اخرين 10 مقاله ارسالي براي phpbbجدا از ناكه

Shakil O'nill

New Member
با تشكر از آقاي سمبل كه حداقل جواب سوال ها را مي دهند.
( آقايان مدير ! محض اطلاع سري به آمار پرسشهايي كه مطرح كرده ام و تعداد پاسخهايي كه دريافت كرده ام بزنيد.)

سمبل عزيز
مسپله قبلي حل شد ولي الان هر كار مي كنم آخرين ارسال ها نشان داده نمي شوند. فكر مي كنيد ايراد كجاست؟؟؟ لطفا كمكم كنيد.

sambol

Active Member
عزيز شما با من تو ياهو تماس بگير اينجا من درست نمي فهمم شما چي ميگي يا چي مي خواي.
اول باد اون فايل هل رو تو جاي مورد نظر كه تو فايل مورد نظر گفته شده كپي كني بعد يكي از اون فايلهل رو باد اجرا كني كه يه كد بهت مي ده بعد اون كد رو باد تو يه بلوك كپي كني همين

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
جناب Shakil O'nill عزيز كليدي در پايين تمام قسمتهاي انجمن وجود داره به نام موضوع جديد... براي مطرح كردن سوال خودتون موضوع جديد ايجاد كنيد..

من خودم به شخصه براي اينكه بتونيم سهم كوچيكي در فرهنگ سازي استفاده از انجمن داشته باشم به تاپيكهايي كه سوال اون تاپيك رفع شده و مشكل رفع شده سر نميزنم كه اينطوري كاربر يك پست جديد باز كنه.. هر تاپيك براي يك سوال هستش ..
در انجمنهاي خارجي وقتي تاپيكي به جواب خودش ميرسه اون رو قفل ميكنند كه اون تاپيك شلوغ نشه و براي استفاده هاي بعدي بشه به اون مراجعه كرد و سوالات ديگه رو كه براي هر فردي ممكنه پيش بياد در يك تاپيك جديد ايجاد ميكنند كه موضوعات نظم داشته باشه

از توجهتون ممنونم

مجيد

جدیدترین ارسال ها

بالا