ارتقاء سیستم

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
سلام
این مشخصات سیستم منه میخوام ارتقاش بدم به نظزتون چیو بالا ببرم یا عوض کنم؟؟!!!زیاد پول ندارم:green: انصاف رو رعایت کنین:lol:
[FONT=&quot]CPU: INTEl Q6600 2.40 GHz ,8MB L2 Cache
VGA: XFX 9800 GTX 675M 512 DDR3
RAM: 4 G kingstone 800
MB:XFX NFORCE 680ISLI INTEL SOCKET 775 DDR2[/FONT]
[FONT=&quot]POWER:GREEN 6P680B[/FONT]

arman_kad

Member
سلام
این مشخصات سیستم منه میخوام ارتقاش بدم به نظزتون چیو بالا ببرم یا عوض کنم؟؟!!!زیاد پول ندارم:green: انصاف رو رعایت کنین:lol:
[FONT=&quot]CPU: INTEl Q6600 2.40 GHz ,8MB L2 Cache
VGA: XFX 9800 GTX 675M 512 DDR3
RAM: 4 G kingstone 800
MB:XFX NFORCE 680ISLI INTEL SOCKET 775 DDR2[/FONT]
[FONT=&quot]POWER:GREEN 6P680B[/FONT]

سقف پولی مشخص نکردید!

برای چه کاری میخاید 3d max یا فتوشاپ یا غیره ؟

مدیر انجمن‌ها
اورکلاک عمر cpu رو بجوری میاره پایین صرف نمیکنه
الان اگه برین تو این تاپیک
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=86278
خیلی سیستم ها همین cpu من رو دارن با رم ولی چون مادربورد asus pk5 دارن زمان تست رندر 10 ثانیه از من کمتر شده!!!! یعنی ممکنه مادربورد اینقدر تفاوت ایجاد کرده باشه؟!

arman_kad

Member
آخه با 300 تومان کاری نمی تونید بکنید چی بگم !
اصل بار پردازش در 3d max هم خودتون میدونید بر دوش cpu هست

فکر کردین یه cpu چند سال عمر میکنه ؟
3 سال ؟
5سال ؟
اما نه تا 15 سال عمر میکنه !

حالا بگیر ما که داریم اکثر مواقع از تمام توان یه cpu استفاده میکنیم برای رندر عمرش نصف میشه
با اور هم 2 سال که همینش که میگم خیلیه

بگیر عمرش شد 5 سال بعد 5سال اصلا این cpu قابل استفادس بخاطر سرعت پایینش نسبت به سیستم های جدید؟

پس برای شما خرید یک خنک کننده و اور باصرفه ترینه
هم برای اور بیشتر و هم برای طول عمر با سعادت cpu !

arman_kad

Member
قیمت core 2quad 9450 دستت هست؟!

فکر کنم با قدیمی بودنش بالای 200 تومن باشه!
باخرید این cpu تفاوت در سرعت 3d max نمی بینی نگاه کن
اینم بنچ مارک از سایت معروف anandtech

u6ianhhglm2fzflhdv.png

همون جوری که می بینی تفاوت زیادی احساس نمی کنی

بالا بردن فرکانس خیلی میتونه بهت کمک کنه حتی بهت بگم قوی تره یه 9450 که 12 مگ کش داره
باور کنید کش توی 3d max تاثیر زیادی نداره اون چیزی که تاثیر دارهمعماری اون پردازنده

شما با خرید یه cooler cpu مدل v6gt کولر مستر نیازتون را با همین سیستم می تونین رفع کنید تازه برای سیستم بعدی هم داریدش

مادربورد هم تاثیر کمی که داره هیچ!
حتی تاثیری هم نداره توی این تفوت فاحش!
شما از کجا میدونید اون شخصی که
واقعا توی 10 ثانیه رندر گرفته؟!
من توی اون تاپیک مدت زمان رندر عجیبی برای بعضی از cpu ها دیدم

آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.تایماز اصلا اصلا به فکر این قضیه نباش:shock:..با 300 هیچ هیچ هیچ کاری نمیتونی بکنی.سیستم منم مثل تو هست:sad:.کاملا شبیه هم هستیم!(آخه داداشا مثل هم هستن:rose:)

من خیلی بررسی کردم.300 که خوبه اگه 1200 خرج کنی و sand Bridge بگیری بازهم 4 ساعت رندر میشه 2 ساعت..
و برای منو تو که پول خیلی مهمه!!:snap: 2 ساعت بیشتر بشینیم بهتر از اینه که 1200 خرج کنیم.من با پژمان Baloot3d خیلی مشورت کردم.نظر پژمان اینه صبر کنیم ببینیم بلدوزر amd چیکار میکنه.چون ظاهرا 12 هسته واقعی داره با HT میشه 24 هسته مجازی>|<.و تو یه آماری دیدم که بلدوزرAMD 197% از Corei7 980X قوی تره!!!:tavajoh:
و جالب اینجاست که AMD اعلام کرده که بلدوزر برای سیستم های خونگی طراحی شده! :idea:یعنی قیمت بالاترین 600 دلار هست.! و فکر کنم اگه بلدوزر رو ببیندیم توانایی تا 5 برابر رو خواهیم داشت.

مشکلی که منو تو داریم اینه
1- کمبود رم حس میشه.مثلا یه صحنه توش درخت زیاد باشه Light cashe زیاد طول میکشه
2- موقع رندر سیستم کاملا Down میشه و حتی موزیک نمیشه گوش داد
3- شیت بندی فتوشاپ تو ابعاد بزرگ واقعا میسر نیست.

درکت میکنم.... ضعیفه دیگه خب... اما در نظر داشته باش که Q6600 هنوز که هنوزه سری توی سرها داره و با قیمت مفتش تونسته پا یه پای Core i7 ها بتازه

مادر برد اصلا و اصلا نمی تونه خیلی کمکت بکنه

رم هم تاثیر نداره چون ddr2 هست.

مثلا هاردهای جدید Caviar Black 2 برابر هاردهای معمولی سرعت داره چون Sata 6 GB هست و هاردهای معمولی Sata 3 GB هست...البته باید مادر بورد هم ثاپورت کنه

کلا میگم الان بیخیال شو.:there:چون با 300 حداکثر بتونی به 5 تا 7 درصد صرفه جویی در زمان رندر برسی

arman_kad

Member
سلام.تایماز اصلا اصلا به فکر این قضیه نباش:shock:..با 300 هیچ هیچ هیچ کاری نمیتونی بکنی.سیستم منم مثل تو هست:sad:.کاملا شبیه هم هستیم!(آخه داداشا مثل هم هستن:rose:)

من خیلی بررسی کردم.300 که خوبه اگه 1200 خرج کنی و sand Bridge بگیری بازهم 4 ساعت رندر میشه 2 ساعت..
و برای منو تو که پول خیلی مهمه!!:snap: 2 ساعت بیشتر بشینیم بهتر از اینه که 1200 خرج کنیم.من با پژمان Baloot3d خیلی مشورت کردم.نظر پژمان اینه صبر کنیم ببینیم بلدوزر amd چیکار میکنه.چون ظاهرا 12 هسته واقعی داره با HT میشه 24 هسته مجازی>|<.و تو یه آماری دیدم که بلدوزرAMD 197% از Corei7 980X قوی تره!!!:tavajoh:
و جالب اینجاست که AMD اعلام کرده که بلدوزر برای سیستم های خونگی طراحی شده! :idea:یعنی قیمت بالاترین 600 دلار هست.! و فکر کنم اگه بلدوزر رو ببیندیم توانایی تا 5 برابر رو خواهیم داشت.

درکت میکنم.... ضعیفه دیگه خب... اما در نظر داشته باش که Q6600 هنوز که هنوزه سری توی سرها داره و با قیمت مفتش تونسته پا یه پای Core i7 ها بتازه

مثلا هاردهای جدید Caviar Black 2 برابر هاردهای معمولی سرعت داره چون Sata 6 GB هست و هاردهای معمولی Sata 3 GB هست...البته باید مادر بورد هم ثاپورت کنه

کلا میگم الان بیخیال شو.:there:چون با 300 حداکثر بتونی به 5 تا 7 درصد صرفه جویی در زمان رندر برسی

caviar black فعلا sasta 3 gb/s است هنوز sata 6 gb/s نیومده

اینکه میگید بولدوزر 197 درصد قوی 980 اشتباهه/ منبعتون کجاست
همچین چیزی ممکن نیست اما بولدوزر بهترین سیستم برای ما 3d کارهاست اما قیمت خودش را داره

