هم میتونی قالب های آماده دانلود کنی، هم میتونی خودت از هیچی یک قالب بسازی .. قالب رایگان جوملا و Wordpress خیلی زیاده .. فقط باید ترجمه و فارسی سازی بکنی، البته قالب فارسی هم زیاده...گوگل کن پیدا میکنی...
اگر دوست داری قالب آماده رو Edit کنی، برای شروع میتونی یکی از قالب های جوملا رو در یک فولدر دیگه بریزی، بعد از "پیش فرض" کردن قالب در فولدر جدید با خیال راحت Edit کنی... مثلا فایل Index.php قالب رو با Dreamweaver بازکنی و با حذف کردن کدهای جوملا و مشاهده نتایج روی لوکال ببینی که هر کدی چه کاری انجام میده و حذف شدنش چه تاثیری روی قالب میگذاره، بعد مثلا میتونی جای اون کد رو تغییر بدی...
اگر از Firefox استفاده میکنی، بهت پیشنهاد میکنم برنامه FireBug رو برای طراحی قالب نصب کنی، برای override کردن CSS قالب باید بدونی که هر ID یا Class برای کدوم قسمت استفاده میشه تا بتونی قالب رو ادیت کنی، FireBug کمکت میکنه که خیلی راحت این کدها رو پیدا کنی و بعدش با مراجعه به فایل CSS قالب میتونی حسابی خرابکاری کنی!
دیگه برای اطلاعات بیشتر و یادگرفتن کدهای اختصاصی باید به Document های
سایت جوملا سر بزنی... البته فکر کنم تو مجیدآنلاین هم چند تا آموزش طراحی قالب جوملا باشه، یه جستجوی داخلی بکن... به هر حال این موضوع دیگه ارتباطی با این انجمن نداره؛ بحث امنیت تموم شده...
شاید خودم یه آموزش درست و حسابی برای طراحی قالب جوملا گذاشتم!
موفق باشی