اولین سیستم آژاکس ( فارسی شد - رایگان)

aghahamidgol2

Active Member
سلام سیستم مدیریت محتوای مد ایکس که با آژاکس کار می کند فارسی شد و فردا فایل فارسی آماده ی دریافت است در سایت رسمی برنامه و رایگان.
درضمن این برنامه مجانی است برای شما کاربران عزیز ... به نظرم این کار اولین بار است صورت گرفته و در سایت رسمی نیز انجمن های فارسی زبان شروع به کار کرد از امشب ...

آدرس انجمن ها :
http://modxcms.com/forums/index.php

دریافت رایگان برنامه :
http://modxcms.com/download.html

سوالی بود در خدمتم

بخش آموزش ها ( هر روز اپدیت می کنم ) :
طریقه ی تعطیل کردن موقت سایت با کمک مد ایکس
بعداز قطع دسترسی از مدیریت چه کنیم

آخرین ویرایش:

YTERROR

Active Member
ممنون ولی یکی رو می شناسم در حال فراسی سازیشه ولی مثل این که شما زودتر تموم کردین

aghahamidgol2

Active Member
بیشتر بخش کنترل پنلش آزاکسه تا ... این جور که من دیدم
بخش مدیریت که خیلی کامل و خوب بهینه سازی شده با آژاکس ...
در خود ساخت هم بخش ویرایش ها , منو ها و خیلی امکانات و پلاگین ها و ماژول ها هست که با آژاکس هست ...

YTERROR

Active Member
در خود ساخت هم بخش ویرایش ها , منو ها و خیلی امکانات و پلاگین ها و ماژول ها هست که با آژاکس هست ...

مامبو و جمولا هم کنترل پنلش خیلی آژاکس کار شده و ماژولها و ... آژاکس هم خیلی زیاد داره اون قدر زیاد که میشه باهاش یک سایت فول آژاکس ساخت ولی فری نیست ماژولهاشو

قرار بود دیرزو به سایت اضاقه بشه فارسی سازش هنوز نشده ؟

aghahamidgol2

Active Member
مامبو و جمولا هم کنترل پنلش خیلی آژاکس کار شده و ماژولها و ... آژاکس هم خیلی زیاد داره اون قدر زیاد که میشه باهاش یک سایت فول آژاکس ساخت ولی فری نیست ماژولهاشو

قرار بود دیرزو به سایت اضاقه بشه فارسی سازش هنوز نشده ؟
راستش الان برای کاربران یک نسخه ی 70 % فارسی شده قرار می دهم ... اون 30 % برخی بخش هایی هست که نباید کلمه به کلمه ترجمه شود و کمی کار داره ... اون 30 % رو هم تا فردا شب آماده است ...
بعد از فایل ماژول های این برنامه که شامل گالری و فروشگاه با سیستم آژاکس هست را نیز فارسی خواهم کرد و تغییراتی ایجاد می کنم و قرار می دهم ....
موفق باشید

spsgorgan

Active Member
آخ شرمند حميد جان ! اسم رفيق بغليمو نوشتم !!! :دي
مجدد و موكد : حميد جان خسته نباشي . خدا قوت .

Hosein.NET

Member
سلام
من این رو داونلود و نصب کردم ولی زبان فارسی نداشت!
از کجا میتونم فارسیش رو داونلود کنم؟

aghahamidgol2

Active Member
دوستان اگر برای توسعه و فارسی ساز می توانید به هر نوعی کمکی کنید به ما ممنون می شویم ...
همین جا امادگی خود را اعلام کنید.

YTERROR

Active Member
من چند بار دانلود کردم ولی وقتی می خوام آنزیپ کنم ارور میده دلیلش چیه ؟؟؟

arashonline

Well-Known Member
ممنون حميد جان من خيلي با كارهاي شما حال ميكنم نميدونم چگونه تشكر كنم !!

aghahamidgol2

Active Member
آرش خان شما لطف داری ...
دوستان امروز الی فردا آموزش ساخت قالب / چندین ماژول را برایتان می زارم احتمال بسیار زیاد در همین تاپیک تا زیاد شلوغ کاری نشود ... در تاپیک بخش اول می گذارم آنجا را ویرایش می کنم ... فعلا
دوستان بروید با آموزش ها صفحه ی اول همین تاپیک حال کنید هر روز هم زیاد تر می زارم که لذت ببرید . مخلصیم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا