ايميلهاي مشكوك!

MrMohi

Active Member
salar گفت:
من موندم چرا اين ايميها با اسمهاي ايراني ميان...يعني يه جوجه هكر ايراني ميخواد كامپيوتر منو هك كنه؟
شما به بزرگی خودت ببخشش ... این بچه بوچه ها که نمیدونستن شما بزرگترین متخصص امنیت شبکه سیسکو هستی ... حالا ایندفعه رو بخاطر بچگی شون بیخیال شو ...

:wink: :lol:

AliReza26

Active Member
NextWorld IT گفت:
حالا اینا که خوبه من هر هفته از چندين نفر اميل ميگيرم که نشسته 2 صفحه نوشته که ما ميخوايم يه معامله نفتي بزرگ انجام بديم شما رو به صورت random انتخاب کرديم (البته با كمي تحقيق) که پولها به حساب شما ريخته بشه بعد از 1 ماه پول هارو برداريم و 4% مبلغ هم براي شما که ميشه 5 ميلّيون دلاّر
همشون هم از کشور هاي افريقايی هستند...ميگن چون وضعيت اقتصادی خرابه ميخوايم از حساب شما اینکارو انجام بديم
ماه هاست که از اميل ها ميگيرم

من تو يه مقاله خونده بودم که این کارهارو باند هاي بزرگ خلاف انجام ميدن و پول های هنگفت رو تو حساب ها پخش میکنن تا نشه ردشونو گرفت و بعد از چند ماه که اب ها از اسياب افتاد پول هارو پس ميگيرن....

واسه منم مشابه اين ايميل اومده اما طرف يه قصه ديگه سر هم كرده... :lol:

Salar

Active Member
MrMohi گفت:
salar گفت:
من موندم چرا اين ايميها با اسمهاي ايراني ميان...يعني يه جوجه هكر ايراني ميخواد كامپيوتر منو هك كنه؟
شما به بزرگی خودت ببخشش ... این بچه بوچه ها که نمیدونستن شما بزرگترین متخصص امنیت شبکه سیسکو هستی ... حالا ایندفعه رو بخاطر بچگی شون بیخیال شو ...

:wink: :lol:

چشم...

جدیدترین ارسال ها

بالا