اعتراض شدید به oxygenws مدیر انجمن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آخه مشکل اینجاست که وفق دادن با قانون نیست... وفق دادن با سلیقه شخصی و نوع برخورد زشت، تند یا غلط یک کاربر یا مدیره که خیلی ها قابل قبول نمی دونند.
شما سعي كن خودت رو با قوانين وفق بدي بعد مطمئن باش هيچ مديري حتي مدير كل سايت هم حق نداره برخوردي داشته باشه. يعني شما تو اين 5 بار بدون دليل يوزرت حذف شده؟! واقعا جالبه! حالا باز اگر يكي دوبار بود قابل فهم تر بود ولي 5 بار ؟!!!

خود من سعي كردم تا جايي كه ميشه قوانين رو رعايت كنم. حتي امضاي من يه مدت يكمي بزرگ بود (البته در مقابل امضاي خيليا واقعا هيچ بود!) ولي وقتي ازم خواسته شد كه كوچيكترش كنم اصلا فعلا برش داشتم. هيچ مشكل خاصي هم پيش نمياد.

ضمنا در مورد اون تاریخ عضویت هم چه فرقی میکنه حالا !
عزیز دلم که تازه وارد هستید
بالاخره پائین یا بالا؟ فرق می کنه یا نه؟

شما که معیار سنجشتون تعداد پستها و تاریخ عضویته بفرمائید حداقل چه تاریخ و تعداد پستی از نظر شما برای ارسال پاسخ کافیه تا مدیران این اعداد را در قوانین لحاظ کنند!: "با تعداد پست کمتر از فلان حق ارسال هیچ پستی را ندارید!"

جواب شما را آقا امید خیلی خوب و سنجیده دادن و جای بحث بیشتری برای اون متصور نیستم برای همین راجع به اون چیزی نگفتم نه این که پیشنهادتون را نخونده باشم.

سلام من كلا كم نظر ميدم اما فكر مي كنم ايرادات اين دوستان از مديران انجمنها همچين بي راه هم نيست اما شايد بهتر بود اسم كسي و نمي گفتيد تا ناراحتي پيش نياد .با تشكر و احترام .

bamshad

Well-Known Member
همه دارین به امضاء خوشگل من متلک میپرونید؟!؟!
من هر وقت می آم پاکش کنم دلم نمی یاد
ولی باشه این بار عوضش میکنم
راستی دوستان خواهشا" بحث های بی مورد و خارج از تاپیک نکنید:d (خودم بیشتر از همه دارم خارج از تاپیک حرف میزنم)

oxygenws

Active Member
اصلا دوست ندارم کوت بازی بشه... اما متاسفانه کوت بازی شروع شده!

و با این سیاست فعلی هیچ مشکلی وجود نداره و همه راضی هستند دیگه؟
نه خوب... مسلما همه راضی نیستند، همچین چیزی اصولا ممکن نیست.

گفتم یکی دوبار شما اینکارو بکن اگر گوش نکرد اونوقت بزن تو سرش یا خونشو خراب کن.
توی قوانین داریم، کاربر تازه وارد، بهش اخطار داده میشه و بعد از اون ... کاربر کهنه کار کسی است که یا تاریخ عضویتش نسبتا قدیمی باشه یا تعداد پست هاش زیاد باشه.

اصلا مگه همین الان شما مدیران عزیز که تاپیکهای زائد و نا مناسب رو فوری پاک یا قفل میکنید با اون زمانی که تاپیک رو تصحیح میکنید در زحمات شما تغییری ایجاد میشه ؟
بله، قطعا فرق می کنه :)

من و شما تعیین نمیکنیم ، اون کسی که زحمت ارسالش رو کشیده تعیین میکنه .
چون خلاف قوانین رفتار کرده، من مسئول شدم این مورد رو تعیین کنم!!

شما به شخصیت و آقاییت بر نمیخوره اگر بگید چشم ! سعی میکنم در حذف تاپیک ها کمی توجه بیشتر کنم و تا حد امکان تاپیک ها رو بجای حذف ، ویرایش کنم !
مسلما بر نمی خوره... اما مسلما در این مورد بیکار نیستم که بیام وظایف کاربران رو هم من انجام بدم.
فکر کنم به شما و مابقی کاربران هم بر نخوره که یک بار قوانین رو درست بخونید و بفهمید که هر جامعه ای قوانینی داره واسه خودش!!

