اسم گذاری برای چندتا موی کلیپ !

benyamin_pc

Well-Known Member
چنتا موی کلیپو باهم میشه صدا زد؟ مثلا اسمه "A" را اگه y++ کنیم 50 تا از موی کلیپهایی که می خواهیم y++ بشن. بدونه آرایه بدونه حلقه بدونه چکه دونه دونه با e.target خلاصه اگه میشه ی جوری چنتا موی کلیپو در واقه ی نامه مشترک بهش بدیم؟

triton

کاربر فعال
نه نمیشه...در واقع اینجا مفهوم نوع مطرح میشه و باید دونست که هرنوع رفتار خودش را داره و یه نوع MovieClip نمی تونه مثل یک Number رفتار کنه و برعکس.

++Hadi++

Active Member
می تونین به اونا با حلقه for اسم یا یه آی دی خاص بدین و بعد به هر کدوم دست پیدا کنید ،
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=169748
البته به این روش هم می شه به اونا دست پیدا کرد البته به شرط اینکه هر کدوم اسمی داشته باشند که حالت پیش روی داشته باشند :
PHP:
for(var i:int=1;i<=10;i++)
{
   this["myMC"+String(i)].alpha=0.5;
}
و فک کنین که مووی کلیپ ها رو از library به صحنه درگ کردین و به اونا اسامی زیر رو دادین البته به عنوان instancename اونم تو properties :
MC1
MC2
.
.
.
MC10
و البته آرایه رو هم نباید فراموش کرد .

bye.....................................

benyamin_pc

Well-Known Member
می تونین به اونا با حلقه for اسم یا یه آی دی خاص بدین و بعد به هر کدوم دست پیدا کنید ،
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=169748
البته به این روش هم می شه به اونا دست پیدا کرد البته به شرط اینکه هر کدوم اسمی داشته باشند که حالت پیش روی داشته باشند :
PHP:
for(var i:int=1;i<=10;i++)
{
   this["myMC"+String(i)].alpha=0.5;
}
و فک کنین که مووی کلیپ ها رو از library به صحنه درگ کردین و به اونا اسامی زیر رو دادین البته به عنوان instancename اونم تو properties :
MC1
MC2
.
.
.
MC10
و البته آرایه رو هم نباید فراموش کرد .

bye.....................................
از راهنمائیتون ممنون اما اینجوری نمی خاستم . تو سوال کفتم بدونه آرایه یا حلقه یا e.target البته ی روش پیدا کردم که بد نبود اما دقیقا اونی نشد که می خاستم

JavidFlasher

کاربر فعال
اگه میخوای یک جا به هرچی موی کلیپ داری دستور بدی از این روش استفاده کن
ینی در هر صورت شما باید از حلقه استفاده کنین:
PHP:
for (var i:int; i<this.numChildren; i++){
     getChildAt(i).x=0
}
از راهنمائیتون ممنون اما اینجوری نمی خاستم . تو سوال کفتم بدونه آرایه یا حلقه یا e.target البته ی روش پیدا کردم که بد نبود اما دقیقا اونی نشد که می خ
میشه این روشتون به ما هم بکین؟؟

benyamin_pc

Well-Known Member
نه منظوره من از بدونه حلقه البته بالا هم گفته بودم اینه که دونه دونه اسامی مشخصی از موی کلیپا چک نشن . یعنی با ندونستن یا اسم نداشتنه ی سری موی کلیپ بهشون دستور بدیم برا همین میخاستم ی اسم برای کلشون ی جوری داشته باشم منم مثل روشی که شما نوشتین عمل کردم که کد معادلش تو as3 شبیه همینه که نوشتین
یه موی کلیپ به اسمه aa دارم که توش هرچنتا موی کلیپ با هر اسمی یا بدون اسم هست
PHP:
for(i in _root.aa) { 
		trace(_root.aa[i]._y);}

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا