20 روزه اين تاپيک هستش و خدا بيامورزه اموات مديريان که اينو نه قفل کردن ! نه جا به جا و نه پاک کردن به دليل نا مشخص !!!
بحث جالبيه !! من مي گم داش مجيد بيا يه قسمت جديد بزار براي کاربرا با عنوان غر زدن به مديريان سايت و انتقادات علني !!
قول مي دم بگيره و پر بازديد ترين قسمت بشه !!! اما مديريتشو به کسي نده لطفآآ
من حاضرم به همه يه نظري بدم !!! حتي خودم !!! ايراد همه رو مي دونم حتی خودم!!!
ببینم این همه بحث می کنید و می کنیم واقعآ فکر می کنید چی میشه
همه مدیرا از جمله سارا . اکسیژن . کامی و هر کسی دیگه از مدیران محترم که بیان فقط دفاع از هم می کنند !!
واقعآ شما به عنوان مدیر سایت چند بار قوانین رو خوندین !! و چقدر برای این انجمن زحمت کشیدید!!
اکسیژن جان شما مدتی غیبت زده بود بدون هیچ گونه دلیلی و دلیلشو بارها از مدیران که پرسیدم گفتند مشکلی برایت پیش آمده و نمی تونین اینجا بیایین اما من شما رو تو انجمنی دیگه در حال فعالیت دیدم !!
دل سیری داری رفیق در جایی "
مدیر کل سایت" و اینجا "
مدیر انجمن"
متاسفانه به دلیل محدودست ها نتوانستم به انجمن های دیگه سر بزنم!!
×××××××××××××××××××
قانون شماره 4) این سایت محلی جهت رد و بدل اطلاعات در رابطه با اهداف سايت می باشد. پس لطفاً سعی کنید مطالب خود را در رابطه با این موضوع و يا با موضوعات وابسته به آن ارسال نمایید.
خدایش که من دارم چیز یاد می گیرم از این تاپیک!! مخصوصآ اگه یه روز مدیریت بگیرم از جایی !! آقا ای بتازونم که هیشکی بگرده پام نرسه
×××××××××××××××××××
قانون شماره 7) در هنگام ساختن امضا در مشخصات شخصی خود ، از تبلیغات تجاري (سايت و غير) خودتان و دیگران جدا خودداری نمایید. در صورتي كه سايت شما فعاليت آموزشي و يا فرهنگي یا تجاری دارد با ذكر فعاليت سايت براي شناساندن آن به كاربران ميتوانيد امضا را به سايت خود لينك دهيد البته توجه داشته باشيد كه امضا بايد كوتاه باشد . شما ميتوانيد در انجمن معرفي وبلاگ ها و سايتها ، سایت (غير تجاري) خود را معرفي كنيد . در صورتی که به غیر از این عمل شود حساب آن کاربر در اولین فرصت حذف خواهد شد.
منظورم اصلآ به امضای آقای اکسیژن نیست ها
×××××××××××××××××××
قانون شماره 12) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.
بدون شرح
××××××××××××××××××
قانون شماره 18 ) در صورت مشاهده هر گونه بي احترامي به كاربران ديگر و مديران و مسئولان سايت با كاربر مربوطه برخورد خواهد شد و در صورت لزوم دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد.
این قانونمن نفهمیدم شامل مدیریت هم می شود یا خیر
اینم یه لینک
من مدتی از روش های مختلف برای بازدید از کارم استفاده می کردم !! کی از آنلا همین بود که سعی می کردم لینکی بزارم و کاربر را هر جوری شده به سایت خودم بکشانم