ايميلهاي مشكوك!

Salar

Active Member
من چند وقتی میشه که دارم ایمیلهایی از افرادهای مختلفی که همه یه موضوع دارن میگیرم!
Delivered Message ([email protected]...

مثلآ از > persian_boy123@hotma...

[email protected]...

من اصلا اینا رو نمیشناسم!!!! ممکنه ویروس باشه؟ 8O

iranexplorer.net

Active Member
این مشکل در جای دیگه هم مطرح شد... من اونها رو اینجا نقل قول می کنم:

سلام..

اقا توضیح اینکه این "ویروس" چطوری عمل میکنه واقعا مفصله و جاش اینجا نیست...

اما من در انجمن امنیت سیستمها خوندم که یم ویروس فوق العاده پیشرفته (همین ویروس) در اینترنت خیلی وقته منتشر شده که وقتی روی سیستم نشست میره تمام کوکی ها و هرچی که فکرشو بکنی جستجو میکنه هرچی نام و ....! برمیداره بعد فلان کار رو انجام میده و ...!! و مثلا یک کارش اینه که ایمیل میاد برات به نام کسانی که میشناسی.... مثلا فلان کاربر در این انجمن.

خیلی کار جالبیه... در ضمن این خبر رو چند وقته پیش هم در تلوزیون اعلام کرد و آخر خبر گفت که مطمئن باشید این نامه های ویروسی/مشکوک که بنام دوستان یا کسانی که به نحوی باهشون ارتباط دارید به هیچ وجه از طرف اونها ارسال نشده، بلکه این شگرد این ویروس اینترنتی هست.

من در سایت خودم که سرویس ایمیل میدم چند وقت پیش ایمیل هایی دریافت می کردم با این مضامین.. یعنی همه ارسال کننده ها رو تا حدودی می شناختم....

اما یک نکته رو هم اصافه کنم که عملکرد این ویروس دوره ای هست یعنی بعد از مدتی دیگه فعالیتش متوقف میشه... برای شخص من که حدود یک ماه و نیم طول کشید.

.....................................................

آقا در مورد ویروس ها اینها دوتا دلیل داره ، یا کامپیوتر اون دوست شما ( صاحب ایمیل ) ورم داره یا یک کامپیوتر بیگانه یک ورم حرفه ای گرفته که نه تنها از آدرس ایمیل خود شخص برای تمام دوستاش ایمیل سند میکنه بلکه از ایمیل دوستان اون فرد هم برای دوستان دیگه ایشون ایمیل میفرسته .

مثلا شما می‌بینید یک نفر ایمیل زده به شما و فحش زیرو بالاتو داده که چرا برای من ویروس فرستادی ، در صورتی‌ که تو اینکار رو نکردی .

جالبترین نکته که باعث می‌شه یک ایمیل رو باز کنی‌ اینه که بعضی‌ از ویروس ها یا بهتر بگم ورم ها از آدرس ایمیل خودتون برای خودتون ایمیل ارسال میکنند که شما فکر می‌کنید پسوورد شمارو شخص دیگه ای داره و ایمیل رو باز می‌کنید و بعد .....

Ealireza

Member
دقيقت منم ميگيرم با اتچ هاي pif

به احتمال 100% با Magic Ps ساختن و ويروس / Trojan هستند

موفق باشيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
Ealireza گفت:
دقيقت منم ميگيرم با اتچ هاي pif

به احتمال 100% با Magic Ps ساختن و ويروس / Trojan هستند

موفق باشيد

عليرضا جان 100٪ كه ديگه احتمال نيست يقين هستش (البته واسه شوخيش گفتم)

اما مطمئنا ويروسها و ورم ها هستند كه اين كارو ميكنندخيلي ها هم براي من ايميل ميزنن فحش ميدن ميگن آقا ويروس نفرست واسمون مگه ما گاگوليم كه نفهميم ويروس ميفرستي 8O والله چي جواب بدم!!!!؟ :roll: :eek:

مجيد

Pooriya_Online

Active Member
حالا باز واسه شما با اين ايميلها مياد واسه من يا با سابجك و ايميا [none] مياد يا يه اسماي عجيب غريب.

