امنیت cms

Ali_oop

Member
با سلام
کدوم سیتسم CMS امنیت بیشتری نسبت به بقیه سیستم ها داره؟
من اکثر سایت های دانلود ایرانی و خارجی را که دیدم از datalife استفاده کردن
درصد استفاده از phpnuke خیلی کمتره
لطفا میشه بگید به نظر شما کدوم سیستم امنیت بیشتری نسبت به بقیه داره
با تشکر

MJ Rayaneh

Well-Known Member
سلام.
از بين cmsها، مامبو از امنيت بالايي برخورداره و ميشه صفت امن رو بهش نسبت داد.
ولي نيوك از امنيت پايين تري برخورداره.
موفق باشيد.

atk

Active Member
از نظر من اول PHPNUKE و بعد Mambo

با سلام
کدوم سیتسم CMS امنیت بیشتری نسبت به بقیه سیستم ها داره؟
من اکثر سایت های دانلود ایرانی و خارجی را که دیدم از datalife استفاده کردن
درصد استفاده از phpnuke خیلی کمتره
لطفا میشه بگید به نظر شما کدوم سیستم امنیت بیشتری نسبت به بقیه داره
با تشکر

ولي اصلا نمي شود به CMS هاي و ا ر ز اعتماد كرد از جمله Datalife.

يا علي

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
به نظرم بهتره برای این کار از سیستم هایی مثل دیتا لایف یا مامبو یا جوملا یا پی اچ پی نیوک استفاده نکنید چون که این سیستم ها هم سنگین هستن و هم امنیت کمی دارن .
بهتره از سیستم هایی مثل وردپرس یا مویبل تایپ استفاده کنید .
البته این سیستم ها برای طراحی وبلاگ به کار میرن ولی با اندکی ابتکار می شه اون ها رو به یه سیستم برای سایت های دانلود تبدیل کرد .
نمونه سایت های دانلودی هم که با این ها طراحی شدن پی سی دانلود و میهن دانلود می باشد که در حال حاضر معروف ترین سایت های دانلود می باشند .
موفق باشید .

Ali_oop

Member
سلام دوست عزیز .
به نظرم بهتره برای این کار از سیستم هایی مثل دیتا لایف یا مامبو یا جوملا یا پی اچ پی نیوک استفاده نکنید چون که این سیستم ها هم سنگین هستن و هم امنیت کمی دارن .
بهتره از سیستم هایی مثل وردپرس یا مویبل تایپ استفاده کنید .
البته این سیستم ها برای طراحی وبلاگ به کار میرن ولی با اندکی ابتکار می شه اون ها رو به یه سیستم برای سایت های دانلود تبدیل کرد .
نمونه سایت های دانلودی هم که با این ها طراحی شدن پی سی دانلود و میهن دانلود می باشد که در حال حاضر معروف ترین سایت های دانلود می باشند .
موفق باشید .

اخه wp و mt که کار اینا را نمیکنن
درسته خیلی سرعتشون خوبه ولی کاراییشون مثل اینا نیست

از نظر من اول PHPNUKE و بعد Mambo

ولي اصلا نمي شود به CMS هاي و ا ر ز اعتماد كرد از جمله Datalife.

يا علي

از کی تا حالا datalife شده وارز و phpnuke شده ادم!!!! :mad:

سلام.
از بين cmsها، مامبو از امنيت بالايي برخورداره و ميشه صفت امن رو بهش نسبت داد.
ولي نيوك از امنيت پايين تري برخورداره.
موفق باشيد.

مامبو ؟؟؟ چه امکاناتی داره؟ فارسیشم هست؟
مرجع فارسیش کجاس؟

atk

Active Member
از کی تا حالا datalife شده وارز و phpnuke شده ادم!!!! :mad:

من هرچي تو سايت datalife گشتم اثري از Open Source بودن نرم افزار نيافتم. اين هم ليست قيمت هاش: price:cool:

مامبو ؟؟؟ چه امکاناتی داره؟ فارسیشم هست؟
مرجع فارسیش کجاس؟

مثل اينكه شما از دنياي وب بي اطلاع هستيد اينم سايت پشتيباني فارسي: Mambo Learn:lol:

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
سیستم drupal هم از نظر امنیت در درجه بسیار خوبی قرار داره.
ماجول های زیادی هم داره و برای هر کاری که بخواهید می تونید ازش استفاده کنید.

Ali_oop

Member
من هرچي تو سايت datalife گشتم اثري از open source بودن نرم افزار نيافتم. اين هم ليست قيمت هاش: price:cool:

مثل اينكه شما از دنياي وب بي اطلاع هستيد اينم سايت پشتيباني فارسي: mambo learn:lol:
مرسی
چکار کنیم، مثل شما نیستیم که حرفه ای باشیم
حالا مامبو مجانیه؟
یا لایسنس باید بخری براش؟

Ali_oop

Member
خوب مامبو مثل اینکه رو قالباش زیاد کار نکردن
قالب های جالبی نداره
یا شایدم من پیدا نکردم
سایت قالب سراغ ندارین؟
مرسی

Ali_oop

Member
یه چیزی رو هم اعتراف کنم
زیاد با مامبو حال نکردم
یه جورایی خشکه
انعطاف پذیر نیست
همین دیتالایف وارز جالب تره و سبک و انعطاف پذیر تر

atk

Active Member
خوب مامبو مثل اینکه رو قالباش زیاد کار نکردن
قالب های جالبی نداره
یا شایدم من پیدا نکردم
سایت قالب سراغ ندارین؟
مرسی

آدرس چند سايت قالب مامبو:
templates.mamboserver.com
www.mambodesign.co.uk
www.mamboteam.com
www.mambohut.com
www.mambo-digg.com/fa/
اگر اشتباه نكنم از قالب هاي جوملا 1.0 هم مي توان براي مامبو استفاده كرد، براي اطلاعات بيشتر اين موضوع را در انجمن جوملا و مامبو مطرح كنيد.

يا علي

cyberpunk

New Member
هیچ سیستمی امنیت صد-در-صدی نداره، چه پولی و چه Open-Source، تازه OS بهتره چون تعداد کاربران بیشتره و مشکلات زود خودشونو نشون میدن ... خلاصه حفره امنیتی در هر نرم افزاری پیدا میشه، زیاد وسواس نداشته باش!
البته در بین سیستم های موجود Joomla - Drupal و ٌWordpress از امنیت نسبتا خوبی برخوردار هستند ... همین چند هفته پیش هر سه این سیستم ها Patch ارتقاء امنیت رو منتشر کردند...
در مورد Datalife هم تا جایی که میشه از Null استفاده نکنید، چون بیشتر script های نال شده پر از باگ و اشکال هستند، (البته داستان Vbulletin جداست)...

موفق باشید

آخرین ویرایش:

Ali_oop

Member
هیچ سیستمی امنیت صد-در-صدی نداره، چه پولی و چه open-source، تازه os بهتره چون تعداد کاربران بیشتره و مشکلات زود خودشونو نشون میدن ... خلاصه حفره امنیتی در هر نرم افزاری پیدا میشه، زیاد وسواس نداشته باش!
البته در بین سیستم های موجود joomla - drupal و ٌwordpress از امنیت نسبتا خوبی برخوردار هستند ... همین چند هفته پیش هر سه این سیستم ها patch ارتقاء امنیت رو منتشر کردند...
در مورد datalife هم تا جایی که میشه از null استفاده نکنید، چون بیشتر script های نال شده پر از باگ و اشکال هستند، (البته داستان vbulletin جداست)...

موفق باشید
مرسی
میشه یه چند نمونه از سایت های موفق ایرانی که از جوملا استفاده میکنن را بگین؟
فرق بین جوملا و مامبو هست یا نه؟

cyberpunk

New Member
جوملا سیستم ارتقاء یافته از مامبو هست، یکسری از برنامه نویسان با دیدن مامبو به فکر ساختن یک CMS پایدارتر برپایه مامبو افتادند، بعد از مدتی هم Joomla منتشر شد و در همان سال اول جایزه گرفت، البته کلا جوملا سالی 1بار جایزه میگیره! ... در حال حاضر هم رقیت جوملا Drupal هست که البته توصیه نمیکنم چون کار کردن باهاش خیلی سخته و پنل مدیریتش اصلا چیزی بعنوان Icon نداره! (البته برنامه نویس ها دروپال رو بیشتر دوست دارند، چون خیلی قابلیت گسترش و Customize شدن داره و میتونه از یک وب سایت شخصی به یک Portal یا انجمن درست و حسابی تبدیل بشه!)
از نظر قالب خیلی راحت میتونی قالب مامبو و جوملا رو به همدیگه تبدیل کنی، یه جستجو تو گوگل بزنی کلی مطلب درمورد "روش تبدیل قالب" پیدا میکنی...

درمورد نمونه کار داخلی حضور ذهن ندارم (اما خیلی زیادن، چون شرکت های ایرانی تا جای ممکن در ضمینه نرم افزار ول-خرجی نمیکنند)، اما در مورد نمونه کار خارجی در سایت Joomla در قسمت showcase چند تا نمونه کار هست که میتونی ببنی، مامبو هم داره ... البته اینا قسمت politic قضیه هست و زیاد اعتماد نکن، بیشتر جنبه تبلیغاتی برای اسپانسرها داره...

جدیدترین ارسال ها

بالا