عزیز دلم که تازه وارد هستید و جای خوشحالی داره که از دوستتون دفاع میکنید.
طعنه نزن نبی... من بار اوله که هویت ایشون رو می بینم... اگر می خوای بحث منطقی باشه... مغلطه نکن. بد نیست پست های 15 و 16 خودت رو بخونی...

من بیش از 5 آیدی در این انجمن داشتم و سه ساله عضو انجمن هستم در خیلی تاپیک ها هم هرچی بلد بودم ارائه دادم بدون هیچ چشم داشتی... چون دوست داشتم و دارم اگر کسی مشکلی داره و من می تونم کمکی کنم حلش کنم...
شناسه های قبلی ات رو بگو تا همه بشناسنت!! احسان شیرازی -> ایران اکسپلورر؟!
من هم 154 تا هویت داشتم، حذف شده!!!! (اصولا حرف زدن راحته)

سلام
من به ماهيت اين تاپيك كاري ندارم ولي از اونجايي كه نخواستم به اين مساله دامن بزنم تاپيك جديدي ام ايجاد كنم
علاقه اي ام به پيغام خصوصي ندارم و اينجا مطرح مي كنم
چرا؟
تغيير استايل Css توسط آژاكس يا هر چيز ديگر
ALBORZ.VICTOR

موضوع حذف شده توسطoxygenws
دليل: انجمن نامناسب.
چرا؟ مگر تو ليست مديريتي شما چيزي به عنوان انتقال مبحث وجود نداره؟

amirlol

Well-Known Member
Alborz.victor جان !! من نمی دونم دوست خوبمون و مدیر انجمن چنین کاری رو از روی عمد نکرده ! احتمالآ امروز مشکلی براشون پیش آمده !!
سوالت در جای صحیح ای بود و من هم یاده به سبکی دیگه جواب دادم!! بهش جالبی می شد اگه اون بحث پاک نمی شد !! و شاید منم می تونستم یه کارایی بکنم و یاد هم بگیرم !! من خودم بارها به این سوال تو ایمیل ام به کاربرا توضیح داده بودم و میشد کمک بزرگی کرد به دوستامون

راستی اول January 03 هست یا April 03 یا March 03 !!

دعا کن مجید نیاد که کل همرو می زنه

آخرین ویرایش:

oxygenws

Active Member
چرا؟ مگر تو ليست مديريتي شما چيزي به عنوان انتقال مبحث وجود نداره؟
چرا وجود داره...

اگر هم قراره بحث غیر منطقی راه بیاندازی... در جواب این جمله ات...
علاقه اي ام به پيغام خصوصي ندارم و اينجا مطرح مي كنم
می تونم بگم که:
علاقه اي ام به انتقال ندارم

منطقی باش و طبق قوانین رفتار کن تا من هم منطقی جوابت رو بدم.

YTERROR

Active Member
ببخشید بدون هیچ چیزی فقط یک چیز کوچک بگم به همه :

واقعا خیلی برای یکی مثل من عجیبه که یکی بیاد از یکی دیگه شکایت کنه که چرا اون یکی تویی محمدوده قدرتش که از نظر خیلیا هیچ ارزشی نداره باهاش حالا به حق یا ... کاری انجام داده

بابا بی خیال یک فروم مثل مجید آنلاین که امثالش هزاران سایت دیگه هستند که خیلی قوب تر دارند عمل می کنند حالا به هر زبانی دلیل نداره این قدر تحت تاثیر قرار بگیرین که دهن به دهن هم دیگه بزارین و .......

واقعا اشتباه تویی فرومهایی فارسی واقعا همه رفتارشون در شان یک آدم نرمال نیست

خدا شاهده من تویی یک فروم انگلیسی که عضوم حتی جرات ندارم 2 تا پست بزنم که نکنه یوزرم و بلوک کنند نتونم دیگه وارد اون فروم بشم 2 بار اخطلار میدن دفعه 3 دگیه هیچ راهی برای ورد به فورم نداری و کلا بلوکت می کنند

اگه این قانون تویی مجدی آنلاین بخواد اجرا بشه قول میدم از 100 تا یوزر بطور مثال فقط و فقط 10 تاش می مونن که اون 10 تا هم 5 تاش مدیرن که بلوکشون نکردن

در ضمن من اگه بجایی مدیر این سایت بودم این تاپیک رو پاک می کردم مسول پاسخگویی به کسی نیستم که ..... بکنم

ولی در کل بی خیال ارزش این قدر .... رو نداره بجای این کارا از اطلاعات دیگران استافده کنید که خدایش هیچ کس حالا هیچ کسم نخوام بگم خود من حاضر نیست جایی دیگه اگه چیزی رو می دونم وقتمو بزارم جواب بدم

موفق و پیزور باشید

bamshad

Well-Known Member
oxygenws گفت:
علاقه اي ام به انتقال ندارم

واقعا" متاسفم ، با این تفاسیر دیگه احتیاج به ادامه دادن به این تاپیک نیست!!
مدیران کل هر تصمیمی خواستند بگیرند!!!!!!!!!!!

oxygenws

Active Member
واقعا" متاسفم ، با این تفاسیر دیگه احتیاج به ادامه دادن به این تاپیک نیست!!
مدیران کل هر تصمیمی خواستند بگیرند!!!!!!!!!!!
بهتره مثل اخبارگو های صدا و سیما رفتار نکنی و تمام مطلب منو نقل کنی و تمامش رو بخونی!!

bamshad

Well-Known Member
اکسیژن جان مشکل میدونی کجاست؟
شما داری با یک کاربر کل کل میکنی و چون اون میگه من از دادن پیغام شخصی خوشم نمی یاد شما هم میگی من هم از انتقال پست ها خوشم نمی یاد!
این طرز درست نیست
انگار داری خاله بازی میکنی!!!!
عزیز شما مدیر هستی! و وظایفی هم داری و بابت این وظایفی که اینجا داری انجام میدی من مطمئن هستم مدیران کل به شما امتیازات زیادی دادند
به جای اینکه جواب درست بدی داری موضوع رو به بیراهه میکشی
من خودم بشخصه خیلی دوست دارم بدونم چرا اون تاپیک "تغيير استايل Css توسط آژاكس يا هر چيز ديگر" که توسط کاربر "ALBORZ.VICTOR" نوشته شده چرا منتقل به انجمن مناسب نشده؟ و چرا شما پاکش کردی!
من نمیدونم چرا مدیران کل به شما اخطار نمیکنند؟ ولی این حرکت شما خیلی مغرورانست!
شما داری از قدرت خودت به صورت سوء ازش استفاده میکنی!

آخرین ویرایش:

oxygenws

Active Member
به جای اینکه جواب درست بدی داری موضوع رو به بیراهه میکشی
بد نیست در این مورد پست البرز رو بخونی...
من به ماهيت اين تاپيك كاري ندارم ولي از اونجايي كه نخواستم به اين مساله دامن بزنم تاپيك جديدي ام ايجاد كنم

و البته شما هم داری همین روند رو ادامه می دی:
من خودم بشخصه خیلی دوست دارم بدونم چرا اون تاپیک "تغيير استايل Css توسط آژاكس يا هر چيز ديگر" که توسط کاربر "ALBORZ.VICTOR" نوشته شده چرا منتقل به انجمن مناسب نشده؟
در حال که مسلما این قضیه به شما که نه مظلوم بودی و نه ظالم، ربطی نداره!!!

ولی این حرکت شما خیلی مغرورانست!
موافقم و این حرکت شما هم خیلی بچگانه... بد نیست پست Yterror در صفحه قبل رو با دقت بخونی.

پ.ن: موندم به این صحبت های بچگانه تو این تاپیک ادامه بدم یا نه، کم کم داره حوصله ام سر می ره!! بامشاد، اگر دیگه جوابت رو ندادم، از دستم ناراحت نشو و فکر نکن که جوابی برات نداشتم یا ...

