده کنم و آبجکتها رو در افترافکت در صحنه بپینم یعنی ایجاد ترکیبندی صحنه و ایجاد دوربین در افتر صورت بگیره میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
Comp 1_00002.jpg

آقا شهریار معذرت می خوام این اروری هست که وقتی لایه آبجکت المنت تری دی در انتخاب هست روی دکمه رفلکت کلیک می کنم می آد دکمه های دیگر رو امتحان کردم از رفلکت خبری نشد. میشه لطف کنی توضیح بدی از این پنل چطوری باید استفاده کنم که به هدفم برسم؟؟؟؟؟؟؟

massomeh1

Member
کلاً هنوز با این پلاگین کار نکردم چون خیلی مشکل داره بیشتر توی مکس کار میکنم

ولی خوب طبیعی شما نباید از رفلکت انتظار داشته باشی توی همه شرایط یکجور باشه برای مثال توی سینی چایی از هر طرف رفلکت اون استکان ها به یک صورت دیده میشه همیشه ثابت نیست

بله عرض کردم شما خودت استادی .اما شما میشه یکم توضیح بدی چطوری بین صحنه ای که در برنامه سه بعدی مثل تری دی مکس ساخته ایی با افتر تعامل ایجاد می کنی یعنی اگر ما صحنه و حرکت دوربین مکس و نورپردازی همه رو بخواهیم عینا منتقل کنیم در افترافکت بعد مواردی رو در افتر به اون اضافه کنیم امکانپذیره ؟ یا حرکت دوربین و نور و صحنه کلا بهم می خوره و کار سخت میشه ؟ میشه راهنمایی کنید.یا مثلا من لوگوهای سه بعدی رو با انعکاس و نورپردازی در برنامه تری دی بسازم بعد به همون شکل بیارم تو افتر سی اس 6 و از دوربین افترافکت برای حرکت در صحنه بین آبجکتها استفاده کنم و آبجکتها رو در افترافکت در صحنه بپینم یعنی ایجاد ترکیبندی صحنه و ایجاد دوربین در افتر صورت بگیره میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shirani

اسون ترین روش رندر کردن توی محیط سه بعدی که همه کارهارا اونجا انجام بدی و ... روش کلاسیک و قدیمی

روش های دیگه هم از پلاگین های مختلف مثل max2ae و یا اسکریپت های موجود که میاد اطلاعات دوربین را انتقال میده و ...

یک روش دیگه هم جدید اضافه شده به مکس نمیدونم مایا هم داره این را یا نه روش ساخت داینامیک لینک بین افتر افکتز و 3D max 2013

بالا