اينترنت Adsl با سرعت 256 ، ماهيانه 10000 تومان؟؟؟

farzadbb

Member
راستي . امروز روز تولد منه ! جاتون خيلي خالي بود !! شما ها چرا نيومديد ؟؟ مگه کارت دعوت دستتون نرسيد ؟؟؟

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

یه مدتی یه جایی کار میکردم که از وضعیت همه شرکتهای اینترنتی و دیتا سنتر ها با خبر بودم و هستم
شاتل تنها شرکتیه که عادلانه و با سرویسهای همیشه خوب و بدون نوسان کار کرده تا امروز!

farzadbb

Member
من بيشتر شرکت ها رو ميشناسم . همه سرويس هاي اينترنت چه ديال آپ يا Adsl و حتي وايرلس رو هم تست کردم . براي Adsl فقط پارس آنلاين و براي وايرلس ( بي سيم ) فقط داتک .
البته خوب نميگم بقيه شرکت ها خوب نيستند ولي به نظرم اينا بهترند . ( با توجه به اينکه همه دور و برياي من Adsl دارند . پسرخالم هم داره از شاتل استفاده ميکنه )

farzadbb

Member
من دارم ميرم آب گرم سرعين . دلتون بسوزه !!!

خداحافظ ( فکر ميکنم تا شنبه )

Ahmadra

Member
شما جايي رو ميشناسي كه شماره منو ساپورت كنه و خوب باشه؟ البته قيمت هم پايين.

bache +

Well-Known Member
آقا کسی Adsl خوب که دودره بازی نباشه زیادم گرون نباشه سراغ نداره؟؟؟؟
سپنتا یا رسپینا مودم مجانی میده با ماهی 17000 تومن ! یه کم مشکوکه
پارس آنلاینم اولش 100 تومن میگیره با ماهی 35 تومن ...
پیشنهاد شما چیه ؟؟؟ چیز دیگه ای که بین اینا باشه سراغ ندارین؟؟؟
ممنون
سپنتا داره مودم 64 به علاوه 3 ماه رایگان رو کلا میده 79 تنومن من که راضیم در ضمن محدودیت دانلود هم نداره

Ahmadra

Member
نه خيابان دانشگاه ميشه.

پچه مثبت شما كه از سرعت 64 استفاده ميكني واقعا با دايال اپ فرقي احساس ميكني؟ سرعت دانلود و....

bache +

Well-Known Member
پچه مثبت شما كه از سرعت 64 استفاده ميكني واقعا با دايال اپ فرقي احساس ميكني؟ سرعت دانلود و....
واقعا عالیه من دارم خودم خفه میکنم
سرعتش بسیار بسیار بالاتر از دایل اپه

hamid ir

Well-Known Member
آقا من از سرویس داتک استفاده میکنم.اگه بخوام از یه شرکت دیگه adsl بگیرم مودمم باید از همونجا بگیرم یا نه با همین مودمی که دارم میشه.

P.A.Y.T.O.N

Active Member
معمولا به هم می خوره قبل از اینکه قرار داد ببندی باید به اون شرکت بگی که خودم مودم دارم بعد اونا میان ببینن که به سیستمشون می خوره یا نه.....

farzadbb

Member
من برگشتم .
جای همتون خالی بود .
آقا حمید :
فرقی نمیکنه . مودم با هر سرویس دهنده ای کار میکنه . البته اگه مودمت تو رهن داتک هست که باید فکر مودم جدید باشی .

aminfar

New Member
ُمن از سپنتا Adsl گرفتم با سرعت 128/128 . 400 تومان دادم برای یک سال یعنی ماهی 33 تومان. نه مالیات می دم نه آبومان. یک مودم Siemense هم دادن که دو پورته هست. سرعتش واقعا خوبه. 24 ساعته هم email من در حال dl هست. نه محدودیت دانلود دارم نه محدودیت زمانی. کلا من که راضی هستم.
راستی اگه می خواین کم پول خرج کنین، اسفند بگیرین چون برای نوروز تخفیف می ده.
سپنتا دو نوع اشتراک داره، یکی معمولی یکی سبز که من سبز گرفتم. برین سایتشون یا 88315800 زنگ بزین.

arashonline

Well-Known Member
من برگشتم .
جای همتون خالی بود .
آقا حمید :
فرقی نمیکنه . مودم با هر سرویس دهنده ای کار میکنه . البته اگه مودمت تو رهن داتک هست که باید فکر مودم جدید باشی .
آواتوره جديدت مبارك !
شما با اين خطوطت يك فايل 50 مگ رو چند دقيقه دانلود ميكني؟
منم ميخوام بدونم !!

farzadbb

Member
آواتوره جديدت مبارك !

من که آواتورم رو عوض نکردم ؟!

نگو که منو با بامشاد عوضي گرفتي که قاطي مي کنم سرمو ميزنم به ديوار .

هي مي خواهم عوض کنم آواتورم رو که ديگه اشتباه نگيرن يادم ميره .

aminfar

New Member
شما با اين خطوطت يك فايل 50 مگ رو چند دقيقه دانلود ميكني؟

بین 40 تا 60 دقیقه!!! بستگی داره چون من موقع دانلود بازم یه کارایی با وب میکنم. با سرویس 128kbps در بهترین حالت و با صرف نظر از ovrehaed ، در تئوری باید 16KB دانلود شه ولی میانگین دانلودم با emule حدود18.5KB هست که در لحظه به 25 هم می رسه !!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا