امنیت cms

cyberpunk

New Member
چرا هر دو جوملا هستند...

iran.ir جوملاست، چون قالب ترجمه شده و پیش ساخته بوده...
shatel.ir هم جوملاست، اما قالب و ماژول های اختصاصی براش درست کردند...

Ali_oop

Member
مرسی
ننسخه دموی فارسیش جایی نیست من ببینم؟
یعنی وارد پنل مدیریت بشم
که نخوام دانلود و نصب کنم
نظرتون در مورد e107 چیه؟

cyberpunk

New Member
قبلا تو پارس جوملا و joomfa دموی فارسی بود، اما زود برش داشتند، ظاهرا سرور زیادی شلوغ شده بوده ...

ای بابا 5MB که بیشتر نیست، دانلود کن و رو یک سرور Local تست بگیر ببین دوست داری یا نه! ... البته همه اولش گیج میشن و خوششون نمیاد!

E107 بیشتر بدرد شرکت ها و دفاتر کوچک میخوره، اما امکانات خوبی داره، حتی ماژول فروشگاه و Chatbox آماده هم داره ... از نظر زبان فارسی هم مشکلی نداره، ترجمه فارسی ماژول ها هم موجوده... ولی زیاد امنیت نداره، از داخل هسته مشکل داره، ساختار کدنویسی مفهوم نیست! ... سیستم طراحی قالبش هم با بقیه فرق داره، بیشتر مثل سیستم قالب های Nuke میمونه...

اگر ظاهر سایت و قشنگی قالب برات اهمیت داره و دوست داری راحت قالب رو برای خودت Customize بکنی Joomla و Wordpress خیلی ساده تر هستند!

آخرین ویرایش:

Ali_oop

Member
مرسی
الان نصب کردم روی لوکال
خوب بود
تا اینجاش
مخصوصا منوی مدیریت قوی ای بنظر میرسه داشته باشه
حالا میرسیم به قالب! که باید ببینیم توسعه قالب هاش در چه حدی هست
ایا طراحی قالب قلق خاصی داره؟
یا اینکه باید دانلود و ترجمه کرد؟
سایت نمونه داریم؟

cyberpunk

New Member
هم میتونی قالب های آماده دانلود کنی، هم میتونی خودت از هیچی یک قالب بسازی .. قالب رایگان جوملا و Wordpress خیلی زیاده .. فقط باید ترجمه و فارسی سازی بکنی، البته قالب فارسی هم زیاده...گوگل کن پیدا میکنی...

اگر دوست داری قالب آماده رو Edit کنی، برای شروع میتونی یکی از قالب های جوملا رو در یک فولدر دیگه بریزی، بعد از "پیش فرض" کردن قالب در فولدر جدید با خیال راحت Edit کنی... مثلا فایل Index.php قالب رو با Dreamweaver بازکنی و با حذف کردن کدهای جوملا و مشاهده نتایج روی لوکال ببینی که هر کدی چه کاری انجام میده و حذف شدنش چه تاثیری روی قالب میگذاره، بعد مثلا میتونی جای اون کد رو تغییر بدی...

اگر از Firefox استفاده میکنی، بهت پیشنهاد میکنم برنامه FireBug رو برای طراحی قالب نصب کنی، برای override کردن CSS قالب باید بدونی که هر ID یا Class برای کدوم قسمت استفاده میشه تا بتونی قالب رو ادیت کنی، FireBug کمکت میکنه که خیلی راحت این کدها رو پیدا کنی و بعدش با مراجعه به فایل CSS قالب میتونی حسابی خرابکاری کنی! :)

دیگه برای اطلاعات بیشتر و یادگرفتن کدهای اختصاصی باید به Document های سایت جوملا سر بزنی... البته فکر کنم تو مجیدآنلاین هم چند تا آموزش طراحی قالب جوملا باشه، یه جستجوی داخلی بکن... به هر حال این موضوع دیگه ارتباطی با این انجمن نداره؛ بحث امنیت تموم شده...

شاید خودم یه آموزش درست و حسابی برای طراحی قالب جوملا گذاشتم!

موفق باشی

Ali_oop

Member
مرسی از راهنماییتون
البته من خودم این کارم :D و کلیه کارا رو بلدم، فقط یه کم باید با منو های مدیریت کار کرد تا بیاد دست آدم که چطوریه

بحرحال از شما م وتمامی دوستانی که کمک کردن کمال تشکر را دارم
راستی سایت joomla.ir که میریم، فروم نداره!
فروم برای جوملا، (معتبر باشه) هست؟
غیر forum.joomfa.ir

atk

Active Member
مرسی از راهنماییتون
البته من خودم این کارم :D و کلیه کارا رو بلدم، فقط یه کم باید با منو های مدیریت کار کرد تا بیاد دست آدم که چطوریه

بحرحال از شما م وتمامی دوستانی که کمک کردن کمال تشکر را دارم
راستی سایت joomla.ir که میریم، فروم نداره!
فروم برای جوملا، (معتبر باشه) هست؟
غیر forum.joomfa.ir

انجمن جومفا (تاييد مي شود)
انجمن جي پرشين

يا علي

جدیدترین ارسال ها

بالا