اخرين 10 مقاله ارسالي براي phpbbجدا از ناكه

sambol

Active Member
اقا مجيد ما اين پي اچ پي بي بي رو جدا از ناكه نصب كرديم مثل ماله خودتون ولي يه مشكلي داره تو اخرين 10 مقاله ارسالي ماله پي اچ پي بي بي خودش رو نشون مي ده ماله جديده رو نشون نمي ده بايد چي كارش كنيم :wink:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

معذرت ميخوام كه دير جواب ميدم آقا اين ماژول رو بگير و از اين استفاده كن من هم الان براي اينكه آخرين ارسالها رو در صفحه اول نشون بدم از همين استفاده كردم:

http://www.phpbbhacks.com/viewhack.php?id=2057

مجيد

sambol

Active Member
اقا مجيد ما اين رو دانلود كرديم ولي اصلا نفهميدم باهاش چه جوري كار كنم مثلا توش زده اسون از ماي گالري نصبش بدتره نه ماژول رو مشخص كرده نه بلوك رو يه فايل اني ور داره اونم نگفته كجا بزاريدش مي شه بگيد چه طوري نصبش كنم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
جان 8O

بلوك كجا بوده؟ :roll:

آقا پس فكر كنم من متوجه منظورت نشدم.. ميشه دوباره كامل بگي چي ميخواي؟!

ميخواي نامه هايي كه توي phpBB Port هستش رو توي صفحه اول نمايش بدي؟!

مجيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
جان 8O

بلوك كجا بوده؟ :roll:

آقا پس فكر كنم من متوجه منظورت نشدم.. ميشه دوباره كامل بگي چي ميخواي؟!

ميخواي نامه هايي كه توي phpBB Port هستش رو توي صفحه اول نمايش بدي؟!

مجيد

sambol

Active Member
اقا مجيد الان پي اچ پي بي بي شما ماله ناكه پورت نشده جدا از اون هست ديگه يعني جدا نصبش كرديد.خوب من هم همينجور بعد مي خوام اخرين 10 مطلب ارسالي رو براي پي اچ پي بي بي جديده بزارم بايد چي كار كنم .

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا حب آقا شما همين آدرسي كه من دادم برو.. اون فايل رو بگير بعد يك چند تا فايل php هستش اونها رو كپي كن توي شاخه phpBB كه جدا نصب كردي (البته بازم اگر اون فايل readmeشو بخوني كامل گفت) بعدش بهت يك كد ميده وقتي كه برنامه رو اجرا كني .. اون كد هم بصورت اسكريپت هستش.. مثلا مثل اينايي كه اين سايتهاي كانتر و اين حرفها ميدن... ميگه اونو هر جا بذاري اونجا برات نمايش داده ميشه آخرين ارسالها.. حالا اونو شما بيا توي يك بلوك قرار بده؟!

رديفه آقا؟!

مجيد

sambol

Active Member
اقا مجيد من اين مازولي رو كه شما داديد رو تو لوكال هاست تست كردم درست مي ابرد ولي الان رو سرور مشكل داره همه چيزش مياد وي نوشته ها رو خراب مياره يعني همون 10 تا ارسال اخر رو مربغ مستطيلي مي نويسه فكر مي كنيد ايراد از كجاش باشه همه فايل هاش هم اپ كردم ورژن بي بي هم 2,0,7 هستش

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
احتمالا اون صفحه اي كه توش داره اين اسكريپت توش نمايش داده ميشه charsetش برابر با charset انجمنهات نيست

مجيد

sambol

Active Member
اقا مجيد درست گفتي فرق داره اما وقتي من رفتم تو قسمت lang براي بي بي چارست رو به يونيكد عوض كردم انجمن ها بالا نيومد حالا شما بگيد از چند جا بايد عوض كنم تا درست بشه

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
انجمنهات مگه انجمنهايي نيست كه ما فارسي كرديم؟‌اونها UTF-8 هستند...
فقز اون صفحه اي كه قرار نمايش داده بشه رو بكن UTF-8

مجيد

sambol

Active Member
نه اقا مجيد ماله گروه دلفي هستش ماله شما كه مشكل داره ميگن نصب نكنيد . اگه شما به جز اين كه تو سايت هست داري لينك بديد ما ببينيم

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
كي ميگه مشكل داره؟!

پس الان اين انجمنها كه توش هستين با چي راه اندازي شده؟!

ضمنا استاندارد بين المللي زبان فارسي يونيكد هستش كه در تمامي سيستم عاملها پشتيباني ميشه

مجيد

sambol

Active Member
اقا مجيد قبلي كه مشكل داشت چند تا هم خودم پست زدك گفتم !!!! بعد اقا كامي گفت از اين فعلا استفاده نكنيد ؟؟؟ بعد الان رفتم ديدم لينك يه دونه جديد رو داده با پتچ حالا اون رو نصب مي كنم ببينم

Shakil O'nill

New Member
با سلام خدمت آقاي علوي زاده .
به آدرس فايلهايي كه براي نمايش آخرين پستها داده بوديد مراجعه كردم و آنها را دانلود كرده و سپس طبق دستورالعمل فايلهاي مربوطه را در شاخه هاي زير قرار دادم:
کد:
topics_anywhere.php
              languages/lang_english/lang_topics_anywhere.php
                templates/subSilver/topics_anywhere_body.tpl
                templates/subSilver/topics_anywhere_result.tpl
                templates/subSilver/topics_anywhere_result_rss.tpl

تنيجه همان كدهاي اسكي بود كه آقاي سمبل اشاره كردند. يعني وقتي وارد كنترل پنل phpbb مي شوم تمام گزينه ها و منوها به صورت كدهاي اسكي نمايش داده مي شوند.

پس از پاك كردن اين فايلها متاسفانه مشكل كدهاي اسكي همچنان برقرار است و كلا اين فايلها سيستم phpbb مرا به هم ريخته اند . لطفا راه حلي فوري براي اين مساله اراپه فرماييد.

sambol

Active Member
عزيز اين به اون فايل ها فكر نكنم ربط داشته باشه من با اون كدها كه براي نشون دادن تاپيك هست كار كردم درست كار ميكنه اين مشكل شما مربوط مي شه به ورژن بي بي كه استفاده مي كني كه احتمالا انكودينگش درست نيست

جدیدترین ارسال ها

بالا