shayanboy
Active Member
احتیاط کنید!!! هر هاستی نه !!!
سلام
قابل توجه همه نیازمندان و خریداران هاست از داخل ایران و یا خارج ایران
این تاپیک رو زدم تا یک سری نکات را اعلام کنم در مورد خرید هاستینگ!
امروزه خوب میدونیم که جمعیت وب سایت های اینترنتی روز به روز در حال افزایش و رشد هست.هر روزی حداقل روزی 100 تا وب سایت به دنیای اینترنت پا می گذارند.
آیا میدانید مهمترین بخش یک وب سایت داشتن هاستی مناسب و پرسرعت هست؟
آیا می دانید اگر سایتی بسیار خوب و عالی در اینترنت مطرح شود هر لحظه اگر مشکلی فنی هاست پیدا کند ترافیک آن سایت کاهش می یابد؟
آیا می دانید ؟ نباید از هرجایی هاست خرید؟ حالا چه به صورت خرید و چه به صورت اسپانسری تهیه کرد؟
این چندمین تاپیکی هست که دارم اعلام می کنم از هر شرکتی حتی هاست رایگان نیز دریافت نکنید!
از هر شرکتی اگر آشنایی ندارید درخواست اسپانسری هاست نکنید !
از هر شرکتی که معروفیت ندارد خرید هاست و یا دامین نکنید !
بودند کسانی که ترافیک بالای سایت خود را به علت بسته شدن هاست حالا به هر دلیلی از دست دادند.
پشتیبانی ضعیف برخی شرکت ها را در نظر بگیرید!!!!
بنده همین حالا وب سایت شخصی بنده بسته شده.دلیلش رو اعلام نمی کنم.!
فقط می دونم در مورد هاست اسپانسری مربوطه تحقیق نکردم. حال نیز بک آپ هم ندارم
امروزه هستند و هستیم کسانی که با چنین مشکلاتی برخورد می کنند و برخورد می کنیم
بهتر آن است که برترین هاست ها را معرفی کنیم تحقیق کنیم تا تماییزی بین این جمعیت گسترده شرکت های هاست ایجاد شود
با تشکر
شایان
سلام
قابل توجه همه نیازمندان و خریداران هاست از داخل ایران و یا خارج ایران
این تاپیک رو زدم تا یک سری نکات را اعلام کنم در مورد خرید هاستینگ!
امروزه خوب میدونیم که جمعیت وب سایت های اینترنتی روز به روز در حال افزایش و رشد هست.هر روزی حداقل روزی 100 تا وب سایت به دنیای اینترنت پا می گذارند.
آیا میدانید مهمترین بخش یک وب سایت داشتن هاستی مناسب و پرسرعت هست؟
آیا می دانید اگر سایتی بسیار خوب و عالی در اینترنت مطرح شود هر لحظه اگر مشکلی فنی هاست پیدا کند ترافیک آن سایت کاهش می یابد؟
آیا می دانید ؟ نباید از هرجایی هاست خرید؟ حالا چه به صورت خرید و چه به صورت اسپانسری تهیه کرد؟
این چندمین تاپیکی هست که دارم اعلام می کنم از هر شرکتی حتی هاست رایگان نیز دریافت نکنید!
از هر شرکتی اگر آشنایی ندارید درخواست اسپانسری هاست نکنید !
از هر شرکتی که معروفیت ندارد خرید هاست و یا دامین نکنید !
بودند کسانی که ترافیک بالای سایت خود را به علت بسته شدن هاست حالا به هر دلیلی از دست دادند.
پشتیبانی ضعیف برخی شرکت ها را در نظر بگیرید!!!!
بنده همین حالا وب سایت شخصی بنده بسته شده.دلیلش رو اعلام نمی کنم.!
فقط می دونم در مورد هاست اسپانسری مربوطه تحقیق نکردم. حال نیز بک آپ هم ندارم
امروزه هستند و هستیم کسانی که با چنین مشکلاتی برخورد می کنند و برخورد می کنیم
بهتر آن است که برترین هاست ها را معرفی کنیم تحقیق کنیم تا تماییزی بین این جمعیت گسترده شرکت های هاست ایجاد شود
با تشکر
شایان
آخرین ویرایش: