افکت وکتور یا کارتونی برای فیلم

.:BEHNAM:.

Active Member
سلام من نیاز به یک افکت تقریبا حرفه ای دارم که فیلم را به صورت
وکتور یا کارتونی دربیاره.
یک چیزی مثل یعضی از تیتراژ های فیلم های روز مثلا یادمه trupic trunder
هم تیتراژش همینطوری بود ولی خیلی خوب در اورده بودش.
کسی همچین افکت یا پلاگینی را نداره؟

jangaleshab7770

Well-Known Member
سلام به همه
در مورد سؤالتون میتونین از ترکیب پلاگین هایی مثل Boris FX, Inc. Continuum Complete و Red Giant Toon It و The Foundry Tinderbox 3 و همچنین Zaxwerks 3D Invigorator Pro استفاده کنین ،البته مجموعه این پلاگینها و افترافکت هم به اون صورت نمیتونه چیزی رو که شما مد نظرتونه در بیاره.برای اینکه کارتون جالب بشه باید از نرم افزارهای زیادی استفاده کنین که حاصل کار اونی بشه که تو ذهنتون بوده
بهترین نوع ساخت کارتون از فیلم(البته از نظر من ) اینه که فیلم رو به صورت فریم در بیارین ، فریمهاشو جدا کنین ، اونایی که توی نتیجه نهایی کار تأثیرگذاریشون کمه رو حذف کنین ، و به کمک این مدل پلاگینها و حتی در کنارشون ابزارهای جانبی مثل AKVIS SKETCH و نرم افزار محبوب فتوشاپ روی فریمها کار کنین و در نهایت با کنار هم قرار دادن فریمها نتیجه کار رو به صورت فیلم رندر بگیرین ، البته در حد اطلاعات خودم گفتم ،شاید روش بهتر و آسونتری هم باشه ،انشاالله از پست خوبتون منم بتونم استفاده کنم
موفق باشین
یا علی مدد

saeid..hp

Member
شايد اين به دردت بخوره

سلام
یه پلاگین برای تبدیل فیلم به انیمیشن و ساخت کارتون( البته فكر كنم تو premiere جواب بده:shock:)
اینم لینک دانلودش1.4MB
www.newbluefx.com/cartoonr
( بعد از دانلود و اجرا در حین نصب از شما آدرس ایمیلتون رو می خواد.آدرس رو وارد کنید وبلافاصله براتون serial number رو می فرسته)
اگه تنظیمات رنگ و نور فیلم رو درست انجام بدین نتیجه کار تا حد بسيار زيادي مي تونه قابل قبول باشه.
attachment.php

موفق باشيد

saeid..hp

Member
cartoonR

در ضمن در حين نصب پلاگين ايميل رو كه وارد كردين همون موقع واستون سريال رو به ايميل تون مي فرسته
موفق باشيد

آخرین ویرایش:
اگه حرفه ای می خوای که با پلاگین نمی شه !! پلایگن اصلا نمی تونه حرفه ای فیلم رو تبدیل کنه به کارتون وگرنه که مردم بیکار نیستند انیمیشن بسازند می رفتند راحت تر فیلم میگرفتند یه افکت می انداختند.. برای تبدیل حرفه ای فیلم چندتا کار باید بکنی
1: فیلم لصبی رو باید با رنگ های خاصی بگیری معمولا رنگ های لباس و صحنه باید روشن و تگ رنگ شند.
2: باید با illustrator و AE تک تک فریم هاتو رنگ آمیزی کنی کنتراسشونو تغییر بدی و هزار تا کار دیگه !
این یه ویدیوی 3 قسمتی خوبه !
http://library.creativecow.net/articles/rabinowitz_aharon/cartoon_look.php

title_banner.jpg

jangaleshab7770

Well-Known Member
دوباره سلام
در مورد پست دوست خوبمون آقا سعید اینو بگم که این نرم افزار با اغلب نرم افزارهای میکس و مونتاژ فیلم جواب میده و لینکی که دوست خوبمون anayurdu گذاشتن فقط مربوط به AE میباشد
موفق باشین
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا