اگه دقت کرده باشین من گفتم روتوش نه به معنای امروزی منظورم این بود که وقتی کامپیوتر نبوده چطور ایراد های یک عکس و کم میکردن ؟؟
حدود ۱۵، ۲۰ سال پیش تو اصفهان من یه عکس سیاه سفید دادم برام رنگی کردن اونم با چه کیفتی ، بدون کامپیوتر حالا شما می گی روتوش با اومدن کامپیوتر بوجود اومده ؟البته بچه هایی که عکاسی بصورت خیلی حرفه ای و ریشه ای کار میکنن جواب این سوال رو بهتر میتونن بدن.
ولی خوب تا جایی که من میدونم رتوش عکس به عملیاتی میگن که در اون جزئیات ناخواسته یا مشکلات یک عکس برطرف بشه.
و از زمانی این کار رواج پیدا کرد که تونستن برای اولین بار یک عکس رو از طریق اسکن کردن عکس وارد کامپیوتر کنن.
بعید میدونم عمر رتوش عکس به 30 سال برسه. حتی زمان بچگی خودمون هم اگر یادتون باشه چیزی به اسم رتوش عکس وجود نداشت.
البته نميدونم چقدر آشنائي داريد با نگاتيو ولي در همين حد بهتون بگم كه تو نگاتيو قسمت هايي كه تيره هست تو چاپ روشن و قسمت هاي روشن تيره در مياد!
avaxtm جان یه سوال ؟! اگه یه جا رو اشتباه انجام میدادند اوون موقع چی می شد ؟!؟!
30 سال پیش زمان زیادی نیست ...
وختی در سال 63 الفرد توی فیلمی به اسم پرندگان از جلوه های ویژه استفاده میکنه یقینا ادیت یک عکس معمولی در اون زمان هم کار نشدی نبوده ..(فریم به فریم روی اون کار شد و نتیجه اینی شد که همه ....)
![]()
موفق باشی
سلام
تو نگاتيو قسمت هايي كه تيره هست تو چاپ روشن و قسمت هاي روشن تيره در مياد!
و اون زمونها از اين تكنيك واسه رتوش چهره استفاده ميكردند !
البته فکر نکنم که فریم به فریم روش کار شده باشه ! هنوزم هم اون زمان تکنولوژی کروماکی نبوده كه بخوان .... !
من فکر میکنم از یه ترفند خاص استفاده کرده باشه ! البته اگه بتونی یه تحقیقی بکنی و نتیجه رو همینجا بذاری خیلی خوبه ، همه هم استفاده ميكنن !
البته خودم يه حدسهايي ميزنم ولي ...... !