مدیر انجمن‌ها

فکر کنم با قدیمی بودنش بالای 200 تومن باشه!
باخرید این cpu تفاوت در سرعت 3d max نمی بینی نگاه کن
اینم بنچ مارک از سایت معروف anandtech

u6ianhhglm2fzflhdv.png

همون جوری که می بینی تفاوت زیادی احساس نمی کنی

بالا بردن فرکانس خیلی میتونه بهت کمک کنه حتی بهت بگم قوی تره یه 9450 که 12 مگ کش داره
باور کنید کش توی 3d max تاثیر زیادی نداره اون چیزی که تاثیر دارهمعماری اون پردازنده

شما با خرید یه cooler cpu مدل v6gt کولر مستر نیازتون را با همین سیستم می تونین رفع کنید تازه برای سیستم بعدی هم داریدش

مادربورد هم تاثیر کمی که داره هیچ!
حتی تاثیری هم نداره توی این تفوت فاحش!
شما از کجا میدونید اون شخصی که
واقعا توی 10 ثانیه رندر گرفته؟!
من توی اون تاپیک مدت زمان رندر عجیبی برای بعضی از cpu ها دیدم

اون که بله ما تو اون تاپیک 8 ثانیه هم داشتیم ولی بررسی که من کردم رو افراد سرشناس سایت بود
ممنون از کمکتون
کامپیوتر یعنی بدبختی
من این سیستمو 1.5 به لبالا خریدم اون موقع خوب کار میکرد ولی الان اذیت میکنه:cry:

مدیر انجمن‌ها

قربون داداشه خودم بشم
دس رو دلم نذار
عارف پول ندارم :cry: دانشگام همینجوری داره میخوره مارو هرچی در میاری میکشه بالا :sad: صبح هم بانک زنگ میزنه ساعت 8 بیدارم میکنه آقا اقساط عقب افتاده(نیازی به ساعت ندارم:lol:)
قبلا کارا زیاد شلوغ نبود الان مسکن مهر کار میکنم دیگه نمیکشه:sad::cry:
باید بسوزیمو بسازیم
ممنون بابت اطلاعات خوبت:rose:

arman_kad

Member
اور کلاک یادت نره

فکر کنم cpu 6600 روی فرکانس 2.66 کارمیکنه
بخدا اگه اور کنی حتی بیشتره 9450 بهت جواب میده
مگه چقدر میخای این cpu را نگه داری

من سی پی یو خودم و دفتری که باش کار میکنم را اور کردم کلی سرعتش خوب شده
تازه داغم نمیکنه فقط تفاوت دماش باقبل 5 درجه است
این که چیزی نیست

البته اور شدن cpu به مادر بوردت بستگی داره
اگه خاصی اور کنی در خدمتم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
کاملا موافقم من خودم از روزی که خریدم تا حالا روی 16 درصد اورکلاک هست.مشکلی هم ندارم.این اواخر دیدم دما به 80 رسید.! خمیر سیلیکون رو عوض کردم توپ شد.

مدیر انجمن‌ها
اور کلاک یادت نره

فکر کنم cpu 6600 روی فرکانس 2.66 کارمیکنه
بخدا اگه اور کنی حتی بیشتره 9450 بهت جواب میده
مگه چقدر میخای این cpu را نگه داری

من سی پی یو خودم و دفتری که باش کار میکنم را اور کردم کلی سرعتش خوب شده
تازه داغم نمیکنه فقط تفاوت دماش باقبل 5 درجه است
این که چیزی نیست

البته اور شدن cpu به مادر بوردت بستگی داره
اگه خاصی اور کنی در خدمتم
آقا باشه راضیم کردین:green::neutral: خنک کننده بگیرم ؟چی بگیرم؟

arman_kad

Member
آقا باشه راضیم کردین:green::neutral: خنک کننده بگیرم ؟چی بگیرم؟

با همین فن استوک فکنم تا 3.2 میشه اور کرد فقط نرم افزار cpu temp یا اورست رو نصب بکن تا موقع بفهمی
تا چقدر داغ میشه
چند وقته خمیر سیلیکون cpu رو عوض نکردی ؟

بعد که دمای cpu رو توی لود کامل دیدی اون وقت اگه زیاد داغ کرد نیاز به فن حرفهای میکنی

اولین کار که الان میکنی تست دما تا بقیشا شروع کنیم

مدیر انجمن‌ها
خوب الان برنامه core temp رو نصب کردم
core0: 50c از low49 high58
core1:47c از low47 high54
core2:44c از low44 high50
core3:48c از low48 high54l
سیستم رو نزدیک 2 سال دارم ولی خمیر رو عوض نکردم

جدیدترین ارسال ها

بالا