bamshad

Well-Known Member
چرا فکر میکنی اینجا داره بچه بازی میشه؟
اگه واقعا" فکر میکنی حق با تویه بمون و جواب بده نه اینکه بری!
درسته شما به همچی جواب میدی ولی جواب اصلی رو نمیدی!
همینطور که قبلا گفتم اصلا فایده نداره اینجا بحث کنیم چون این اکسیژن عزیز ما میگه مرغ یک پا داره!
من از مدیران کل ، تقاضای پیگیری دارم!
ما با این کارهامون باعث عدم پیشرفت این انجمن میشیم
واقعا" متاسفم!!!!!!!!!!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ما با این کارهامون باعث عدم پیشرفت این انجمن میشیم
چقدر حرف قشنگي زدي!‌ آقا اردلان شمايي كه از بچه هاي قديمي فروم هستي ازت بيشتر از اينا انتظار ميره. حرف عادل كاملا درسته. منم تو يه فروم انگليسي چند وقت پيش عضو شده بودم. به عنوان اولين پستم يه سوال داشتم كه يه عكس رو هم بايد در كنارش آپلود ميكردم. من نميدونستم خود سايت آپلودسنتر داره و عكس رو از يه جاي ديگه لينك دادم. فرداش برام پيغام خصوصي فرستادن كه اگر بار ديگه اين كارو تكرار كني يوزرت بسته خواهد شد!!! ميدونيد فرق اون سايتا با سايتهاي ما چيه؟! فرقشون اينه كه اونا از همون اول اتمام حجت كردن و بعدشم همگي براي اين اونجا عضو شدن كه از همديگه چيزاي جديد ياد بگيرن ولي تو اكثر فرومهاي ايراني ميتونم به جرات بگم كه 60 - 70 درصد اعضاشون فقط چون رومهاي ياهو رو بستن موندن كجا برن حالا اومدن تو اين فرومها! بازم ميگم كسي به خودش نگيره ولي شما يه آمار از تعداد پستهاي اكثر بچه ها بگيريد. خود من تا الان فكر كنم 1000 تا پست بيشتر دادم سر اين موضوع كه گفتم آف تاپيك نزنيد - بحث رو به بيراهه نكشيد - رعايت كنيد و ... به هر حال قبول كنيد كه يه رابطه بايد دو طرفه باشه.

hamid ir

Well-Known Member
نمیدونم چرا این مشکلات قبلاً کمتر بوده!!!!!!
من توی پست زدن مراقبم ولی چندباری پستم الکی ویرایش شد.(البته تعدادشم کم بود) و یا الکی تذکر داده شد.ولی اصلاً دنبالش نرفتم چون معتقدم وقتم ارزشش بیشتر از اینه که بخوام برم از یه مدیر شکایت کنم یا هر چیز دیگه
کلاً 2 حالت بیشتر نیست.یا ایراد از منه یا ایراد از مدیر(اینجا "من" یه مثاله). اگه ایراد از مدیره که خوب آدم یا نمیاد اینجا یا کمتر سر میزنه و اگه ایراد از خود آدمه میتونه خودشو اصلاح کنه و حضور داشته باشه و اگه میدونه اصلاح نمیشه یا نیاد یا کمتر بیاد.اینطوری به نفع همست
من خودم کمتر سر میزنم اینجا و دیگه چیزی نیست که بخواد ناراحتم کنه

آخرین ویرایش:
اگر هم قراره بحث غیر منطقی راه بیاندازی
پيغام خصوصي براي كار خصوصي هستش ، من با شما كار خصوصي ندارم!!!
22.gif

تاپيك من در مكان خصوصي پاك نشده!
3.gif

طبق قوانین رفتار کن
يعني اينكه اينكه چون انجمن آژاكس وجود نداره شما بايد به خودت اجازه بدي تاپيك منو پاك كني؟
شما الان طبق قوانين رفتار كردي ديگه؟
21.gif

احيانا" اين قانوني كه شما مي فرمايي قانون جنگل نيست؟
و در جواب عادل
من تویی یک فروم انگلیسی که عضوم حتی جرات ندارم 2 تا پست بزنم که نکنه یوزرم و بلوک کنند
جالبه! اونجا هم بي دليل ...؟؟ مورثي شده آيا؟
15.gif

کلاً 2 حالت بیشتر نیست.یا ایراد از منه یا ایراد از مدیر(اینجا "من" یه مثاله). اگه ایراد از مدیره که خوب آدم یا نمیاد اینجا یا کمتر سر میزنه و اگه ایراد از خود آدمه میتونه خودشو اصلاح کنه و حضور داشته باشه و اگه میدونه اصلاح نمیشه یا نیاد یا کمتر بیاد.اینطوری به نفع همست
دوست عزيزم حميد!
دوست داشتم بابت اشتراك در سايت مبلغي پرداخت ميكردم كه در قبال بعضي از حركات ، حركات ديگري بتونم انجام بدم .. هر چي باشه خيلي از آموخته هامو از اين مرجع بدست آوردم .. پس در صورت وجود داشتن مشكل نبايد از حق گذشت تا پايمال بشه! خصوصا در فضاي مجازي .
از عزيزي هم كه در اين مقوله تخصص نداره و چون شنيده كه عنوان نا مرتبط به تابيك خواهش مي كنم مثلا احساس نكنه كه موضوع مربوط به فلش تو انجمن فوتوشاپ مطرح شده !
بدليل نبود انجمن آژاكس ، تاپيك در مشابه ترين انجمن قرار گرفته (بود)

amirlol

Well-Known Member
20 روزه اين تاپيک هستش و خدا بيامورزه اموات مديريان که اينو نه قفل کردن ! نه جا به جا و نه پاک کردن به دليل نا مشخص !!!
بحث جالبيه !! من مي گم داش مجيد بيا يه قسمت جديد بزار براي کاربرا با عنوان غر زدن به مديريان سايت و انتقادات علني !!
قول مي دم بگيره و پر بازديد ترين قسمت بشه !!! اما مديريتشو به کسي نده لطفآآ

من حاضرم به همه يه نظري بدم !!! حتي خودم !!! ايراد همه رو مي دونم حتی خودم!!!

ببینم این همه بحث می کنید و می کنیم واقعآ فکر می کنید چی میشه
همه مدیرا از جمله سارا . اکسیژن . کامی و هر کسی دیگه از مدیران محترم که بیان فقط دفاع از هم می کنند !!
واقعآ شما به عنوان مدیر سایت چند بار قوانین رو خوندین !! و چقدر برای این انجمن زحمت کشیدید!!
اکسیژن جان شما مدتی غیبت زده بود بدون هیچ گونه دلیلی و دلیلشو بارها از مدیران که پرسیدم گفتند مشکلی برایت پیش آمده و نمی تونین اینجا بیایین اما من شما رو تو انجمنی دیگه در حال فعالیت دیدم !!

دل سیری داری رفیق در جایی "مدیر کل سایت" و اینجا "مدیر انجمن"
متاسفانه به دلیل محدودست ها نتوانستم به انجمن های دیگه سر بزنم!!

×××××××××××××××××××
قانون شماره 4) این سایت محلی جهت رد و بدل اطلاعات در رابطه با اهداف سايت می باشد. پس لطفاً سعی کنید مطالب خود را در رابطه با این موضوع و يا با موضوعات وابسته به آن ارسال نمایید.
خدایش که من دارم چیز یاد می گیرم از این تاپیک!! مخصوصآ اگه یه روز مدیریت بگیرم از جایی !! آقا ای بتازونم که هیشکی بگرده پام نرسه
×××××××××××××××××××
قانون شماره 7) در هنگام ساختن امضا در مشخصات شخصی خود ، از تبلیغات تجاري (سايت و غير) خودتان و دیگران جدا خودداری نمایید. در صورتي كه سايت شما فعاليت آموزشي و يا فرهنگي یا تجاری دارد با ذكر فعاليت سايت براي شناساندن آن به كاربران ميتوانيد امضا را به سايت خود لينك دهيد البته توجه داشته باشيد كه امضا بايد كوتاه باشد . شما ميتوانيد در انجمن معرفي وبلاگ ها و سايتها ، سایت (غير تجاري) خود را معرفي كنيد . در صورتی که به غیر از این عمل شود حساب آن کاربر در اولین فرصت حذف خواهد شد.

منظورم اصلآ به امضای آقای اکسیژن نیست ها
×××××××××××××××××××
قانون شماره 12) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.
بدون شرح
××××××××××××××××××
قانون شماره 18 ) در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
این قانونمن نفهمیدم شامل مدیریت هم می شود یا خیر

اینم یه لینک

من مدتی از روش های مختلف برای بازدید از کارم استفاده می کردم !! کی از آنلا همین بود که سعی می کردم لینکی بزارم و کاربر را هر جوری شده به سایت خودم بکشانم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا