اخبار سخت افزار

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.عالی بود.اما حالا 1 سوال.ما چطور میتونیم پردازش رو سوئیچ کنیم روی گرافیک.ما می دونیم که وقتی حداقل توی وی ری مکس رندر رو انجام میدیم Cpu روی 100 درصد کار می کنه.اما گرافیک روی صفر درصد یا حداکثر 2 درصد کار می کنه.خوب ما این هزینه رو متحمل شدیم.اما آیا این فناوری به درد رندرینگ می خوره.یعنی چجوری می خواد به کمک cpu بیاد؟ خودکاره یا دستی.

من بعید می دونم این سوپر کامپیوتر توی رندر خیلی فرقی کنه.اگه اینطور باشه خوب می تونیم از گرافیک های ورک استیشن استفاده کنیم مثلا توی گرافیک های بالا قیمت می بینیم گرافیک ما 192تا هسته داره.

gp-gpu

Member
سلام
جواب این سوال ساده است.باید از نسخه های جدید رندر کننده ای مثل M-ray استفاده کنی چون از GPGP Technology پشتیبانی می کنند.
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=144803&page=6
من خودم استفاده نکردم ولی اونایی که استفاده کردن رضایت کامل داشتن و از افزایش سرعت کارشون لذت می برن.

آخرین ویرایش:

AREF

خوب دوست عزیز ببین این سیستم رندری که شما می گی اصلا رندر به عنوان رندر نیست.توی این نوع رندر شاید نشه بیشتر از 70٪‌امکانات مکس رو استفاده کرد.و این اصلا ایده آل نیست.
مثلا برای بچه هایی که تو کارهای معماری هستن و به طور اجتناب ناپذیر باید از وی ری استفاده کنیم پس به صراحت میشه گفت این Mray‌اصلا کاربردی برامون نداره.

من فکر کردم این فناوری خودش محاسبات رو از روی CPU به GPU سوئیچ میکنه.البته حالا دربیاد مطمئنا ازشREview‌های متعدد از رندر دیده خواهد شد.و

اما این سیستم فکر کنم جون میده برای دوستان پارتیکل باز و فیزیک باز.

gp-gpu

Member
سلام
لینک ها رو چک کنید بعد نتیجه برسی رو اعلام کنید.
http://www.refractivesoftware.com

http://www.refractivesoftware.com/cubix.html

http://www.refractivesoftware.com/features.html

feat_cpugpuchart.png

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
ارتباط با نور تا آخر امسال !!!

سلام به همه دوستان عزیزم

چند سالی هست که شرکت های بزرک دنیای IT برای انتقال داده ها دست به توسعه استانداردهای موجود می زنند ولی باید پذیرفت که عدم وجود یک پورت واحد با کاربری ساده و در عین حال سریع ، باعث مشکلات زیادی در بین کاربران شده است .

مثلا USB ، SATA ، SAS ، LAN و HDMI و غیره که هر کدام مشکلات خاص خود را دارند .

1c79144c78b74e08b35d.jpg

برای حل این مشکل شرکت Intel دست به ساخت و توسعه درگاهی جدید به نام Light Peak زده که برای ارتباط از فیبرهای نوری بهره می برد ، یعنی برای انتقال دیتا ، به جای الکتریسیته از نور استفاده می کند !

کابل های قبلی مثل USB و HDMI و غیره ، به خاطر اختلالات الکترومغناطیسی با محدودیت طول سیم و حجم انتقال موازی دیتا مواجه بودند . جالب اینکه این محدودیت ها در Light Peak بر طرف شده و طول سیم های آن می تواند تا 100 متر نیز باشد .
قطر آن فقط 125 میکرون است (البته در مرکز کابل و دور آن را با لایه ای از پلاستیک پوشانده اند)و می تواند تا 100 گیگابیت در ثانیه سرعت داشته باشد ! یعنی در 3 ثانیه یک دیسک Blu-ray را جابجا می کند !!! :shock:

برای مقایسه عرض می کنم که این سرعت یعنی بیش از 208 برابر USB2 !!! :shock:

سرعت بعضی از پورت های پر کاربرد رو می نویسم تا متوجه سرعت اعجاب انگیز این تکنولوژی بشوید...

LAN 0.1 Gbit/s
GigaLAN 1 Gbit/s
USB3 5 Gbit/s
SATA3 6 Gbit/s
PCI-E 2 8 Gbit/s
HDMI 10.2 Gbit/s
DisplayPort 17.2 Gbit/s

ویژگی جالب دیگر این پورت ، اتقال موازی چندین داده روی یک کابل بطور همزمان و دو جهته است ! یعنی می توان با یک کابل هم تصویر و هم اطلاعات را منتقل کرد .
رابط این تکنولوژی پورتی است با اضلاع 12mm که مستقیما رو مادربرد وصل میشود و چهار کابل نوری از آن خارج شده که دو به دو جفت محسوب می شوند .
جالبتر اینکه شرکت اینتل برای کاربرانی که از این نوع مادربردها ندارند ، کارتی با رابط PCI-Ex در نظر گرفته است .
اینتل اعلام کرده تا پایان امسال طیف وسیعی از محصولاتی با بهره گیری از این تکنولوژی روانیه بازار خواهد کرد .

موفق باشید .:rose:

Baloot3D

تلفیق کارت گرافیکهای Gaming با Workstation برای اولین بار...

سلام دوستان

همونطور که می دونید، یکی از مشکلات کاربران حرفه ای و گرافیست ها این بوده که کارت گرافیک های Workstation که مخصوص کارهای گرافیکیست، تواناییه بالایی در مسائلی چون بازی ندارند . عموم گرافیست ها مخصوصا انیمیشن کارها ، از انجام بازی ها مدرن لذت زیادی می برند و به نوعی با کارها و ایده های روز دنیای گرافیک به این صورت آشنا می شوند که این ویژگی کارت های Workstation مناسب به نظر نمی یاد .
از طرفی کارتهای گرافیک Gaming تواناییه کارتهای Workstation رو در امور گرافیکی ندارند .

de35936893894c1ba9a9.jpg

حالا شرکت ASUS در حرکتی جالب و حرفه ای برای حل این مشکل ، چیپستی به نام LucidLogix Hydra 200 SoC طراحی کرده که می تونه سه نوع کارت گرافیک از هر نوع و برندی رو بطور موازی فعال کنه !

یعنی مثلا یک کارت 5750 ATI رو با یک nVidia 275GTX در کنار FirePro V5700 روی یک مادربرد نصب کرد و بطور موازی از توان تمام این کارتها استفاده نمود .

231dbb2aae3f4a69947e.jpg

در حال حاظر مادربردی به نام ROG Crossshair IV Extreme که بر پایه چیپست AMD 890FX و تواناییه استفاده از پردازنده های Phenom II X6 را داراست تولید شده است .

موفق باشید :rose:

AMD>INTEL

Member
نگاهي به قابليت SLI كارتهاي GEFORCE 460 از چند برند زير
* AXLE GeForce GTX 460 768 MB: Reference design 768 MB
* MSI GeForce GTX 460 Cyclone OC 768 MB: Factory overclocked 768 MB
* ZOTAC GeForce GTX 460 1 GB: Reference design-like 1 GB
* MSI GeForce GTX 460 Cyclone OC 1 GB: Factory overclocked 1 GB

خودم عاشق ZOTAC هستم ولي هيچ ربطي به دريا نداره به خدا
cards_small.jpg

3dmark06_1024_768.gif

crysis_1024_768.gif

scaling.gif

http://techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_460_SLI/27.html

AMD>INTEL

Member
اين روزها NVIDIA و شركاي تجاريش در حال عرضه كارتهاي GEFORCE 460 ميباشند . شركت گالاكسي كه متاسفانه زياد تو ايران حضور مداومي نداره كارتي بر اساس 460 آماده و عرضه كرده . البته چند مدل مختلف به نظر من پياز داغش رو خيلي زياد كرده ببينيد . كلا سري 400 فقط داره با جنجال تبليغاتي و هزينه هاي زيركانه NVIDIA براي سايت ها ماركتش رو داره جا ميندازه از نظر من هياهوئي براي هيچ
Galaxy GeForce GTX 460 1GB Super OC Edition:

* Core Clock: 810MHz vs. standard 625MHz
* Processor Clock: 1620MHz vs. standard 1350MHz
* Memory Clock: 2000MHz vs. standard 1800MHz

Galaxy GeForce GTX 460 1GB GC Edition:

* Core Clock: 700MHz vs. standard 625MHz
* Processor Clock: 1400MHz vs. standard 1350MHz
* Memory Clock: 1848MHz vs. standard 18000MHz

Galaxy GeForce GTX 460 768MB Super OC Edition:

* Core Clock: 810MHz vs. standard 625MHz
* Processor Clock: 1620MHz vs. standard 1350MHz
* Memory Clock: 2000MHz vs. standard 1800MHz

Galaxy GeForce GTX 460 768MB GC Edition:

* Core Clock: 700MHz vs. standard 625MHz
* Processor Clock: 1400MHz vs. standard 1350MHz
* Memory Clock: 1848MHz vs. standard 1800MHz

49a.jpg

49e.jpg

49f.jpg

AMD>INTEL

Member
Cooler Master V6 GT CPU Cooler

فن جدید و قدرتمند از کولر مستر ترکیبی از زیبائی و قدرت و نشان طلائی که این کولر گرفته
3371_99.jpg

مشخصات
3371_01.png

3371_04.jpg

v6gt.gif

coolermaster_v6gt_14.jpg

gold.png

coolermaster_v6gt_temps1.jpg

great.jpg

OCC-Gold.png

recommended.jpg

خنك كننده جديد كولر مستر كه داراي كارائي خوبي ميباشد .البته رقباي خوبي هم دارد كولر مستر v6 gt
11_thumb.jpg

CPU Socket

* Intel Socket LGA1366 / 1156 / 775
* AMD Socket AM3/AM2+/AM2

CPU Support

* Intel:
Core™ i7 Extreme / Core™ i7 / Core™ i5 / Core™ i3 / Core™2 Extreme / Core™2 Quad / Core™2 Duo / Pentium / Celeron
* AMD:
Phenom™ II X4 / Phenom™ II X3 / Phenom™ II X2 / Phenom™ X4 / Phenom™ X3 / Athlon™ II X4 / Athlon™ II X3 / Athlon™ II X2 / Athlon™ X2 / Athlon™ / Sempron™

Dimension

131 x 120 x 165 mm (5.2 x 4.7 x 6.5 inch)

Weight

939g

Heat Sink Material

Copper base / 55 x 0.3mm Aluminum fins / 6 heatpipes

Fan Dimension

120 x 120 x 25 mm (4.7 x 4.7 x 1 inch)

Fan Speed

800 – 2200 RPM (PWM)

Fan Airflow

34.02 – 93.74 CFM

Fan Air Pressure

0.43 - 3.30 mm H2O

Bearing Type

DynaLoop™ Bearing

Fan Life Expectancy

40,000hrs

Fan Noise Level (dB-A)

15– 38 dBA

Connector

4-pins

Heat Pipes Dimensions

ø6mm

Rated Voltage

12 VDC

Start Voltage

6 VDC

Operating Voltage

6 – 13.2 VDC

Rated Current

0.45A (0.7A Max.)

Input Power

5.4W (8.4W Max.)

اين فن داراي 6 لوله مسي براي انتقال حرارتي ميباشد . فن اين خنك كننده مجهز به سيستم منحصر به فرد DynaLoop fan bearing ميباشد . نكته جالب استفاده از ذرب روغن براي تعويض رنگهاي led اين فن كه 3 رنگ ميباشد . كلا اين محصول در كنار كارائي خوب عمر و ظاهر زيبايي دارد
editors_choice.png

منبع

AMD>INTEL

Member
G.Skill Releases Ripjaws 48 GB DDR3-1900 MHz Memory Kit for Workstations

شركت جي اسكيل پك هاي 48 گيگا بايتي با فركانس 1900 مگاهرتز براي ورك استيشن سرورها آماده عرضه نمود . اين كيت ها از سري ripjaws ميباشند
101b.jpg

101a.jpg

منبع

Baloot3D

رکورد افسانه ای رمهای ddr3 توسط یک جوان ایرانی درهم شکست...!

سلام به همه علاقمندان به دنیای سخت افزار...:wink:

بعد از خواندن این خبر ، اشک ذوق در چشمانم حلقه زد ، شاید شما هم بعد خواندن این خبر همین احساس را داشته باشید .

در مسابقات نیمه نهایی اورکلاکینگ سال 2010 که در جاکارتا پایتخت اندونزی برگذار شد ، 19 نفر از بهترین های دنیا از 13 کشور جهان شرکت داشتند و شرکت هایی چون GIGABYTE , INTEL , Kingston و Microsoft اسپانسرهای این سری از مسابقات بودند .

تیمی متشکل از دو جوان ایرانی به نامهای شهریار بارانی 18 ساله و سیاوش شجاعی 24 ساله هم به خرج و هماهنگی شرکت آواژنگ و از طرف کشورمان به این مسابقات فرستاده شدند که این دو جوان ایرانی در رقابتی حساس با بزرگان این رشته که برخی از اونها سنی بیش از 50 سال هم داشتند ، توانستند با فاصله ای کم بعد از Paizol Maddusah از تایوان و 32 ساله ، با نام مستعار ZoLKoRn قرار بگیرند .

رده بندی امتیازات هم به این صورت بود :

ZoLKoRn با 74 امتیاز مقام اول
شهریار بارانی با 68 انتیاز مقام دوم
Jengkol با 42 امتیاز مقام سوم

این مسابقات در چهار مرحله انجام شد که در آن هر شرکت کننده باید بهترین امتیاز رو در نرم افزارهای Super Pi 1m - Pifast - MAXXMEM Memory و wPrime32m به دست می آورد .

شهریار بارانی در تست های Super Pi و Pifast با اختلاف کمی از ZoLKoRn در مقام دوم قرار گرفت و در wPrime32m با ZoLKoRn مساوی کرد ولی در تست MAXXMEM که در زمینه پهنای باند رم هست ، توانست با اختلاف فاحشی (20 در مقابل 8) رکوردی افسانه ای از خود برجای گذارد که باعث تحیر شرکتهای تولید کننده و داوران مسابقه شد .:neutral:

b68d09d92a1145b1b842.jpg

رکورد شهریار بارانی 27664 مگابایت بر ثانیه بود .

مشخصات قطعاتی که در اختیار شرکت کننده های قرار گرفت بود به این قرار است :

پردازنده------> Intel Core i7 x980
مادربرد ------> Gigabyte GA-X58A-UD7
'گرافیک------> Gigabyte GV-N240D5-512L
رم -----------> Kingston KHX2000C8D3T1K3/6GX
هارد----------> Seagate Barracuda XT SATA3
پاور------------> Antec TPQ 1200W
خنک کننده --->دستساز مخصوص خود تیمها

همچنین از سیستم عامل Windows XP SP2 و نرم افزارهای SetFBS - EasyTune 6 - OCX Tweaker و CPU Tweaker برای اورکلاکینگ استفاده کردند .

تا یادم نرفته بگم نکته جالب در مورد نفر اول ، استفاده از یک عروسک برای استفاده از جادوی سیاه (یه گفته خود ZoLKoRn) برای ترساندن حریفان بود ! :shock::-? که ظاهرا جواب داده :lol:

و جالبتر اینکه شهریار بارانی جوانترین شرکت کننده کل مسابقات بود !!! در ضمن سیستم خنک کننده دستساز شهریار بارانی توسط یک منبع بزرگ نیتروژن مایع کار می کرد!

به امید موفقیت تمام جوانان این مرز و بوم :rose:

همگی موفق باشید :rose:

Ultra3D

Well-Known Member
مرسی Baloot3D جان ... این نکته حاضز اهمیت هست که آقا شهریار خودش مهندسه .... تو مسابقه پارسال برای رم های DDr2 ایشون با دسکاری سخت افزاری و تقویت ولتاژ مادربرد تونست رکورد اورکلاک کردن رم های DDR2 رو تو دنیا بشکنه و تا 1800 مگاهرتز اورکلاک کنه !

امیدواریم از ایشون و جوانانی مثل اون حمایت کامل بشه تا همیشه برای ما افتخار افرین باشن!

MeyGraph

دستیار مدیر انجمن گرافیک وکتوری
شهریار یکی از دوستان خوب بنده هست ، و وقتی اولین بار پارسال اسمش رو تو روزنامه دیدم تعجب کردم و فکر کردم یک شهریار دیگست !

ولی وقتی زنگ زدم مطمئن شدم خودشه ! و امسال هم دوباره رتبه اورده . بهش تبریک میگم.

شهر سخت افزار

AMD>INTEL

Member
رکود جهانی کارت گرافیک توسط سافایر شکسته شد:

در تاریخ ۱۵٫۷٫۲۰۱۰هیوا اورکلاکر معروف توانست با استفاده از دو عدد کارت گرافیک سافایر مدلRadeon HD 5970 750/1,000MHz))بالا ترین رکود جهانی در ۳D Mark06 با امتیاز ۴۵۷۴۴ را بدست آورد. استفاده از پردازنده Core i7 980X در فرکانس ۶,۳۵۰MHz و حافظه PerfectStorm جی اسکیل از دیگر امکانات این اورکلاکر بود.

sapphire-5970-4gb-oc.jpg

mygood

Member
میشه راجع به قیمت این محصولات هم بنویسی . خیلی کاملتر میشه .

AREF

AMD 890FX Mainboards Roundup: ASRock, Asus, Biostar, Gigabyte and MSI نبرد سنگين و رقابت بين بردهاي با چيپ 890fx از برندهاي ASRock, Asus, Biostar, Gigabyte and MSI http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/amd-890fx-roundup_10.html#sect0

سلام.مرسی.منم تو این پست از سایت tomshardware ترجمه کردم.شاید بدرد بخوره.
بررسی 6 مادربورد حرفه ای! منبع tomshardware

Baloot3D

سلام به همه دوستانم

ممنون که پست میدد فقط یک خواهش داشتم و اون اینکه فکر می کنم در بعضی از پست هامون از نام تاپیک دور میشیم . این تاپیک رو بیشتر برای اعلام اخبار دنیای سخت افزار مربوط به کارهای گرافیکی زدیم ولی پست های خوبی در زمینه مقایسه گذاشته می شه که حیف هسا در تاپیکی مجزا گذاشته نشه .

برای حل این مشکل فکر می کنم بهتر باشه تا مثل سایت های مخصوص سخت افزار تاپیک های جدایی رو برای مقایسه و اخبار بطور مجزا ایجاد کنیم .

همچنین برای اخبار هم فصل بندی داشته باشیم . مثلا تاپیک رویدادهای فصل تابستان 2010 یا....

موفق باشید و بازم ممنون :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا