اينترنت Adsl با سرعت 256 ، ماهيانه 10000 تومان؟؟؟

moderntalk

New Member
ببخشید میشه یه شرکت تو مشهد که adsl با سرعت خوب اراعه میده و فیلترینگش هم زیاد شدید نیست معرفی کنید؟؟:-?
فیلترینگ برام خیلی مهم هست.(که نداشته باشه).قیمتش رو هم لطفآ بذارید.

Ocarina

Member
من که خودم از صبا نت استفاده میکنم...فکر میکنم تو مشهد سرعتش از همه بهتره
اما مشکل محدودیت داره... یعنی تو سرویس 64 برای سه ماه 21 هزارتومن میگیره! اما 5 گیگ محدودیت داری
اگه خیلی احل دانلود هستی خوب نیست

اگه با محدودیت مشکل داری از گلد نت بگیر محدودیت نداره ، اما سرعتش کمتره و قیمتش هم بالاتر...

درضمن مرکز تلفن شما کجاست؟

moderntalk

New Member
من شهرک نیروهوایی هستم.و پیش شمارم هم 88 هست.البته باید بگم که من adsl رو بیشتر به خاطر دانلود میخوام.

New World

Member
سلام
آقا من تو يه تاپيك ديگه هم گفتم اينجام ميگم يه adsl ميخوام گويا همين صبا خوبه البته به گفته ي خوداتون مخصوصا اكاريناي عزيز ولي خب جاي ما رو ساپورت نميكنه من مشهدم خيام شمالي هدايت غربي 753
حالا اگه يكي يه isp خوب معرفي كنه كه ما رو هم ساپورت كنه تشكر فراوان ميشه.

Ocarina

Member
سلام
آقا من تو يه تاپيك ديگه هم گفتم اينجام ميگم يه adsl ميخوام گويا همين صبا خوبه البته به گفته ي خوداتون مخصوصا اكاريناي عزيز ولي خب جاي ما رو ساپورت نميكنه من مشهدم خيام شمالي هدايت غربي 753
حالا اگه يكي يه isp خوب معرفي كنه كه ما رو هم ساپورت كنه تشكر فراوان ميشه.

فکر میکنم ساپورت کنه ، صبا نت تقریباً کل مشهد زیر پوشش داره... زنگ زدی بهشون؟

اگه اون نشد فکر میکنم گلد نت خوب باشه...گلد نت محدودیت دانلود نداره ، اما صبا نت داره اونم در حد شدید (5گیگ برای 3 ماه)

New World

Member
آره زنگ زدم. البته به سابين.
برناپارس نماينده همون صبانته. البته ثبت نام آنلاين داره كه صفحه ثبت نامش ارورميده! فك ميكني اين خوب باشه ؟
راجع به گلدنت خودش كه نوشته محدوديت داره كه. بعد به من بگو سرعت حداقل اينا چقدره. منظورم صبا . گلده
ممنون

Ocarina

Member
صبانت 4-5 تا نماینده تو مشهد داره که معروف تریناش پوینده الکترونیک و سابین هستن ، من خودم از سابین گرفتم. کیفیتاشون هم همه یکین چون در واقع اینا دارن برای صبا نت میفروشن و تاثیری تو کیفیت ندارن ، فقط اینا رو باید از نظر پشتیبانی در نظر بگیری

در مورد گلد نت تا حالا تجربه استفادش رو نداشتم ، اما خوب تقریباً میدونم که کیفیت کارشون چیه...
اون مجدودیت دانلودی که گلد نت میگه خالی بندی هست ، نداره! هرچی میخوای دانلود کن...
سرعتش هم معمولاً بین 10-12 هست.

درواقع این دوتا به دو دلیل معروف هستن :
گلد نت : نداشتن محدودیت دانلود
صبا نت : سرعت بسیار خوب (30-40 من خودم دارم) ، اما محدودیت دانلود شدید

صبا نت من سرویس 64 شون که 5 گیگ محدودیت داره و 3 ماهه است رو طی یک ماه و نیم (مصرف مداوم) تموم میکنم!

البته شرکتهای دیگه ای هم مثل ارتباط ، ایزی تو کال ، کی سی جی و غیره هم هستن که تو کار خدمات Adsl هستند ، من زیاد اطلاعی ندارم ازشون.

New World

Member
صبانت 4-5 تا نماینده تو مشهد داره که معروف تریناش پوینده الکترونیک و سابین هستن ، من خودم از سابین گرفتم. کیفیتاشون هم همه یکین چون در واقع اینا دارن برای صبا نت میفروشن و تاثیری تو کیفیت ندارن ، فقط اینا رو باید از نظر پشتیبانی در نظر بگیری

در مورد گلد نت تا حالا تجربه استفادش رو نداشتم ، اما خوب تقریباً میدونم که کیفیت کارشون چیه...
اون مجدودیت دانلودی که گلد نت میگه خالی بندی هست ، نداره! هرچی میخوای دانلود کن...
سرعتش هم معمولاً بین 10-12 هست.

درواقع این دوتا به دو دلیل معروف هستن :
گلد نت : نداشتن محدودیت دانلود
صبا نت : سرعت بسیار خوب (30-40 من خودم دارم) ، اما محدودیت دانلود شدید

صبا نت من سرویس 64 شون که 5 گیگ محدودیت داره و 3 ماهه است رو طی یک ماه و نیم (مصرف مداوم) تموم میکنم!

البته شرکتهای دیگه ای هم مثل ارتباط ، ایزی تو کال ، کی سی جی و غیره هم هستن که تو کار خدمات Adsl هستند ، من زیاد اطلاعی ندارم ازشون.
ممنون
پس به نظرت همون گلد نت بگيرم بهتره چون شنيدم از لحاظ پشتيباني عاليه يا مهمتر سرعته. البته شنيدم اين صبا هم مشكلاتي داره. من سابلين زنگ زدم گفت كه تا 2 هفته ديگه سرعتا برميگرده. ضمن اينكه تا ماه ديگه هم گفت شماره ما هم ساپورت ميشه. صبر كنم يا از برنا بگيرم يا از گلد ؟

New World

Member
ضمنا شباش چجوره اين صبا؟ ميگن يه ساعت به يه ساعت قطع ميشه. سرعتش اونوقت چقدره ؟ هر گيگ اضافي رو چقد ميگيره ؟ ببخشيد انقد سوال ميكنم. ممنون از وقتي كه ميذاري.

nscomshop

New Member
کل همیشه یک مشکلی است یکی سرعت بالا می دهد بعد سرعت را می آورد پایین می گوید خوب کردم یکی سرعت را پایین می دهد ولی DC ندارد کدام خوب است

مرکز تخصصی بارکد ، لیبل پرینتر ، فیش زن ، صدور قبض و رسید پرینتر ، تجهیزات جمع آوری اطلاعات ، وب کیوسک ، نوبت ده ، صندوقهای فروشگاهی ، صندوق خرید و فروش , pos , point of sale , ithaca , sewoo , opticon , datalogic , samsung , beiyang , sato , zebra , zebex , symbol , metrologic , handheld , citizen , bixolon , tsc , star , brother , tysso , cab , birch , labau , snbc , twincom , www.barcodeshop.ir

New World

Member
کل همیشه یک مشکلی است یکی سرعت بالا می دهد بعد سرعت را می آورد پایین می گوید خوب کردم یکی سرعت را پایین می دهد ولی DC ندارد کدام خوب است

مرکز تخصصی بارکد ، لیبل پرینتر ، فیش زن ، صدور قبض و رسید پرینتر ، تجهیزات جمع آوری اطلاعات ، وب کیوسک ، نوبت ده ، صندوقهای فروشگاهی ، صندوق خرید و فروش , pos , point of sale , ithaca , sewoo , opticon , datalogic , samsung , beiyang , sato , zebra , zebex , symbol , metrologic , handheld , citizen , bixolon , tsc , star , brother , tysso , cab , birch , labau , snbc , twincom , www.barcodeshop.ir
شما دوست عزيز ميخواي تبليغ كني يا سوال ؟

mehdinasiri

پارس لند گروپ
شرکت داتک تنها شرکتی هست که همه سرویس هاش نا محدود هست و قیمت هاش مناسب هست
مثلا 512kb رو داتک میده 50900 تومن، اما پارس آنلاین میده 250000 تومن

yeganeh2

New Member
آقا هيچ كس از صبا چيزي نگيره كه پدر درمياره
بلاهايي كه سر من آورد:
1-ماه اول راه به راه اينترنت قطع ميشد اونم روزاي پنج شنبه كه يكم وقت داشتم برم تو اينترنت كه فرداشم تعطيل بود و كاري نميشد كرد. به پشتيباني شبانه روزيشم كه زنگ ميزدم يا بر نميداشتند با جواب سربالا ميدادند.
2-تعدا روزهايي كه اينترنتم قطع شد رو بزور بهم برگدوندند.
3-در كل دو ماه 24 روز اينترنتم قطع بود.
4- در ايام عيد دستم رو تو حنا گذاشتند و اينترنتم قطع بود و كسي نبود كه جواب بده. حتي پشتيباني 24 ساعته اون هم كار نميكرد.
5-هنوز 350 مگ ماه اول رو كه مصرف نكرده بودم و اينترنتم قطع بود رو بهم ندادند.
آقا خلاصه پدر مارو دراوردند
البته خوبيش اينبود كه سرعت دانلود اون به 56 ميرسيد حتي شبانه كه از 3 تا 7 رايگانه نيز به 56 كيلو ميرسه.

آخرین ویرایش:

yeganeh2

New Member
آقا يه نفر گفت كه داتك 64 داره و سرعت دانلودش به 25كيلو ميرسه
آيا واقعت داره؟
اگه واقعيت دراه من قبلا از دايل آپ اون راضي بودم
اگه خدمات خوبي داره برم با اين شركت قرارداد ببندم و يه 64 بگيرم
با تشكر

egcom

Member
آقا هيچ كس از صبا چيزي نگيره كه پدر درمياره
بلاهايي كه سر من آورد:
1-ماه اول راه به راه اينترنت قطع ميشد اونم روزاي پنج شنبه كه يكم وقت داشتم برم تو اينترنت كه فرداشم تعطيل بود و كاري نميشد كرد. به پشتيباني شبانه روزيشم كه زنگ ميزدم يا بر نميداشتند با جواب سربالا ميدادند.
2-تعدا روزهايي كه اينترنتم قطع شد رو بزور بهم برگدوندند.
3-در كل دو ماه 24 روز اينترنتم قطع بود.
4- در ايام عيد دستم رو تو حنا گذاشتند و اينترنتم قطع بود و كسي نبود كه جواب بده. حتي پشتيباني 24 ساعته اون هم كار نميكرد.
5-هنوز 350 مگ ماه اول رو كه مصرف نكرده بودم و اينترنتم قطع بود رو بهم ندادند.
آقا خلاصه پدر مارو دراوردند
البته خوبيش اينبود كه سرعت دانلود اون به 56 ميرسيد حتي شبانه كه از 3 تا 7 رايگانه نيز به 56 كيلو ميرسه.

اگر منظورتون قطعی در ساعات رایگانه ( 3 نصفه شب تا 7 صبح ) که اونو خودشون قطع میکنن تا ملت هی نرن دانلود کنن و با اینکار ترافیک شبکه یکم کم میشه . اما در حالات معمولی برای من هیچ وقت قطع نشده .

egcom

Member
ضمنا شباش چجوره اين صبا؟ ميگن يه ساعت به يه ساعت قطع ميشه. سرعتش اونوقت چقدره ؟ هر گيگ اضافي رو چقد ميگيره ؟ ببخشيد انقد سوال ميكنم. ممنون از وقتي كه ميذاري.

آره شبا هر یک ساعت قطع میکنن . سرعتش اولش ( یعنی ساعت سه ) واسه دانلود حدودا 10 kb هست اما نزدیکای صبح به 50 هم میرسه . فکر نمیکنم پهنای باند رو جدا بفروشه یعنی من خودم الان 64 سه ماه دارم 20 هزار که 5 گیگ محدودیت داره اگر این 5 گیگ تمام بشه باید دوباره بخرم. اگر محدودیت نمیخوای آفتاب تو مشهد خوبه اما قیمتاش هم طبیعتا زیاده یه سر به سایتش بزن : www.aftab.ws

hadikazemi

New Member
من مي خوام adsl از ساتل بگيرم .. 25000 تومان پول نصب ميگيره !! نميشه خودم نصب كنم ؟ از كسايي كه adsl دارن پرسيدم گفتن منظور از نصب يه سري تنظيم هست كه خودت هم مي توني انجام بدي !! راست ميگن ؟
اصلا اين شركتا مخصوصا شاتل قبول ميكنه كه خودم نصب كنم ؟ يا مي خواد حتما اين 25000 تومان رو بگيره ؟:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا