سلام. در تکمیل فرمایشات دوستمون بگم مکس 2014 این مشکل قدیمی رو برای همیشه حل کرده.
مکس بسیار قدرتمند و سبکی هست.به همه دوستان پیشنهاد میکنم باهاش کار کنن.
سلام.باید توی گاما خود مکس همه عددها 2.2 باشه.موقع رندر اگه از فریم بافر استفاده میکنید حتما گاما توی کالر مپینگ هم 2.2 باشه اگه از رندر معمولی مکس توی کالر مپینگ گاما رو 1 بزارین.عرض کردم توی مکس 2014 این مشکل مسخره برای همیشه حل شد
سلام.باید توی گاما خود مکس همه عددها 2.2 باشه.موقع رندر اگه از فریم بافر استفاده میکنید حتما گاما توی کالر مپینگ هم 2.2 باشه اگه از رندر معمولی مکس توی کالر مپینگ گاما رو 1 بزارین.عرض کردم توی مکس 2014 این مشکل مسخره برای همیشه حل شد
سلام.بله. البته بالا عرض کردم.نسخه های قبلی هم
شما این کا رو انجام دادی؟من با مکس 2012 این مشکل و دارم
هرکاری هم کردم جوابی نگرفتم
شما این کا رو انجام دادی؟
برای رفع این مشکل به منوی Customize برو و گزینه Perefrences رو انتخاب کن و به سربرگ gamma and LUT برو ، 3 تا تیک اونجاست همه رو بردار(غیر فعال کن) درست میشه
من با مکس 2012 این مشکل و دارم
هرکاری هم کردم جوابی نگرفتم
عارف جان من منتظر جوابت هستم
من قبلا این مشکل رو نداشتم
2.2 هم تو تنظیمات گاما و هم توتنظیمات موتور رندرم میذارم
موقع رندر خوبه
ولی وقتی سیو میکنم سفید تر میشه
وباید 2.2 تنظیمات گاما تو مکس رو غیر فعال کنم
چرا اینجوری میشه؟
از دوستان یکی بیاد جواب مارو بده
ممنون
چقدر این مشکلو دارن بچه ها
وقتی از فریم بافر استفاده میکنید دکمه ی Display Colors in sRGB space رو بزنید(پایین پنجره فریم باف هست) تا رنگ واقعی رو طبق تنظیمات گاما ببینید.
یا علی
همین تنظیمات خوبه
فقط همون تیکی که گفتم رو بزن
رندر رو با خروجی یکی میبینی
در اصل همون سفیده درسته نه اون تیرهه
اون رندر تیره یعنی گامای 1ه ولی وقتی گامای وی ری رو 2.2 میزاری بعد از سیو اعمال میشه
شما یا گاما رو 1 بزار یا با گامای 2.2 Display Colors in sRGB space رو روشن کن و نورپردازیتو طبق سفیده انجام بده
در تایید فرمایشات استاد عارف باید بگم شما باید هم در سربرگ Gamma/LUT در پنجره Prefrences و هم در کادر Color Mapping گاما رو روی 2.2 بذارین. بعد از رندر گرفتن هنگام Save کردن توپنجره Save تو اون کادر پایین دکمه Override Gamma رو فعال کنید و اونجا هم عدد 2.2 بهش بدین.بعد دکمه مبارک Save رو بزنید. من با این روش از شر این مشکل واسه همیشه راحت شدم.![]()
واسه من هم این اتفاق می افته چند بار باید امتحان کنی. ( این خودش یه باگ بیخوده)امتحان کردم نشد