اسم .يروسشم win32 يه همسن چين چيزايي

الان ديگه واسم نمياد ولي اون موقعها كه ميامد با خوده ياهو اسكنش ميكردم اسمشو اين نوشت.

Salar

Active Member
من موندم چرا اين ايميها با اسمهاي ايراني ميان...يعني يه جوجه هكر ايراني ميخواد كامپيوتر منو هك كنه؟

Pooriya_Online

Active Member
:lol: حتما ديگه.

البته هك كه نه.

يه ويروس از تو اينترنت به جونش افتاده حالا ميخواد منتقل كنه. مثل بعضي از افراد ايدزي :lol:

f_mostafa_f

Active Member
بابا برا منم مياد....

الآن 3 ماهي ميشه...

با مضامين مختلف ولي attach های یکسان...

یکیش هم اینه: [email protected]

دهن ما رو استاد نمودند ایشون...

یعنی راهی, برنامه ای, چیزی وجود نداره که جلوگیری کنه؟؟

hasaniha

Member
براي من هم از اين ايميلها مياد. خود yahoo ميگه كه ويروس NetSky هست. كه نميزاره دانلود بشه!

f_mostafa_f

Active Member
من يك بار با out look دانلود کردم .بعدشم اجراش کردم...

حسابی بیچارم کردش....

من هشدار میدم که به هیچ وجه اونا رو دانلود نکنید...

aryana

Member
اين ايميلها توسط كامپيوترهايي فرستاده ميشه كه ادرس ميل شما تو آدررس بوك اون سيستم add شده و معمولا كاربر ها خودشون هم از فرستادن اين ميل ها خبر ندارن

NextWorld IT

Active Member
حالا اینا که خوبه من هر هفته از چندين نفر اميل ميگيرم که نشسته 2 صفحه نوشته که ما ميخوايم يه معامله نفتي بزرگ انجام بديم شما رو به صورت random انتخاب کرديم (البته با كمي تحقيق) که پولها به حساب شما ريخته بشه بعد از 1 ماه پول هارو برداريم و 4% مبلغ هم براي شما که ميشه 5 ميلّيون دلاّر
همشون هم از کشور هاي افريقايی هستند...ميگن چون وضعيت اقتصادی خرابه ميخوايم از حساب شما اینکارو انجام بديم
ماه هاست که از اميل ها ميگيرم

من تو يه مقاله خونده بودم که این کارهارو باند هاي بزرگ خلاف انجام ميدن و پول های هنگفت رو تو حساب ها پخش میکنن تا نشه ردشونو گرفت و بعد از چند ماه که اب ها از اسياب افتاد پول هارو پس ميگيرن....

MrMohi

Active Member
NextWorld IT گفت:
حالا اینا که خوبه من هر هفته از چندين نفر اميل ميگيرم که نشسته 2 صفحه نوشته که ما ميخوايم يه معامله نفتي بزرگ انجام بديم شما رو به صورت random انتخاب کرديم (البته با كمي تحقيق) که پولها به حساب شما ريخته بشه بعد از 1 ماه پول هارو برداريم و 4% مبلغ هم براي شما که ميشه 5 ميلّيون دلاّر
همشون هم از کشور هاي افريقايی هستند...ميگن چون وضعيت اقتصادی خرابه ميخوايم از حساب شما اینکارو انجام بديم
ماه هاست که از اميل ها ميگيرم

من تو يه مقاله خونده بودم که این کارهارو باند هاي بزرگ خلاف انجام ميدن و پول های هنگفت رو تو حساب ها پخش میکنن تا نشه ردشونو گرفت و بعد از چند ماه که اب ها از اسياب افتاد پول هارو پس ميگيرن....

درسته ... به میل باکس من هم دقیقا همین میل ها میاد ...

جدیدترین ارسال ها

بالا